Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

A kako će biti sa državnim granicama, hoće li ih otvoriti za horde turista, pa da imamo opet pomor na jesen? I hoće li biti ikakvog karantina za takve putnike?

Negde sam videla da Kinezi stavljaju u karantin i putnike koji iz drugih krajeva Kine dolaze u Peking. Oćeš u glavni grad, može, ali 14 dana u karantinu prvo, pa onda poslovni sastanak.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

mislim da će tu biti borbe, oko granica, ovi što ubiru 90% prihoda od turizma ima da kukaju ko sinji kukavci

Za studente će nekako morati uskoro.Ogroman broj ljudi iz CG i BIH studira ovde.

Kako saznaje Nova.rs iz izvora bliskih SPC, danas su potvrđeni pozitivni rezultati na koronavirus kod još dve osobe koje su služile uskršnju liturgiju u Hramu Svetog Save.

1 hour ago, Arkadija said:

I sada , opet, postoji mogućnost da se deca vrate u škole, valjda krajem maja i početkom juna, a do pre 2 nedelje su svi bili decidirani da se škola završava on line. Da je program pređen kako treba i da se ne razmišlja o povratku u škole. Onda je bio onaj jedan misaoni egzibicionizam, kako bi u škole išli u malim grupama po 5 u razredu. Ali je to isparilo do sledećeg dana.

Stvarno, kad ih pažljivo ispratiš, ne možeš da se otmeš utisku, da su u pitanju teške budaletine, koje tumaraju u mraku i nadaju se najboljem.

ali sve i da nisu ranije menjali misljenje svakih 5 minuta, nije mi jasno kako misle da prokuze decu a da ne prokuze sve koji su u dodiru sa decom.

12 minutes ago, ToniAdams said:

ali sve i da nisu ranije menjali misljenje svakih 5 minuta, nije mi jasno kako misle da prokuze decu a da ne prokuze sve koji su u dodiru sa decom.

Ukines babama i dedama penzije i das unucima razlog manje da ih posecuju. 

Ili ne moras da ih ukines..ali uvedes uravnilovku od po 100 ojra mesecno svima koji nisu Andjelko i supruga mu..plus bonovi za struju i infostan (ogrev).

Dupla pobeda.

3281

224

• Author

3281 testiranih

224 pozitivno

103 na repiratoru

4 preminulih

U Domovima 493 pozitivna i 100 i nesto zaposlenih (nisam dobro cuo cifre)

Edited by Milosh76

1 minute ago, renne said:

3281

224

Ako pozovete odmah, dobijate i abtronic

Šteta što broj na respiratorima nije pao ispod 100.

Nije loše sve u svemu.

E ovaj iz juznih vesti dobro pitanje

Tu razliku sam primetila vec u 10.danu kad je covid sajt pisao jedan broj a nedimovic za lokal.medije izjavio drugi, veci broj za sm.

I ne, nema veze sa apdejtovanjem,tj kasnjenjem na covid sajtu, trajno je razlicit broj. Od tad ne pratim te statistike jer laguckaju

6,8% testiranih.
Uslov za početak popuštanja mera je manje od 5% pozitivnih od urađenih testova.

1 minute ago, Milošica said:

Šteta što broj na respiratorima nije pao ispod 100.

Nije loše sve u svemu.

Pa ok je trend, samo da ne useru relaksiranjem mera bez edukacije ljudi o znacaju zastite

@Tihajeza I to koliko dana uzastopno, dve nedelje?

Edited by mraki

2 minutes ago, mraki said:

@Tihajeza I to koliko dana uzastopno, dve nedelje?

tako reče Kon, dve nedelje

Background Picker
Customize Layout