Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, levi said:

rešenje je da ne primaju više putnika nego što može da stane bez da se guraju. da se ulazi jedan po jedan, a ne kao stoka itd

u minhenu uveli telefonski broj i email adresu preko kojih se moze obavestiti gradsko saobracajni da je prevozno sredstvo puno i da eventualno treba pojacati broj vozila na odredjenoj liniji

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, levi said:

rešenje je da ne primaju više putnika nego što može da stane bez da se guraju. da se ulazi jedan po jedan, a ne kao stoka itd

odlicno resenje. kako mislis to da se sprovede a da svi mogu da stignu gde su posli?

2 hours ago, Caligula said:

Zbog svega. Cekamo bolesnika da nam dozvoljava i zabranjuje bez logike i reda

uzgred, to je nadležnost Vlade Srbije a nikako nije predsednika. Malo se zaigrao.

Just now, dvb-t manijak said:

uzgred, to je nadležnost Vlade Srbije a nikako nije predsednika. Malo se zaigrao.

dobro, reci ce ani da mu kaze :s_w:

2 minutes ago, dvb-t manijak said:

Pa to i kazem.

Ludnica jbt, gomila normalnih ljudi koje poznajem se skuvala, ovo im nije normalno ali ocekivano, i gazenje ustava i degenerik (bukvalno degenerik) koji ima svu moc u rukama. Kao, "jebiga, tako nam je kako nam je"

Pa  ovoliko nisam bio besan ni na Milosevica.

Edited by Caligula

mislim, on to radi od kad je postao predsednik, sto bi sad naprasno svi potali legalisti?

Edited by Joe D

6 minutes ago, Caligula said:

Pa to i kazem.

Ludnica jbt, gomila normalnih ljudi koje poznajem se skuvala, ovo im nije normalno ali ocekivano, i gazenje ustava i degenerik (bukvalno degenerik) koji ima svu moc u rukama. Kao, "jebiga, tako nam je kako nam je"

Pa  ovoliko nisam bio besan ni na Milosevica.

Gledaj siru sliku..

Ovo je nacin da zitelji Beograda ispizde i agresivnije se ukljuce u neke potencijalne proteste koji ce mozda da se dese u nekom narednom, postkoronskom periodu. 

:)

mejl od jednog pacijenta koji ima ortopedsku povredu, pre tri dana imao povišenu temp, javio se u COVID ambulantu i sada je 14 dana u samoizolaciji kod kuće, ništa test, ništa bolnica na Sajmu

tačno je da broj opada zbog mera izolacije, ali dodatno se tu veštački smanjuje broj. On je trebalo da bude testiran, a nije.

59 minutes ago, gospa buba said:

ja lichno cu vrlo teshko podneti ukidanje socijalne distance. meni je lepo :hihi:

nedostajaće i maske. narod se preko noći bio baš prolepšao, al sad će sve to da se vrati na staro kad ukinu Mere.

nedostajaće i staaari @freakns koji je zvao taxi za sve preko 500 metara. ovaj novi post-corona freak se setio u sred najžešće navale apokalipse da treba šetati svakog dana 10 kilometara. ne bi me čudilo ni da je počeo da ide u crkvu i da se pričešćuje, iako je pre koronice bio zadrti ateista. :dry:

48 minutes ago, Kelt said:

mejl od jednog pacijenta koji ima ortopedsku povredu, pre tri dana imao povišenu temp, javio se u COVID ambulantu i sada je 14 dana u samoizolaciji kod kuće, ništa test, ništa bolnica na Sajmu

tačno je da broj opada zbog mera izolacije, ali dodatno se tu veštački smanjuje broj. On je trebalo da bude testiran, a nije.

Vratili se proceduri s pocwtka kad nije bilo testova?..

38 minutes ago, Caligula said:

ma da li me zajebavas :lol:

pa oni će posle ovoga da psuju Djilasa.

Pa da, bice vucic jos jaci posle ovog, tolikima pomogao i tek ce pomoci u krizi, idi..kako bese 'joj sto volim kad godina izda, sve poskupi pojeftini..siguran glas'

58 minutes ago, SNARC said:

Gledaj siru sliku..

Ovo je nacin da zitelji Beograda ispizde i agresivnije se ukljuce u neke potencijalne proteste koji ce mozda da se dese u nekom narednom, postkoronskom periodu. 

:)

:D:D:D

Možda ako im opet zabrani da šetaju kučiće. Inače ništa, sve je savršeno.

54 minutes ago, freakns said:

I ovaj kreten sto ce prvo 4 dana da nas zakljuca, pa sledeci dan da otvori avio prevoz, to ludilo necu da komentarisem... 

Ma to će biti kao i sa ovim što je trebalo sveeeeee da se otvori ove nedelje, pa na kraju otvorili samo pijace i ono što i nije bilo (obavezno) zatvoreno. Pa se onda dosetili da ubace i biblioteke i muzeje, da bi ispalo da se nešto uradilo :laugh: Tako i ovo, ako i bude nečega, biće to neki "promotivni" let i onda aj ćao zdravo do jula. 

Sad, ako se planira bilo kakvo ozbiljnije otvaranje, međugradski prevoz mora da proradi jer masa ljudi koja je otišla van grada treba da se vrati na posao. Verujem da to još i koliko-toliko može da funkcioniše uz određene mere i ograničenja, ako bi se našao ko da ih nadgleda i sprovodi. Problem je GSP i tu stvarno verujem da niko još uvek nema nekakvo održivo rešenje. Ovo što se sad predlaže da za početak GSP koriste samo zaposleni je samo tapkanje u mestu i mera za krajnje ograničenim trajanjem, to manje-više imamo i sada, a dosta zaposlenih i nema razloga da se vraća na posao ako nemaju klijenata koji do njih ne bi mogli da dođu jer ne bi mogli da koriste javni prevoz. 

a i odavno nije bilo aktuelno "obnavljanje ponikvi(a/e) i prenamena za civilni saobracaj"

izbori dolaze, a to je 1 od obaveznih predizbornih tema

makar lokano

Vidim po stanju na ulicama da je karneval već krenuo - počelo nenošenje maski, gužvanje po prodavnicama i naravno, šaljenje™ na račun onih koji nose maske i/ili rukavice. 

Jedva čekam da krene drugi talas, kako ćemo se samo lepo šaliti™.....

Vidim po stanju na ulicama da je karneval već krenuo - počelo nenošenje maski, gužvanje po prodavnicama i naravno, šaljenje[emoji769] na račun onih koji nose maske i/ili rukavice. 

Jedva čekam da krene drugi talas, kako ćemo se samo lepo šaliti[emoji769].....

Ja nisam primetio
Background Picker
Customize Layout