April 22, 20205 yr Just now, dùda said: znam lika, sjajan i čovek i lekar Nemoj bre, sad će Kon da da ostavku.
April 22, 20205 yr Ups.... Sa FB Covek sa PTC Quote ....се осећа sjeban . Zbog par zaraženih sveštenika, zbog par ljudi iz ekipe koji su se pričestili, zbog člana ekipe koji je radio bez maske, zbog... Eto meni 14 dana samoizolacije #ostanikodkuće
April 22, 20205 yr 3 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Nemoj bre, sad će Kon da da ostavku. Vratice ga Predsednik posle mukotrpnog ubedjivanja od minut dva.
April 22, 20205 yr Ne gledam više KZŠ. Posle njih pročitam sve na N1 portalu. Ovo za decu je strašno, a strašne su i sve izjave koje daje u poslednjih nekoliko dana. Gospodin potpukovnik ostavlja utisak neozbiljnog čoveka ( malo finijeg od Nestorovića ). Ne može on da pomno prati mišljenje Fejsbuk zajednice, da na svom profilu podnosi ostavku, pa da je zatim povlači..a šta je radio 2009. godine svi znamo. Što se virusa tiče, pesimista sam. Biće epidemije i kad dođu jesen i zima..i možda konačno stane sledeće godine..ili kad stigne i vakcina. Ono šta me najviše nervira su ovi policijski časovi i zaključani vikendi.. Zbog toga se prave gužve na svim mestima, od samoposluga do pošti..i postižu suprotan efekat..zaraza se širi jer uvek ima onih "neće na mene korona" koji ne nose masku i ne vode računa o higijeni.. Pustili su da rade zelene pijace, muzeji, biblioteke..OK, kako tamo da dođemo mi koji nemamo automobil a daleko nam je..
April 22, 20205 yr pustili su muzeje i biblioteke? zashto? koji kapitalizam je tu na shteti? sent from bubamoto
April 22, 20205 yr Srpsko lekarsko društvo uredno svakih nekoliko dana objavi čitulju u Politici za sve preminule lekare od Covid-19, dans ima jedna, čini mi se 5 ili 6 imena. Plus sam videla da je umro i jedan zubar, za koga mi je drugarica rekla da je umro od korone.
April 22, 20205 yr znaju da tamo nece da bude guzva?Nadaju se da nece biti navala da bi sistem mogao da izdrzi
April 22, 20205 yr 7 minutes ago, gospa buba said: pustili su muzeje i biblioteke? zashto? koji kapitalizam je tu na shteti? sent from bubamoto Pa bas zato, da se vidi da popustanje nije zbog capitalisma vec se sve eto vraca u normalu Narodni muzej prima posetioce samo donji deo postavke i to ko u radnjama, ogranicen broj, pod maskama, cekaj red napolju
April 22, 20205 yr 7 minutes ago, Glass Joe said: Moj biznis tu trpi, ali su se biblioteke zasad oglusile o tu preporuku Ako je verovati sajtu, biblioteka u Nisu pocela da radi Quote У сусрет Светском дану књиге и ауторских права, Народна библиотека „Стеван Сремац“ поново ради са корисницима од среде 22. априла 2020. Радно време од 7.30 до 15.00 часова.
April 22, 20205 yr 43 minutes ago, Nesh said: Ako je verovati sajtu, biblioteka u Nisu pocela da radi Koliko znam, Narodna biblioteka je danas imala kolegijum. Juče mi rekoše da neki neće prisustvovati jer nemaju čime da dođu, ne radi GSP.
April 22, 20205 yr 1 minute ago, Hermetico said: Koliko znam, Narodna biblioteka je danas imala kolegijum. Juče mi rekoše da neki neće prisustvovati jer nemaju čime da dođu, ne radi GSP. GSP ne radi, a ne znam za biblioteku, preneo sam informaciju sa sajta. Moja draga ce ih sutra zvati da vidi da li rade i da li ce povodom dan knjige ovih dana biti uobicajenog popusta od 50% na obnovu clanarine i uclanjivanje. Nema nista o tome na sajtu. Treba da ide ionako u postu, pa hoce da spoji neudgodno s korisnim.