April 24, 20205 yr Ahilej teretane se nece otvoriti u ponedeljak jer je nemoguc rad sa propisanim merama, Kocovic takodje jos uvek nece pocinjati, za Non stop fitnes se jos uvek ne zna ali verovatno ne. To su verovatno 3 najveca lanca teretana kod nas.
April 24, 20205 yr 3 hours ago, nick1986 said: Stalno se pominju poplave ko argument broja preminulih. Jel moze neko da mi posalje link ili prepisku oko preminulih u poplavama s obzirom da sam direktno pogodjen time a nisam stekao utisak da se neko zataskavanje masovnog broja preminulih u poplavama desilo? Na stranu sto je od poplava posredno preminulo vise ljudi u narednim mesecima iz raznoraznih razloga, ja ne znam da je neki osetan broj ljudi se zapravo utopio u tom prvom naletu. Pricalo se za Obrenovac da je bilo dosta mrtvih...imas tamo dosta romskih naselja i moguce da je zataskavano...Cuckovica jos uvek prozivaju na netu za to.
April 24, 20205 yr Danas su nešto ranije ažurirali podatke o geografskoj distribuciji zaraženih: Quote 1 Град Београд 44 2 Град Ниш 38 3 Власотинце 11 4 Лесковац 9 5 Зајечар 8 5 Бор 8 7 Бољевац 7 8 Александровац 6 9 Алексинац 4 9 Нови Сад 4 U Nišu i generalno na jugu se baš i ne smiruje, a polako i istok postaje problematičan, u Boru je tako već neko vreme, samo što sad i Zaječar poslednjih dana ima dosta novih slučajeva, mislim da su se ove nedelje gotovo udvostručili S druge strane, izgleda da se u Pomoravlju malo stišalo, ali bojim se da bi moglo da ovako tinja i izbija na različitim mestima još prilično dugo.
April 24, 20205 yr Jeste se pisalo naveliko o velikom broju nastradalih u Obrenovcu, ali ni ja nisam video nikakve konkretne brojeve ni dokaze.Jako je teško sakriti mrtve, naročito u manjim gradovima i varošicama.Ja lično ne verujem da je broj umrlih nešto značajno smanjen, ako jeste onda je to verovatno zbog postmortem netestiranja nego neke opskurne namereПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 24, 20205 yr 1 hour ago, Tutankamon said: Pricalo se za Obrenovac da je bilo dosta mrtvih...imas tamo dosta romskih naselja i moguce da je zataskavano...Cuckovica jos uvek prozivaju na netu za to. Pitao sam zato sto sam ja iz Obrenovca i bio sam direktno pogodjen celom pricom. Uz sve sto imam da zamerim na reakciju i sto pola toga nije moralo da se desi nemam ni jednu relevantnu informaciju da je bilo dosta mrtvih u samoj poplavi, a ucestvovao sam i u popisivanju stete kao volonter i obisao sam veliki broj domacinstava, uglavnom siromasnijeg staleza i niko od njih mi se nije pozalio niti prokomentarisao da je neko koga zna stradao. Opet kazem, posledice su bile vidljive mesecima i godinama kasnije gde je dosta ljudi sigurno ostetilo zdravlje ili preminulo (imam licni slucaj) zbog posledica poplave, al da je bilo masovnog utapanja koliko znam nije a na to se stalno ljudi pozivaju pa me zanima odakle. izvinjavam se za off, ako treba prebacite ili izbrisite.
April 24, 20205 yr Ma ne mogu se mrtvi sakriti sta vam je, postoje rodbine, sahrane, umrlice, citulje....
April 24, 20205 yr 2 minutes ago, nick1986 said: Pitao sam zato sto sam ja iz Obrenovca i bio sam direktno pogodjen celom pricom. Uz sve sto imam da zamerim na reakciju i sto pola toga nije moralo da se desi nemam ni jednu relevantnu informaciju da je bilo dosta mrtvih u samoj poplavi, a ucestvovao sam i u popisivanju stete kao volonter i obisao sam veliki broj domacinstava, uglavnom siromasnijeg staleza i niko od njih mi se nije pozalio niti prokomentarisao da je neko koga zna stradao. Opet kazem, posledice su bile vidljive mesecima i godinama kasnije gde je dosta ljudi sigurno ostetilo zdravlje ili preminulo (imam licni slucaj) zbog posledica poplave, al da je bilo masovnog utapanja koliko znam nije a na to se stalno ljudi pozivaju pa me zanima odakle. izvinjavam se za off, ako treba prebacite ili izbrisite. izsvinjavam se zbog oftopičarenja, ali baš si ovdje ubo pitanje koje sam ja nekoliko puta htio da postavim, ali uvije bio lijen nekako propustio da to uradim... ovo za stvarni (ili "stvarni") broj žrtava u poplavama. ako te ne mrzi da pojasniš ukratko ovo što sam boldovao, baš bi me zanimalo. I da ne bude da je totalni off-topic, bi li mogao @Frank Pembleton da reče dvije™ o tome što je taj zdravstveni sindikalista - anesteziolog imao zanimljivo da ispriča o respiratorima?
April 24, 20205 yr Mislim da je Jesic na tviteru pre par meseci prozivao Cuckovica da ce kad tad odgovarati za zataskavanje...ako se ja dobro secam...a probacu da nadjem...
April 24, 20205 yr 4 minutes ago, Pantelija jr said: izsvinjavam se zbog oftopičarenja, ali baš si ovdje ubo pitanje koje sam ja nekoliko puta htio da postavim, ali uvije bio lijen nekako propustio da to uradim... ovo za stvarni (ili "stvarni") broj žrtava u poplavama. ako te ne mrzi da pojasniš ukratko ovo što sam boldovao, baš bi me zanimalo. I da ne bude da je totalni off-topic, bi li mogao @Frank Pembleton da reče dvije™ o tome što je taj zdravstveni sindikalista - anesteziolog imao zanimljivo da ispriča o respiratorima? Najkrace moguce. Ljudi su za tren izgubili sve sto su sticali ceo zivot pa pre svega stres od toga. Sa druge strane imas puno ljudi koji su bukvalno 15-20 sati bili u vodi do pojasa dok nisu spaseni (ukljucujuci stare ljude), takvi proveli jos 24-48h dok nisu dobili rezervnu odecu a onda prevezeni u kolektivne smestaje (Pionir, Dif...). Kad je sve proslo, oni cije kuce nisu bile bezbedne su mesecima ziveli u hotelu koji je cak i tad bio u dosta losem stanju. Na sve to dodaj cinjenicu da je bilo problema oko obecane obnove, kasnjenja, umanjenja pomoci i slicno... Da ne duzim, a i da ne pisem previse licne price manje vise to su uzroci.
April 24, 20205 yr hvala na odgovoru - nije mi palo na pamet da bi stres mogao biti na vrhu liste uzroka (što više govori o mojoj pameti, je li). mislio sam eventualno i na povratak u neuslovne kuće, ali iz ovoga tvog odgovora vidim da su takvi većinom bili smješteni po neznatno manje neuslovnim hotelima...
April 24, 20205 yr Danas na Uscu izgleda da samo ja i supruga mi nismo bili obavesteni da je korona pobedjena. Kao da je nikad nije ni bilo . Brzinom munje stizemo od punjenja grobalja po Beogradu do full bezbriznosti svuda.
April 24, 20205 yr Čim nas otvore napunićemo ih indeed. Isto danas gledam, pojma nemam kako nismo Italija™ Gužva, nema maski, nema razmaka, okupljanja po klupicama.... Biće veselo.