Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

11 minutes ago, Anonymous said:

Šta to konkretno znači, jel' to uključuje ponedeljak ili ne? Pitam zbog nabavki.

ponedeljak 5h

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Jel ovo Jankovic rekao da nisu svi umrli a pozitivni usli u statustiku vec oni vrse posthumno trijazu? 

jebo te evo ga i djv

postavi normalno pitanje posle pljuvke o đilasu i šolaku

Edited by renne

• Author

... i pita za  policijski cas za vikend :D 

Jel ovo Jankovic rekao da nisu svi umrli a pozitivni usli u statustiku vec oni vrse posthumno trijazu? 
Da,uzrok smrti je osnovna bolest,a ako je usput imao covid19..... nije od presudnog značaja.
A ako su mu npr.razorena pluća,imao i npr.dijabetes i pozitivan na covid19,onda je uzrok smrti covid19.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

• Author

Radi se analiza, sutra cemo saznati za policijski cas za vikend

7 minutes ago, Milosh76 said:

Radi se analiza, sutra cemo saznati za policijski cas za vikend

Znaci u petak opet redovi :fantom:

21 minutes ago, dillinger said:

Da. To je očigledno da se radi.

2 hours ago, SNARC said:

Ukines babama i dedama penzije i das unucima razlog manje da ih posecuju. 

Ili ne moras da ih ukines..ali uvedes uravnilovku od po 100 ojra mesecno svima koji nisu Andjelko i supruga mu..plus bonovi za struju i infostan (ogrev).

Dupla pobeda.

Nisu samo babe i dede u pitanju. Neko treba i da radi sa tom decom, a niko ne pominje šta sa ljudima koji rade u vrtićima i školama, a spadaju u rizične grupe...

3 minutes ago, Jozef K. said:

Da. To je očigledno da se radi.

To je malo tricky, tih sto nisu umrli od korone nego sa koronom mora biti jaaako malo

Koja je vrvtnoca da umires od bilo cega a usput bas tad zakacis koronu koja ti ne bude uzrok smrti, ne zavrsis na respiratoru itd

Ma ne postoji. Bedna demagogija. I sve se bojim da se ova metodologija neće zloupotrebljavati.

Ček, jel major vnargo stvarno zagovara priču o "protrčavanju virusa kroz decu" preko leta? 

U trenutku kad niko ne zna koje su dugoročne posledice virusa. A kamoli na razvoj. I kako će to izvesti? Kampovima za prokuživanje? Bez kontakta sa roditeljima? 

Background Picker
Customize Layout