April 24, 20205 yr 17 minutes ago, SNARC said: Danas na Uscu izgleda da samo ja i supruga mi nismo bili obavesteni da je korona pobedjena. Kao da je nikad nije ni bilo . Brzinom munje stizemo od punjenja grobalja po Beogradu do full bezbriznosti svuda. posle će narod da bude kriv
April 24, 20205 yr 7 hours ago, InvisibleLight said: Pazi rade frizeri, kozmeticari,gym, sviii, a ne mos napolhe nakon 18h Zajebavas? Ovo kao da ides na pelcovanje virusom.
April 24, 20205 yr 47 minutes ago, Tutankamon said: Mislim da je Jesic na tviteru pre par meseci prozivao Cuckovica da ce kad tad odgovarati za zataskavanje...ako se ja dobro secam...a probacu da nadjem... E ako je Ješić rekao onda ok. Jedan od verovatno 10 najvećih retarda na tviteru generalno, ne samo u Srbiji.
April 24, 20205 yr 57 minutes ago, nick1986 said: Pitao sam zato sto sam ja iz Obrenovca i bio sam direktno pogodjen celom pricom. Uz sve sto imam da zamerim na reakciju i sto pola toga nije moralo da se desi nemam ni jednu relevantnu informaciju da je bilo dosta mrtvih u samoj poplavi, a ucestvovao sam i u popisivanju stete kao volonter i obisao sam veliki broj domacinstava, uglavnom siromasnijeg staleza i niko od njih mi se nije pozalio niti prokomentarisao da je neko koga zna stradao. Opet kazem, posledice su bile vidljive mesecima i godinama kasnije gde je dosta ljudi sigurno ostetilo zdravlje ili preminulo (imam licni slucaj) zbog posledica poplave, al da je bilo masovnog utapanja koliko znam nije a na to se stalno ljudi pozivaju pa me zanima odakle. izvinjavam se za off, ako treba prebacite ili izbrisite. kad su bile poplave najpre su bile vesti da je oko 60 žrtava, da bi oniTM to u nekoliko dana bukvalno prepolovili tako što su za 30ak žrtava rekli da su umrli prirodnom smrću izvaditi telo iz vode, onda raditi autopsiju, utvrditi da je uzrok smrti npr infarkt i onda taj slučaj ne računati kao žrtvu poplava, to je baš onako...bolesno.
April 24, 20205 yr 8 minutes ago, Valkyrie said: Čim nas otvore napunićemo ih indeed. Isto danas gledam, pojma nemam kako nismo Italija™ Gužva, nema maski, nema razmaka, okupljanja po klupicama.... Biće veselo. Danas sam se zadesio u društvu par profesora, od toga i infektologa, ljudi koji nisu budale niti politički obojeni - svi zajedno su istu stvar rekli - da za sada imamo više sreće nego pameti.
April 24, 20205 yr 5 minutes ago, Caligula said: posle će narod da bude kriv Vidi..ne znam vise ni sta ni kako..niti me iskreno vise zabole patka. Imam o kome da brinem, gledam da to radim najbolje sto mogu..a narod nekako dobije ono sto zasluzi, pocevsi od vlasti koja ga jebe trenutno do ishoda oko virusa. Ne znam..mozda smo stvarno zilaviji od ovih na zapadu cim kod nas nema katastrofa koje su ih zadesile. Sa ovakvim ponasanjem i brojem mrtvih koji do maja ne bi trebalo da predje cifru od 200...pa mi smo na jebenom dji dji. A mozda korona stvarno samo vikendom atakuje.
April 24, 20205 yr 16 minutes ago, steins said: za sada imamo više sreće nego pameti. Republika Neće Valjda Motto: Bog čuva budale Himna: hej, haj, baš nas briga vozamo se na taljiga Edited April 24, 20205 yr by Valkyrie
April 24, 20205 yr 19 minutes ago, theanswer said: E ako je Ješić rekao onda ok. Jedan od verovatno 10 najvećih retarda na tviteru generalno, ne samo u Srbiji. Retard na tviteru, slazem se, ali deluje da je sposobam covek. Ne optuzuje on vlast da su prikrili broj mrtvih vec da su neke koji su se udavilo vodili kao du su umrli prirodnom smrcu. Pojma nemam da li je tacno, obicno ne verujem u te stvari ali ovde nisam pametan.
April 24, 20205 yr 40 minutes ago, SNARC said: Danas na Uscu izgleda da samo ja i supruga mi nismo bili obavesteni da je korona pobedjena. Kao da je nikad nije ni bilo . Brzinom munje stizemo od punjenja grobalja po Beogradu do full bezbriznosti svuda. 28 minutes ago, Valkyrie said: Čim nas otvore napunićemo ih indeed. Isto danas gledam, pojma nemam kako nismo Italija™ Gužva, nema maski, nema razmaka, okupljanja po klupicama.... Biće veselo. Jbg, ja jutros u NS u tempu, stigao u 7 i 10, još nisu otvorili... Napolju ljudi u redu, na 2 metra razmaka, bukvalno svi sa maskama... Kad sam završio, vidim da žena koja skuplja kolica napolju ima asepsol i svaku ručku dezinfikuje... Izgelda da smo jedna držva, dva univerzuma... :(
April 24, 20205 yr Pričam za popodnevno šetkanje po suncu u čoporima. Po objektima je i kod nas u "drugom univerzumu" red i sve po p.s.
April 24, 20205 yr 3 minutes ago, radisa said: Jbg, ja jutros u NS u tempu, stigao u 7 i 10, još nisu otvorili... Napolju ljudi u redu, na 2 metra razmaka, bukvalno svi sa maskama... Kad sam završio, vidim da žena koja skuplja kolica napolju ima asepsol i svaku ručku dezinfikuje... Izgelda da smo jedna držva, dva univerzuma... :( Ne bas. I u Beogradu se potpuno razlicit utisak stice u zavisnosti od toga u koje vreme si izasao na ulicu. Ako je ranije dok rade prodavnice videces gomilu ljudi sa maskama i rukavicama koji se ponasaju uredno i u skladu sa situacijom. Ako izadjes neposredno pred pocetak policijskog casa videces samo ljude bez maske i rukavica ali s kurcevitim facama. Ove slike na forumu su iz parkova, tamo idu dokoni da udahnu malo sveze koroniranog vazduha. Zdrav zivot, zdrave navike i tako to. edit: Kad li se pre ti ubaci. Edited April 24, 20205 yr by harper
April 24, 20205 yr 1 minute ago, harper said: Ne bas. I u Beogradu se potpuno razlicit utisak stice u zavisnosti od toga u koje vreme si izasao na ulicu. Ako je ranije dok rade prodavnice videces gomilu ljudi sa maskama i rukavicama koji se ponasaju uredno i u skladu sa situacijom. Ako izadjes neposredno pred pocetak policijskog casa videces samo ljude bez maske i rukavica ali s kurcevitim facama. Ove slike na forumu su iz parkova, tamo idu dokoni da udahnu malo sveze koroniranog vazduha. Zdrav zivot, zdrave navike i tako to. 3 minutes ago, Valkyrie said: Pričam za popodnevno šetkanje po suncu u čoporima. Po objektima je i kod nas u "drugom univerzumu" red i sve po p.s. Jbg, ja ne idem po parkovima u NS, a šetam se po obodu grada (ako stignnem da završim posao, ili napravim pauzu), gde ionako ima malo ljudi, a i tu vidim uglavnom ljude sa maskama... :( Ono što sam video iz auta, par puta, je da su parkovi fizički zatvoreni barijerama, nemam poma jel' ljudi to stvarno poštuju... Verovatno ste u pravu oboje i da kad bi šetao po gradu, video bi isto...
April 24, 20205 yr 5 minutes ago, radisa said: Jbg, ja jutros u NS u tempu, stigao u 7 i 10, još nisu otvorili... Napolju ljudi u redu, na 2 metra razmaka, bukvalno svi sa maskama... Kad sam završio, vidim da žena koja skuplja kolica napolju ima asepsol i svaku ručku dezinfikuje... Izgelda da smo jedna držva, dva univerzuma... :( Mene hanuma jos od sinoc opremila za pijacu..kaze, ne pustaju da udjes ako ne nosis i rukavice. Ajd dobro..iako me nerviraju. Jos mi greskom dala njene,uske mi, samo cekam kad ce da popucaju. Odem na pijacu izgledajuci kao Josipa Lisac..i vidim...ulaz ne kontrolise niko ziv..masku neko i ima..rukavice retko. U Rodi posle slicna stvar. Roditelji sa decom..bez maske, jebe im se. Za Usce popodne rekoh vec..5% ljudi je imalo nesto. Pocecu da verujem da smo bas zilavi i da je vecina nas ovo na nogama izgurala.
April 24, 20205 yr 7 minutes ago, harper said: Kad li se pre ti ubaci. Pa na moj se post nadovezao da istakne superiornost austrougarske Srbije nad turskom, ja sam kao majka morala malo da je branim