April 22, 20205 yr A kako će biti sa državnim granicama, hoće li ih otvoriti za horde turista, pa da imamo opet pomor na jesen? I hoće li biti ikakvog karantina za takve putnike? Negde sam videla da Kinezi stavljaju u karantin i putnike koji iz drugih krajeva Kine dolaze u Peking. Oćeš u glavni grad, može, ali 14 dana u karantinu prvo, pa onda poslovni sastanak.
April 22, 20205 yr mislim da će tu biti borbe, oko granica, ovi što ubiru 90% prihoda od turizma ima da kukaju ko sinji kukavci
April 22, 20205 yr Quote Kako saznaje Nova.rs iz izvora bliskih SPC, danas su potvrđeni pozitivni rezultati na koronavirus kod još dve osobe koje su služile uskršnju liturgiju u Hramu Svetog Save.
April 22, 20205 yr 1 hour ago, Arkadija said: I sada , opet, postoji mogućnost da se deca vrate u škole, valjda krajem maja i početkom juna, a do pre 2 nedelje su svi bili decidirani da se škola završava on line. Da je program pređen kako treba i da se ne razmišlja o povratku u škole. Onda je bio onaj jedan misaoni egzibicionizam, kako bi u škole išli u malim grupama po 5 u razredu. Ali je to isparilo do sledećeg dana. Stvarno, kad ih pažljivo ispratiš, ne možeš da se otmeš utisku, da su u pitanju teške budaletine, koje tumaraju u mraku i nadaju se najboljem. ali sve i da nisu ranije menjali misljenje svakih 5 minuta, nije mi jasno kako misle da prokuze decu a da ne prokuze sve koji su u dodiru sa decom.
April 22, 20205 yr 12 minutes ago, ToniAdams said: ali sve i da nisu ranije menjali misljenje svakih 5 minuta, nije mi jasno kako misle da prokuze decu a da ne prokuze sve koji su u dodiru sa decom. Ukines babama i dedama penzije i das unucima razlog manje da ih posecuju. Ili ne moras da ih ukines..ali uvedes uravnilovku od po 100 ojra mesecno svima koji nisu Andjelko i supruga mu..plus bonovi za struju i infostan (ogrev). Dupla pobeda.
April 22, 20205 yr Author 3281 testiranih 224 pozitivno 103 na repiratoru 4 preminulih U Domovima 493 pozitivna i 100 i nesto zaposlenih (nisam dobro cuo cifre) Edited April 22, 20205 yr by Milosh76
April 22, 20205 yr E ovaj iz juznih vesti dobro pitanje Tu razliku sam primetila vec u 10.danu kad je covid sajt pisao jedan broj a nedimovic za lokal.medije izjavio drugi, veci broj za sm. I ne, nema veze sa apdejtovanjem,tj kasnjenjem na covid sajtu, trajno je razlicit broj. Od tad ne pratim te statistike jer laguckaju
April 22, 20205 yr 6,8% testiranih. Uslov za početak popuštanja mera je manje od 5% pozitivnih od urađenih testova.
April 22, 20205 yr 1 minute ago, Milošica said: Šteta što broj na respiratorima nije pao ispod 100. Nije loše sve u svemu. Pa ok je trend, samo da ne useru relaksiranjem mera bez edukacije ljudi o znacaju zastite
April 22, 20205 yr @Tihajeza I to koliko dana uzastopno, dve nedelje? Edited April 22, 20205 yr by mraki
April 22, 20205 yr 2 minutes ago, mraki said: @Tihajeza I to koliko dana uzastopno, dve nedelje? tako reče Kon, dve nedelje