April 24, 20205 yr Quote Za situaciju u socijalnim ustanovama Tiodorović kaže da je “uglavnom pod kontrolom”, a to “uglavnom” koristi zbog niškog Gerontološkog centra. Od početka epidemije šestoro ljudi iz Gerontološkog centra je umrlo, 5 njih usled infekcije virusom, a ukupno je zaraženo koronom njih oko 200. Bojimo se da će biti još umrlih, oni imaju teška oboljenja, infekcija ih dovodi u još teža stanja - kaže Tiodorović. Epidemiolog navodi da svakog dana “kaplju” novi zaraženi, da je danas dvoje novoobolelih poslato u KC Niš, a juče pet. Navodi i da u Gerontološkom postoji karantin u karantinu u kome se nalazi šestoro korisnika i dva zaposlena. Juzne vesti Juce je rekao168 zarazenih, danas 200. Mozda su jutros stigli rezultati za jos trideset dvoje korisnika. Pa kazi koliko ima zarazenih, sta mutis kog djavola. Ocigledno da ce tesko iko od korisnika u domu ostati negativan. Katastrofa.
April 24, 20205 yr 8 minutes ago, Kelt said: Piljara u uciteljskom naselju, krcata ljudima i DKT unutra bez ikakve zastitne opreme 😆 Nije se desilo ako nemas selfi.
April 24, 20205 yr 12 minutes ago, Kelt said: Piljara u uciteljskom naselju, krcata ljudima i DKT unutra bez ikakve zastitne opreme 😆 snalaze se ljudi, jebiga btw. najzad dosao do dobre maske sa filterima, to mi je od sada za samoposluge. 230 dindzi, kineska, bilo u apoteci u gospoCkoj Edited April 24, 20205 yr by Caligula
April 24, 20205 yr 5 minutes ago, Nesh said: Juce je rekao168 zarazenih, danas 200. Mozda su jutros stigli rezultati za jos trideset dvoje korisnika. Pa kazi koliko ima zarazenih, sta mutis kog djavola. Ocigledno da ce tesko iko od korisnika u domu ostati negativan. Katastrofa. Ovo je valjda vest od juče, koliko sam video u Nišu su juče bile 22 novozaražene osobe.
April 24, 20205 yr ja uzo preko ibeja i bio sav srecan kad su stigle, a onda video da na njima sve pise na kineskom :(
April 24, 20205 yr jes vala nema ni jedno evroposko slovo na pakovanju racunam da su za preko nosa i usta Edited April 24, 20205 yr by Caligula
April 24, 20205 yr 23 minutes ago, zgembo said: Ovo je valjda vest od juče, koliko sam video u Nišu su juče bile 22 novozaražene osobe. Clanak objavljen juce u 13:06: Quote Optimizam kvari broj zaraženih u staračkim domovima, jer je iz Gerontološkog centra u Nišu 168 ljudi na lečenju u Kliničkom centru, a petoro ljudi je preminulo od virusa. Mi se bojimo da će biti još umrlih, to su teška oboljenja i njima samo korona infekcija dovodi do još težeg stanja - pojašnjava Tiodorović. Juzne vesti Clanak za koji sam mislio da je objavljen danas je od juce 14:55: Quote Za situaciju u socijalnim ustanovama Tiodorović kaže da je “uglavnom pod kontrolom”, a to “uglavnom” koristi zbog niškog Gerontološkog centra. Od početka epidemije šestoro ljudi iz Gerontološkog centra je umrlo, 5 njih usled infekcije virusom, a ukupno je zaraženo koronom njih oko 200. Bojimo se da će biti još umrlih, oni imaju teška oboljenja, infekcija ih dovodi u još teža stanja - kaže Tiodorović. Epidemiolog navodi da svakog dana “kaplju” novi zaraženi, da je danas dvoje novoobolelih poslato u KC Niš, a juče pet. Navodi i da u Gerontološkom postoji karantin u karantinu u kome se nalazi šestoro korisnika i dva zaposlena Juzne vesti Ili neki zarzaeni nisu u KC iako su govorili da ih sve odmah smestaju tamo, ili su juce za dva sata otkrivena nova 32 slucaja (u poslednjih 24 casa je, kao sto kazes, bilo 22 slucaja u Nisu) mada Tiodorovic u drugom clanku kaze da je juce dvoje poslato u KC, a prekjuce 5... Treba reci koliko je zarazenih do sada, koliko je smesteno u KC, koliko nije smesteno u KC a zarazeni su, ako nisu i zasto nisu... Ovo 168, pa 200, a dvoje novozrazenih smesteno u KC itd je neozbiljno i unosi zabunu i u javnosti, a posebno kod ljudi kojima je neko smesten u domu. Edited April 24, 20205 yr by Nesh
April 24, 20205 yr 42 minutes ago, Nesh said: Ovo 168, pa 200, a dvoje novozrazenih smesteno u KC itd je neozbiljno i unosi zabunu i u javnosti, a posebno kod ljudi kojima je neko smesten u domu. Naravno, slažem se da je ovakvo frljanje brojem zaraženih potpuno neozbiljno.