Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, steins said:

Jedva čekam da krene drugi talas, kako ćemo se samo lepo šaliti™.....

drugi talas? sve će to da bude jedan talas

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

6 minutes ago, renne said:
8 minutes ago, steins said:
Vidim po stanju na ulicama da je karneval već krenuo - počelo nenošenje maski, gužvanje po prodavnicama i naravno, šaljenjeemoji769.png na račun onih koji nose maske i/ili rukavice. 

Jedva čekam da krene drugi talas, kako ćemo se samo lepo šalitiemoji769.png.....

Ja nisam primetio

Malopre krenuo do prodavnice da pazarim duvan, i imam šta da vidim. Ostao sam zgrožen, obzirom da smo do sad bili prilično disciplinovani. 

16 minutes ago, steins said:

Vidim po stanju na ulicama da je karneval već krenuo - počelo nenošenje maski, gužvanje po prodavnicama i naravno, šaljenje™ na račun onih koji nose maske i/ili rukavice. 

O, da. Pre 2 nedelje je u supermarketu bar 80% ljudi imalo masku i držala se distanca.

Danas je suprotna situacija, ja sa maskom k'o poslednji Mohikanac.

2688

162

96 respirator

• Author

2688 testiranih

162 pozitivnih

96 na respiratoru

5 preminulih

15 minutes ago, steins said:

Vidim po stanju na ulicama da je karneval već krenuo - počelo nenošenje maski, gužvanje po prodavnicama i naravno, šaljenje™ na račun onih koji nose maske i/ili rukavice. 

Koliko god to cudno izgledalo to je normalno i uobicajeno ponasanje. Naravno, izuzimam saljenje™ koje je stvar notorno loseg vaspitanja u Srba. Ljudima je generalno potrebna izvesnost u zivotu. Potrebno im je da problem, ako vec ima trajanje, ima i resenje, da je zavrsiv. Potrebno im je to put this thing behind me and get on with my life. Potrebno im je uravnotezenje, povratak na uobicajeni i prepoznatljiv nacin zivota na koji su navikli. To sto se mi vracamo na nase uobicajeno ponasanje koje je svedski sto za viruse je sasvim druga prica ali ocekivati neku radikalnu promenu u ponasanju zbog ovoga sto nas je klepilo po usima je preterano optimisticno. Isto bi bilo i posle drugog, i posle treceg, i posle cetvrtog,... Mozda bi tek posle nekog pedesetog talasa ponasanje pocelo polako da se menja i prilagodjava, da se sticu neke druge navike. Ne ide to kondicioniranje tako lako.

4 minutes ago, Milosh76 said:

2688 testiranih

162 pozitivnih

96 na respiratoru

5 preminulih

Ako se sravne podaci o broju ljudi na respiratoru i umrlih izgleda da ako stignes do respiratora zdravo da ga jases.

6% testiranih je pozitivno

Izlazimo iz epidemije kaže Kon, za dve nedelje ispod 10, posle toga samo ekscesne situacije...

Edited by mraki

Konara kaze da nema sanse za ponovno rasplamsavanje u nasem ovakvom miljeu, samo ako nekad posle dobijemo importovane

Znaci, poruka je -sloboda, pobeda

Pa ok, lepo ako je tako, al ovo za letovanje u srbiji ga necu poslusati

Edited by InvisibleLight

Ja ne znam sta da mislim, a znajuci nas, jebo ti nas...radim za osobu koja uz kafu cita informer i kurir i najavila je da od ponedeljka radimo "normalno". Do sad smo radili od kuce i isli 2x nedeljno po dokumentaciju. I koliko ce biti takvih koji misle da je to to, zavrsena prica, proslo. Pri tom posao ne trpi zbog prelaska na rad od kuce, cak radimo i vikendom ako smo poneli previse materijala.
Nas je 6 u 30 kvadrata, od toga 1 osoba cirkulise po bankama.
DakleM...ko ziv ko mrtav

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Ja i dalje ne kapiram na čemu ovi naši baziraju ovaj optimizam. Pogotovo kad izađeš napolje, raja samo što gola ne hoda, skupljaju se, kafenišu "za poneti", a onolika cika vriska bila na početku epidemije. 

kaže konara za đurđevdan neće biti dodatnih sankcija, eventualno, možda

Lazu govna.

Samo nije jasno kako misle da sakriju jbg, nije im virus opozicija

Background Picker
Customize Layout