Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

30 minutes ago, mraki said:

Pa nije da već nemaju ove podatke.

edit: ja sad moram ovo malo gledati, zbog Tome Mome

Toma moma izgleda na ovom  snimku sa rukavicama ko neki madjioničar :D samo čekam da mu golub izleti iz rukava ( ne mislim na onog goluba iz drugog dela tela :D) Zapravoo mi svi liče na likove iz Miki Mausa sa ovim belim rukavicama , glodar ponajviše 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

30 minutes ago, zgembo said:

Ma to što je ovo gde mi živimo kurton od države ne znači da su ostali pošteni i transparentni. Niko ne spori da je ovo kurton od države. Ali nema šanse da ovde ima mnogo više umrlih od onog što se saopštava. Brzo bi se saznalo. 

Broj umrlih ovde očigledno ima veze sa tim što, do skoro, nije bilo masovnog oboljevanja u staračkim domovima. A uticalo je i sigurno što je zaključalo jadne penzionere.

ovo prvo naravno nije ni napisano pogresno postavljas stvari

jednostavno, to sto smo mi kurton, ne znaci da su i svi ostali kurton

neki (u evropi) jesu skoro kao mi, ali neki vala nisu ni blizu

za ovo poslednje se slazem, pisao sam to vec kao odgovor hostu na neki post

ne treba neka pmaet da bi se uvidelo da to verovano jeste dovelo do smanjenja smrtnosti, malar od korone, videcemo nazalost ubrzo koliko je odnelo na drugoj strani, jer starim ljudima, a pogotovo starim i hronicno bolesnim, tesko da je organizmu prijalo ovo zatvaranje

ali to jednostavno nije dovoljno, nije ni izbliza dovoljno kao objasnjenje zasto je kod nas smrtnost u tolikoj meri manja na broj stanovnika i broj zarazenih nego npr u nemackoj

jer je bukvalno apsolutno sve ostalo na njihovoj strani

28 minutes ago, Блок_64 said:

Imam osecaj da lazni dr.mali misli da kada prica rukama da je pametniji.

Sabra on lepo 1.7 miliona plus 200 000 jednako  2 000 000.

da, deluje da smatar da rukama ucvrscuje svoje argumente

1 nivo

a drzava vec ima i treba da ima jmbg gradjana i apsolutno treba da zna mesto stanovanja tih gradjana

nesto drugo je tu u pitanju

25 minutes ago, yabadaba said:

Mislim da im je najpre ovo pranje razlike izmedju birackih spiskova i broja gradjana kojima će biti isplaćeno 100€. Već su krenule rasprave kako to da ovih drugih ima skoro milion manje. Ovako će reći eto milion se nije prijavio, ne treba im, nabolji smo u vasioni ...

a bice da je upravo ovo to drugo

3 hours ago, James Marshall said:

Da, zato je i Srbija zaista poželjna destinacija za investicije opskurnih likova punih sumnjive love i multinacikompanija koje su željne dobrog dila, a ako ne moramo da se baš držimo zakona kao pijan plota, i zato je tako nepoželjna destinacija za život. Čim malo popusti kriza očekujem jedan solidan peak što se tiče krive egzodusa, počev od medicinskih radnika pa preko ostatka naroda. 

+1

Nego, bićemo zakatančeni i naredna dva vikenda, i onaj posle prvomajskog

Čestitam svima koji slave

moja verska ubedjenja ce biti suspendovana za svetog josipa radnika :ohmy:

sent from bubamoto

Ko hoće, biće organizovan subvencionisani prevoz do Kuće cveća :D

• Author
4 minutes ago, renne said:

Znaci nista od normalizacije 4. maja :cry:

Edited by Milosh76

blic blog 

08.00 - I ovog vikenda policijski čas

I ovog vikenda imaćemo policijski čas. On počinje danas u 18 časova i završava se u ponedeljak u 5 ujutru. Prema najavama, policijski čas najverovatnije ćemo imati i naredna dva vikedna.

• Author

To su najave...nije se Najpametniji jos uvek izjasnio :D  

Edited by Milosh76

16 minutes ago, Milosh76 said:

To su najave...nije se Najpametniji jos uvek izjasnio :D  

Oglasi se Suzi i prosledi kome šta treba 

2 hours ago, renne said:

Verovatno,u smislu da je zabrana na snazi i da prodavnice nece biti otvorene.

Zabranu,rekao bih sve manje ljudi postuje,i sve manje se kontrolise.Sinoc oko 21-22 broj automobila po nbg nije bio bas mali,ljudi na ulici takodje.

Jebiga sami sebi su se posrali u struku.Da budem iskren ni ja ne postujem odavno sve te mere.

13 hours ago, dùda said:

Taj treći je Srđa Janković virusolog.

Ali to manje, nego kako si od grupe Queen videla The Rolling Stones :D

isto kao ti od imunologa virusologa... :sleep:

12 hours ago, zgembo said:

Već sam pisao, znaće se kad se za svaku državu uzme godišnji prosek broja umrlih u proteklih 10/20/50 godina i uporedi sa 2020.

Onda će možda moći da se napravi neka procena koliko je ljudi posredno ili neposredno umrlo od korone. 

a usput i da se objavi ukupan broj umrlih u srbiji u periodu mart - maj...

3 hours ago, renne said:

as I said - prvo blago popuštanje omčice polovinom maja, a potpuno nikako ne pre prvog juna (ako i tada).

u međuvremenu - tone sluđivanja i govana po narodu.

Neće oni bas pustiti do septembra

V manijak – »Dr Žeks« na nacionalnoj frekvenciji>

Nadrilekarstvo u ružičastom

dragan ilić

Iz dana u dan gledamo na TV Pink njenog vlasnika Željka Mitrovića kako sam sebi ozonizuje krv, lekarima sa višedecenijskim iskustvom drži predavanje o merama zaštite, juri na rolerima tvrdeći da je popio šaku vitamina koje je propisao i svojim zaposlenima, pronalazi lek protiv korone, proglašava se za Luja, Žeksa zvanog Paster – ma sve što mu padne na pamet. Tolerisanjem ovakve prakse očigledno se plaća za političku podršku u borbi protiv opozicije, koja je neprekidna i neprekinuta, traje sve vreme epidemije, paralelno sa Mitrovićevim "genijalnim otkrićima"

https://www.vreme.com/account/login.php?url=%2Fcms%2Fview.php%3Fid%3D1776447

zeks.png.3377a60371dfb514408253020f79da64.png

Piljara u uciteljskom naselju, krcata ljudima i DKT unutra bez ikakve zastitne opreme 😆 

Background Picker
Customize Layout