Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, gospa buba said:

omanji deo uvek krshi. stado se uvek stara o sebi, ma kako to sa strane izgledalo. ne vidim nishta chudno.

Ma hocu da kazem da ne verujem u neku masovnu pobunu sad kad su penzioneri dobili 4.000 ventil da izadju svakog drugog-treceg dana. Ostatak stada se vec navikao. Pritom, mnogi socijalni kontakti su onemoguceni zabranom manifestacija i uopste zatvaranjem ugostiteljskih i svih drugih objekata za vreme karantina. OK, pobeci ces napolje... Gde tacno, ako npr. budu patrole po Adi i Kosutnjaku? Jedino da pobegnes do nekoga u obliznju kucnu posetu, sto ljudi i sada rade (radim i ja povremeno i ne sramim se priznati - dok me ne uhvate). Ljudi se cak vise plase legitimisanja i pisanja kazne nego nekakvog hapsenja, znaju da je to na duzem stapu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa svako radi shta moze i shta mora. problem ce biti kad pochnemo opet da duvamo jedni drugima zavrat, jer nece moci drugachije...

mislim, babe i dede su tek sekundarno nash problem, primarno su svoj, kako ce da se drze i kakve ce to posledice da ima. uostalom videcemo.

ja lichno cu vrlo teshko podneti ukidanje socijalne distance. meni je lepo :hihi:

Edited by gospa buba

Just now, Caligula said:

I sve to vreme iz zatvora ljudi gledaju rijalitije i razne emisije na pinku gde polusvet ima pravo da ignorise policijski cas i gostuje po emisijama, prave informacije su prakticno nedostupne a o slobodi i krsenju prava i ustava besmisleno je govoriti.

A ako smem da primetim, najveći reality je KZN i sve propratne drame među njima... Kon popizdeo, Vučić namolio... Ana plače, Vučić je teši... Darijine sise... A beše i neka učiteljica likovnog na PTCu nad kojom se slinilo. Hleba i igara. :puke:

Ja to i ne gledam nego pročitam ovde i još po negde, kažu mi prijatelji, a već se osećam kao da mi je mozak ozračen. Mogu misliti kako li je tek onima što to gledaju, a naročito onima među njima koji tome ne pristupaju ni malo kritički.

3 minutes ago, gospa buba said:

ja lichno cu vrlo teshko podneti ukidanje socijalne distance. meni je lepo :hihi:

+1 ovo je moja era :fantom:

nego ja zivim sa dva ekstroverta, bice tu svasta na leto.

Edited by Caligula

Meni će najteže pasti povratak na posao i truckanje po 2h+ dnevno u jebenom GSP-u (naročito sad kad bude u njemu vrebala zaraza). Super mi ovaj rad od kuće.

13 minutes ago, Caligula said:

+1 ovo je moja era :fantom:

nego ja zivim sa dva ekstroverta, bice tu svasta na leto.

ja sam podeljena lichnost, istovremeno volim narod i vashare :rolf:

- Što se tiče ovog vikenda, zabrana kretanja ostaje od petka u 18 časova do ponedeljka do 5 ujutru - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Za nas nema popuštanja, slušam šta kažu lekari, a oni su za to da se još dve nedelje produži zabrana kretanja, posebno vikendom. To što danas imamo bolje rezultate, to je jer postoji zabrana kretanja vikendima. Vlada neće menjati odluku, ostaje zabrana kretanja od petka u 18 sati do ponedeljka u 5 ujutru - rekao je Vučić.

Vučić je govorio i otvaranju gradskog saobraćaja imajući u vidu da će veliki broj ljudi početi sa radom.

- Ako bude sve u redu ja očekujem iza 1. maja delimičnu obnovu avio saobraćaja, krenućemo sa delimičnim otvaranjem međugradskog saobraćaja i od 4. maja sa delimičnim otvaranjem gradskog saobraćaja. To je sve uslovno, ali ako 50 ili 60 odsto ljudi rade, biće tako, ali moraće da se poštuju najrigoroznije mere. Maske ćete svakako morati da nosite - istakao je Vučić.

blic.rs/vesti/politika/vucic-i-ovog-vikenda-ostaje-zabrana-kretanja-za-kasnije-cemo-videti/kybjz5t

Edited by vememah

kako je on razuman. i pametan. i dobar. verovatno i lep :rolf:

Jedna od mogućih mera za otvaranje GSP-a je nedeljni red vožnje :isuse:

rofl-fucking-mao, ako već ide prevoz, daj da ih sve zguramo u što manje prostora.

Pa to,pustiće minimalan br autobusa i eto gurajte se ko stoke u njima,zabole me.Mozga bre nemaju! Ne znam da li ovde ima nekog sa područja Mladenovca,Sopota ,ali u njihovim busevima bude horor i po redovnim linijama.Mogu misliti kako ce da izgleda ovo njihovo delimično ubacivanje koji god moj to da znači!

Edited by Niveamen

Dok nema školaraca i studenata znatno je manje putnika u gsp-u.

Barem je tako u N. Sadu.

Pritom peMzioneri nemaju izlaz, prevoz ce biti prazan.

mnogi još neće ni ići na posao, treba ograničiti kretanje i kontrolisati ausvajse

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

rešenje je da ne primaju više putnika nego što može da stane bez da se guraju. da se ulazi jedan po jedan, a ne kao stoka itd

Background Picker
Customize Layout