April 22, 20205 yr Pa to je valjda pozitivno. Naslov N1 je sramantako će se i kukati na jesen (k)ako bukne drugi talas. kako ide ona poslovica: uzmi sve dok ti životEk pruža...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 22, 20205 yr Kakvo je ovo sad smandrljivanje da bi se ponovo krenulo u proizvodnju i na izbore. I do sad je bio sistem "ofrlje" a sad je to ubačeno u šestu brzinu.jel major vec potpuno na liniji? sent from bubamoto
April 22, 20205 yr Znajuci Vucicevu bolesnu takmicarsku zavist spram 'regiona' vrlo je verovatno da zlatibor daje uputstva svojim lekarima da gdegod bas ne mora ne uvedu covid19 kao uzrok smrti Da budemi lideri u regionu po br.smrtnih ishoda na milion stanovnika, bombonica za izbore, ma kad sve lepo upakuju i plasiraju..
April 22, 20205 yr 13 minutes ago, Nesh said: Iha, do izbora cemo biti jedina zemlja u svetu koja nije imala zabranu kretanja. ... bravo. Bukvalno.
April 22, 20205 yr 46 minutes ago, Lena said: Nisu samo babe i dede u pitanju. Neko treba i da radi sa tom decom, a niko ne pominje šta sa ljudima koji rade u vrtićima i školama, a spadaju u rizične grupe... 120 k zaposlenih u osnovnim i srednjim skolama, prosecna starost 45. plus, ceo program se realizuje prema godisnjem planu, bice zavrsen do juna - jedino neka manja razjasnjavanja, eventualno prakticne vezbe... ko ce da im sastavi program rada za nastavu tokom leta? kako ce da se plati taj rad, kada su nastavnici i sada angazovani, vecina i vise nego tokom zive nastave? sindikati vec najavljuju da to nece biti dobro prihvaceno. btw, danas probni online zavrsni pucao hiljadu puta, deca cekala po 5 min da im se ucita sledece pitanje... popriican debakl, koliko cujem. neocekivano
April 22, 20205 yr 1 hour ago, Anonymous said: Srbija jedina u regionu bez paketa pomoći, iz EK kažu - to je odluka Beograda ? Taj paket "pomoci" je zapravo kredit po nesto nizim kamatama od uobicajenih. Ima dobre dve nedelje kako je Vucic na jednoj od konferencija za stampu najavio da mi necemo aplicirati za taj kredit jer u ovom trenutku nema potrebe da se zaduzujemo. To je tipicna pomoc MMF-a, prodaju ti konopac da se obesis a onda od porodice obesenog traze da plati kamatu. Mi cemo umesto toga da se zaduzujemo kod Kineza jer brat Kinez se ne interesuje previse za eksel tabele i izvestaje o tome na sta su pare koje je pozajmio spickane.
April 22, 20205 yr 1 minute ago, Nesh said: Sta rade deca koja nemaju internet ili odgovarajuci telefon, kompjuter? Uglavnom ih maltretiraju na velikom odmoru.
April 22, 20205 yr 4 minutes ago, Nesh said: Sta rade deca koja nemaju internet ili odgovarajuci telefon, kompjuter? evo ti zvanicno objasnjenje sa sajta ministarstva, ne znam kako je u praksi. http://www.mpn.gov.rs/pripreme-za-prvo-online-testiranje-ucenika-zavrsnog-ispita-osmog-razreda/
April 22, 20205 yr 3 minutes ago, Aleksija said: evo ti zvanicno objasnjenje sa sajta ministarstva, ne znam kako je u praksi. http://www.mpn.gov.rs/pripreme-za-prvo-online-testiranje-ucenika-zavrsnog-ispita-osmog-razreda/ Hvala.
April 22, 20205 yr 15 minutes ago, Aleksija said: 120 k zaposlenih u osnovnim i srednjim skolama, prosecna starost 45. plus, ceo program se realizuje prema godisnjem planu, bice zavrsen do juna - jedino neka manja razjasnjavanja, eventualno prakticne vezbe... ko ce da im sastavi program rada za nastavu tokom leta? kako ce da se plati taj rad, kada su nastavnici i sada angazovani, vecina i vise nego tokom zive nastave? sindikati vec najavljuju da to nece biti dobro prihvaceno. btw, danas probni online zavrsni pucao hiljadu puta, deca cekala po 5 min da im se ucita sledece pitanje... popriican debakl, koliko cujem. neocekivano U prosvetne sindikate se uzdam koliko i u Šarčevića
April 22, 20205 yr 16 minutes ago, harper said: Taj paket "pomoci" je zapravo kredit po nesto nizim kamatama od uobicajenih. Ima dobre dve nedelje kako je Vucic na jednoj od konferencija za stampu najavio da mi necemo aplicirati za taj kredit jer u ovom trenutku nema potrebe da se zaduzujemo. To je tipicna pomoc MMF-a, prodaju ti konopac da se obesis a onda od porodice obesenog traze da plati kamatu. Mi cemo umesto toga da se zaduzujemo kod Kineza jer brat Kinez se ne interesuje previse za eksel tabele i izvestaje o tome na sta su pare koje je pozajmio spickane. Pa ako možemo sami odlično. Ali malo sam skeptičan prema Vučićevim projekcijama.
April 22, 20205 yr 11 minutes ago, Aleksija said: evo ti zvanicno objasnjenje sa sajta ministarstva, ne znam kako je u praksi. http://www.mpn.gov.rs/pripreme-za-prvo-online-testiranje-ucenika-zavrsnog-ispita-osmog-razreda/ U praksi je propast ziva, koliko sam ja obavesten, sajt radi slabo do nikako, ko je radio prepodne je i uspeo da zavrsi, popodne djoka.