Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

"Isto tako, ne sme da zavara često ponavljana poslednjih dana konstatacija da je virus oslabio. On uopšte nije oslabo, nema nikakvih dokaza. Čak koristi se jedna stručna reč - virulencija. I kad je ona u pitanju, tu se ništa nije promenilo. Virulencija znači ubojitost, virulencija je stepen pategonesti, patogenost je sposobnost klice da ošteti zdravlje. Virulencija ovog virusa je ista kao što je bila, nigde su svetu nije pokazano da je virulencija opala, ili da će opasti zato što sija sunce", ističe gost Novog dana.

http://rs.n1info.com/Zdravlje/a592818/Radovanovic-Virus-uopste-nije-oslabio-nema-nikakvih-dokaza-o-tome.html

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

fala kurcu. to samo kon pokusava da proda.

3 minutes ago, ToniAdams said:

fala kurcu. to samo kon pokusava da proda.

Dkt to uvela prva!

15 minutes ago, InvisibleLight said:

Dkt to uvela prva!

Da.Ona je prva to rekla...

38 minutes ago, bejzbolka said:

O fakultetima se nista ne prica. Samo kazu nece biti nastave, a realno za nastavu nikog nije briga, i onako prisustvuje 10% ljudi.

Za ispitne rokove nista ne govore, imam osecaj da ce ladno da otvore nenajavljeno tamo oko 15. maja fakultete i da odmah daju rok, jebe im se tacno.

Koliko znam, aprilski ispitni rok je otkazan (na većini fakulteta). Mislim, kako će to da nadoknade + da odrade preostale rokove, mislim da ni oni nemaju pojma. Ne bi me iznenadilo da produže školsku godinu za mesec i po dana, recimo do kraja novembra, ili da proporcionalno smanje broj bodova za upis/budžet.

Da pravimo mi peticiju protiv Kona, kao oni veseljaci u Americi protiv Bila Gejtsa? Meni je on nesto sumnjiv, ne bih se zacudio da nije sam napravio ovaj virus da bi zaradio na prodaji vakcina. :sleep:

Za svu galamu oko Kona najviše odgovornosti snosi dio opozicione javnosti koji je u njemu vidio novog mesiju, nekog ko bi mogao odmah na čelo opozicije nakon njegovih par izjava gdje je priznao kako ima određenih propusta u načinu na koji se vode stvari. On je čovjek činovnik, ne vidim više potrebu da se dalje o tome raspravlja.

5 minutes ago, keitel said:

Za svu galamu oko Kona najviše odgovornosti snosi dio opozicione javnosti koji je u njemu vidio novog mesiju, nekog ko bi mogao odmah na čelo opozicije nakon njegovih par izjava gdje je priznao kako ima određenih propusta u načinu na koji se vode stvari. On je čovjek činovnik, ne vidim više potrebu da se dalje o tome raspravlja.

Nema onda potrebe ni da se raspravlja o bilo kom činovniku poltronu koji se dodvorava vlasti zarad privilegija.

Just now, Barrister said:

Nema onda potrebe ni da se raspravlja o bilo kom činovniku poltronu koji se dodvorava vlasti zarad privilegija.

Vrlo sam jasno napisao u čemu je razlika, u Kona su projektovali nešto što on nije. Pričalo se i o DKT u kontekstu toga kakva joj je frizura i šta je obukla na konferencijama, ovo je drugo.

53 minutes ago, Conspirator said:

Što reče neko fala qrcu da neko stručan ospori tu neutemeljenu glupost.

Jedini osnov za tu tvrdnju je manji broj teških slučajeva u zadnje vreme u odnosu na ukupan broj zaraženih u Srbiji, ali razlog  je što  uopšte nisu testirali u početku epidemije osim ljudi na samrtnoj postelji a ne manja ubojitost virusa.

Treba ih to pitati na kzs. Zasto nigde sem kod nas nije obnarodovana ta teza o slabljenju tj manjoj virulenciji

1 minute ago, keitel said:

Vrlo sam jasno napisao u čemu je razlika, u Kona su projektovali nešto što on nije. Pričalo se i o DKT u kontekstu toga kakva joj je frizura i šta je obukla na konferencijama, ovo je drugo.

Svaki poltron zaslužuje odgovarajuće komplimente. Ne sporim da je kod nekih možda bilo većih očekivanja, jer je Kon za razliku od večine naprednih poltrona ipak obrazovaniji i pismeniji, ili mu je bar rečnik takav, ali to samo povećava njegovu odgovornost i opravdanost komplimenata.

da, to je idiotizam. mada, sto se tice sledeceg vikenda, u suprotnom bi morali da rasteruju prvomajske masovne skupove, a ne pada im na pamet da se cimaju oko sprovodjenja mera. pa onda zatvor za sve.
Ekonomija popušta, a to je no-no pred izbore, moraju da puste ljude da zarade za život. Vikendom se uglavnom ne radi.
Sve to stoji, samo obice se o glavu broj zarazenih i nedajboze ono najgore.
Imbecilni lik(ovi) kojima na kraju nikada nije ni bio vazan narod, napredak, nego samo licna korist, sto bi pa drugacije razmisljali.

Ovo sto kaze dr Radovanovic znamo vrlo dobro, i kao pre pocetka ovog ludila prepusteni smo sami sebi na snalazenje i sopstven zdrav razum, ali kako se ponasati i sacuvati kada sve otvore i krene zivot kao da nista bilo nije...?

Isto kao i do sad

Background Picker
Customize Layout