Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ваљево. Дош'о им гастарбајтер из Бугојна...

Тачно можете мапу да направите одакле су наши људи из иностранства дошли, ту смо имали највеће проблеме, од Ваљева, Ћуприје, Алексинца до Смедерева, Бора...„, казао је Вучић.

http://www.politika.rs/scc/clanak/452920/Novo-zariste-u-Negotinu-iza-nas-teska-noc

18 minutes ago, Spirit said:

Konara na odustaje 

https://seebiz.eu/drustvo/kon-sns-nikada-nije-bila-moja-politicka-opcija/230627

Toliko cesto gostuje na TV, još stiže da piše pisma. Zar ne bi bilo jednostavnije da ovo recimo kaže na Pinku, Hepiju...

Kad se setim kolika je zabrinutost na pocetku bila jer ih novinari umaraju pitanjima na kzs. 

kon je trebalo da razmisli o dermatologiji ili nekoj slicnoj mirnoj grani medicine ako vec ovako lose tolerise frustraciju, a frustrira ga dovodjenje u pitanje njegovog ugleda i rada, pa da pegla fleke i melazme i ima dozivotnu naklonost presuncanih tetki

5051

296

91 respirator

Koja smo sila od države :D

• Author

5051 testirani

296 pozitivno

91 na respiratoru

7 preminulih

7 umrlo

Evo sada vam nije 5 

5,8%

Izracunali kolko testiranih treba na 290 zarazenih da bude za taj postotak pa bubnuli, sta im tesko :D

Edited by InvisibleLight

Juce 5,8%, danas 5,8%.

Kako su se izvestili sa stelovanjem, svaka im cast..

Pita nenad nešić za slabljenje virusa i za restrikcije

Dkt se drzi slabljenja virusa zbog inverzije tezine kl.slike i zbog duzine inkubacije

Edited by InvisibleLight

Za koji manastir je pitao?

Background Picker
Customize Layout