Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Bice zanimljiva ta nedelja...od cetvrtka do ponedeljka 4.5. zabrana kretanja (po nezvanicnim najavama), od 4.5. Vucic najavio full otvaranje svega i svacega, a opet posle manje od 48h imamo Slavu koju slavi jako mnogo ljudi... i opet bi "morao" da zabrani kretanje tj okupljanja...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, renne said:

hoće garant

pa moze bar od 12h, nece niko nikom ici na slavu ujutru, 

Just now, InvisibleLight said:

gde neće, pa već od 4, 5 ujutro kreću da se vrte jaganjci

58 minutes ago, Caligula said:

Btw. fala za sovjet da se ranije izadje u setnju. Pust kej

nema na chemu, volim da pomognem. kej je za ljude od 05 do 08, posle shta nas briga koga ima :D

osim toga, i objektivno je najlepshe, shta god da cesh da radish. sledece najlepshe je posle 22, ali to cemo posle.

12 minutes ago, InvisibleLight said:

pa ne mogu da zabrane ljudima da izrazavaju svoja verska verovanja :s_w:

Edited by gospa buba

9 minutes ago, renne said:

gde neće, pa već od 4, 5 ujutro kreću da se vrte jaganjci

aa ne znam za taj obicaj :)

ko hoce da slavi s gostima zvace ljude sledeci dan. to ionako rade oni sto ima  na slave dolaze gomile ljudi, pa rasporede u dva dana..

msm ima debila koji ce sigurno slaviti isto kao i do sada, juce u apoteci, oba tehnicara bez maske, ulazi glupaca narkomanska silikonska frflja na sve strane, sa pricom kako je sve bila glupost, panika, vise umre od gripa itd, kako oni rade sve vreme, drze restoran itd. mnogo ljudi je debilno i tkao se ponasa. zbog takvih je nazalost i opravdano ovo utamnicenje za 1.maj kolikogod nama tesko palo. mogu misliti koje bi to gomile ljudi dbile na rostiljanjima

Edited by InvisibleLight

eo kako bih ja za taj prvomajski vikend - pustiti kretanje po 2 sata, pa zabrana na 2 sata i tako naizmenicno  itd. da ne mogu da se organizuju za rostiljanje negde van grada a da opet svi mogu prosetati malo.

ovo zatvarnaje od 86 sati je ubitacno za psihu najvise

a ovaj vikend? :unsure:

Ako puste već 4. maja, džaba su nas zatvarali ovoliko.

Just now, gospa buba said:

a ovaj vikend? :unsure:

Petak 18h - ponedeljak 5h, ima neka uredba linkovana na prethodnoj strani.

pa rekose, petak do pon. a mogli bi isto tkao da dozvole kretanje u odredjene sate, brttt neki ventil bar

23 minutes ago, Milosh76 said:

Upravo je rekao da "od 4. maja se ocekuje da sve pocne da radi"... mislite o tome

Ako nasi epidemiolozi i infektolozi, nasi heroji, ljudi od struke, budu tako preporucili! Necu im se mesati u posao, ja sam politicar, oni ljudi najbolje znaju sta treba i kako treba. Danonocno rade i spasili su nas od italijanskog scenarija, a ima nekih koji ih pljuju po drustvenim mrezama, po nekim televizijama i sajtovima... a ne shvataju da su im ovi ljudi sacuvali zivote. Ako ti ljudi kazu da se otvara, otvoricemo, ako kazu da se ne otvara, necemo. Zasto vam to smeta, gospodine Milosh76?

Ovaj koncept višednevnog zaključavanja je jednostavno vremenski oročen, može da prođe jos možda par puta, ali nakon toga jednostavno mora da sledi neko ozbiljnije popuštanje (naravno, uz ozbiljno praćenje situacije na terenu i preporuke u skladu s tim, ako je iko u stanju da to izvede), jer će nakon toga ljudi svejedno masovno prestati da se pridržavaju bilo kakvih mera. 

14 minutes ago, Shitgenstein said:

Ako puste već 4. maja, džaba su nas zatvarali ovoliko.

Petak 18h - ponedeljak 5h, ima neka uredba linkovana na prethodnoj strani.

hvala.

ti neshto ochekujesh da njihovo delovanje bude u skladu sa razumom? :hihi:

ono malo u pochetku kad su se ukenjali svi da cemo svi da popadamo istog dana, pa da posle nema ko da glasa i posakrivali u mishije rupe, to je bilo najblize shto smo se primakli zdravom razumu, otkad postoji poznata istorija. sve posle toga je bulaznjenje. chim zlatibor drzi pres a zoranica se slika na gradilishtu sa maskicom, gotovo je, moramo dati caru carevo.

bojim se da ce ispasti da nam je formalna korona bila pametniji period u zivotu koji ce tek da nastupi.

Edited by gospa buba

Ne mora nista. Omanji deo ce poceti da krsi, stado ce i dalje da slusa.

omanji deo uvek krshi. stado se uvek stara o sebi, ma kako to sa strane izgledalo. ne vidim nishta chudno.

53 minutes ago, Milošica said:

Kako bez logike i reda?

Jeste najlakše zatvoriti ljude i posle se hvaliti time da je izbegnut najgori scenario,ali to je druga priča...

Naprotiv, ovo je kontraproduktivno na duze staze. Na stranu bolesnik kao takav i njegovo bozansko ponasanje gde on licno vedri i oblaci, odlucuje kada ce ovca napolje a kada unutra - zatvoriti penzionere i ne dati im makar sat dnevno je zlocin, ali bukvalno zlocin. Zatvarati porodice u trodnevne karantine takodje, to nigde nije postojalo. U jebenom Wuhanu si mogao makar oko zgrade da prosetas.

I sve to vreme iz zatvora ljudi gledaju rijalitije i razne emisije na pinku gde polusvet ima pravo da ignorise policijski cas i gostuje po emisijama, prave informacije su prakticno nedostupne a o slobodi i krsenju prava i ustava besmisleno je govoriti.

25 minutes ago, gospa buba said:

nema na chemu, volim da pomognem. kej je za ljude od 05 do 08, posle shta nas briga koga ima :D

Mi zahvatamo tek od pola osam jer dete voli da se razvlaci po krevetu (i ja doduse) , do devet je otrpilike praznjikavo i sasvim bezbedno. Doduse ne setamo po keju, imamo stazu odmah do reke pa pichimo do Radeckog i nazad, ona skuplja kljesta rakova koje su izele macke i pacovi, ja joj dezinfikujem ruke i tako. Onda je otpremim doma pa na pijacu.

Background Picker
Customize Layout