Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

sta prodaje?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, ToniAdams said:

sta prodaje?

maglu

lazni moral, na kilo

Za situaciju u socijalnim ustanovama Tiodorović kaže da je “uglavnom pod kontrolom”, a to “uglavnom” koristi zbog niškog Gerontološkog centra. Od početka epidemije šestoro ljudi iz Gerontološkog centra je umrlo, 5 njih usled infekcije virusom, a ukupno je zaraženo koronom njih oko 200.

Bojimo se da će biti još umrlih, oni imaju teška oboljenja, infekcija ih dovodi u još teža stanja - kaže Tiodorović.

Epidemiolog navodi da svakog dana “kaplju” novi zaraženi, da je danas dvoje novoobolelih poslato u KC Niš, a juče pet. Navodi i da u Gerontološkom postoji karantin u karantinu u kome se nalazi šestoro korisnika i dva zaposlena. Juzne vesti

Juce je rekao168 zarazenih, danas 200. Mozda su jutros stigli rezultati za jos trideset dvoje korisnika. Pa kazi koliko ima zarazenih, sta mutis kog djavola. Ocigledno da ce tesko iko od korisnika u domu ostati negativan. Katastrofa.

8 minutes ago, Kelt said:

Piljara u uciteljskom naselju, krcata ljudima i DKT unutra bez ikakve zastitne opreme 😆 

Nije se desilo ako nemas selfi.

12 minutes ago, Kelt said:

Piljara u uciteljskom naselju, krcata ljudima i DKT unutra bez ikakve zastitne opreme 😆 

snalaze se ljudi, jebiga

btw. najzad dosao do dobre maske sa filterima, to mi je od sada za samoposluge. 230 dindzi, kineska, bilo u apoteci u gospoCkoj

Edited by Caligula

5 minutes ago, Nesh said:

Juce je rekao168 zarazenih, danas 200. Mozda su jutros stigli rezultati za jos trideset dvoje korisnika. Pa kazi koliko ima zarazenih, sta mutis kog djavola. Ocigledno da ce tesko iko od korisnika u domu ostati negativan. Katastrofa.

Ovo je valjda vest od juče, koliko sam video u Nišu su juče bile 22 novozaražene osobe.

ja uzo preko ibeja i bio sav srecan kad su stigle, a onda video da na njima sve pise na kineskom :(

jes vala nema ni jedno evroposko slovo na pakovanju

racunam da su za preko nosa i usta

Edited by Caligula

23 minutes ago, zgembo said:

Ovo je valjda vest od juče, koliko sam video u Nišu su juče bile 22 novozaražene osobe.

Clanak objavljen juce u 13:06:

Optimizam kvari broj zaraženih u staračkim domovima, jer je iz Gerontološkog centra u Nišu 168 ljudi na lečenju u Kliničkom centru, a petoro ljudi je preminulo od virusa.

Mi se bojimo da će biti još umrlih, to su teška oboljenja i njima samo korona infekcija dovodi do još težeg stanja - pojašnjava Tiodorović. Juzne vesti

Clanak za koji sam mislio da je objavljen danas je od juce 14:55:

Za situaciju u socijalnim ustanovama Tiodorović kaže da je “uglavnom pod kontrolom”, a to “uglavnom” koristi zbog niškog Gerontološkog centra. Od početka epidemije šestoro ljudi iz Gerontološkog centra je umrlo, 5 njih usled infekcije virusom, a ukupno je zaraženo koronom njih oko 200.

Bojimo se da će biti još umrlih, oni imaju teška oboljenja, infekcija ih dovodi u još teža stanja - kaže Tiodorović.

Epidemiolog navodi da svakog dana “kaplju” novi zaraženi, da je danas dvoje novoobolelih poslato u KC Niš, a juče pet. Navodi i da u Gerontološkom postoji karantin u karantinu u kome se nalazi šestoro korisnika i dva zaposlena Juzne vesti

Ili neki zarzaeni nisu u KC iako su govorili da ih sve odmah smestaju tamo, ili su juce za dva sata otkrivena nova 32 slucaja (u poslednjih 24 casa je, kao sto kazes, bilo 22 slucaja u Nisu) mada Tiodorovic u drugom clanku kaze da je juce dvoje poslato u KC, a prekjuce 5...

Treba reci koliko je zarazenih do sada, koliko je smesteno u KC, koliko nije smesteno u KC a zarazeni su, ako nisu i zasto nisu...

Ovo 168, pa 200, a dvoje novozrazenih smesteno u KC itd je neozbiljno i unosi zabunu i u javnosti, a posebno kod ljudi kojima je neko smesten u domu.

Edited by Nesh

42 minutes ago, Nesh said:

Ovo 168, pa 200, a dvoje novozrazenih smesteno u KC itd je neozbiljno i unosi zabunu i u javnosti, a posebno kod ljudi kojima je neko smesten u domu.

Naravno, slažem se da je ovakvo frljanje brojem zaraženih potpuno neozbiljno. 

3560

207

• Author

3563 testiranih

207 pozitivnih

95 na respiratoru

5 preminulih

5,8%

Tacno kasnila konferencija dok su nastelovali podatke..:fantom:

Background Picker
Customize Layout