March 17, 20205 yr šizoje izgleda zavrnuo uši tomi moni, sad šije 2k maski dnevno i sve daje kao donaciju
March 17, 20205 yr Imo je Toma Mona neki krembilski tvit juce/danas da je jako bitno da penzosi nastave da placaju komunalije Edited March 17, 20205 yr by Ravanelli
March 17, 20205 yr 9 minutes ago, mlatko said: da mislio sam na sve a ne samo na +65... jer očekujem o nedelju npr totalni lockdown. samo radnje i apoteke. i ko mora na posao Ja bio danas u gvozdjari, momak koji je drzi mi smrknuto kaze da ih verovatno ceka zatvaranje uskoro.
March 17, 20205 yr 5 minutes ago, renne said: penzioneri od sutra u 10 ne mogu da se kreću upravu si. izvinjavam se. pobrkalo mi se. ali ne menja mnogo situaciju. 4 minutes ago, renne said: a i pitao sam malo pre, ne kapiram, nije valjda da svaki penzioner ima negde kuću u unutrašnjosti? nisam ni mislila isključivo na penzionere. mislim da mnogo ljudi iz gradova ima gde da ode na selo. 1 minute ago, theanswer said: kod nas je slobodno kretanje, a penzionerima je zabranjeno od 10 ujutru to je drugo onda meni se tako čini sad. videćemo sutra šta će se događati na štajgama po većim gradovima.
March 17, 20205 yr Just now, slepa živana said: videćemo sutra šta će se događati na štajgama po većim gradovima. stampedo u topčideru
March 17, 20205 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: stampedo u topčideru i na prokopu Just now, theanswer said: ono što nema sumnje je da će biti haos u prodavnicama pre 10 ujutru i to plus
March 17, 20205 yr 40k magaraca se vratilo u poslednja dva dana? vidi, nisam vernik da kazem tradicionalni™ , nisam ni ateista, al nek nam je bog u pomoci. Edited March 17, 20205 yr by Shaq
March 17, 20205 yr Pa vratila se pecalba. Gradjevinci i sl. Koji su verovatno, sto bi rekao vucic, na polu crno bili tamo.Sent from my Mi A3 using Tapatalk
March 17, 20205 yr 31 minutes ago, slepa živana said: za šta ima vremena? da proširimo zarazu po unutrašnjosti? To mislim da je već odrađeno. Kompletna unutrašnjost je ravnomerno raspoređena što se tiče ljudi koji povremeno ili privremeno nešto šljakaju po evropskim zemljama. Ove desetine hiljada koje su se navrat-nanos vratile sigurno dolaze iz svih krajeva zemlje i lepo će da poklope svaki okrug virusom. Nije uopšte potreban Beograd za to. Uz to mi se čini da je rekao da su trenutna žarišta u Srbiji Beograd, Niš, Kikinda i Čačak. Dakle, unutrašnjost je pečena.
March 17, 20205 yr 5 minutes ago, Shaq said: 40k magaraca se vratilo u poslednja dva dana? vidi, nisam vernik da kazem tradicionalni™ , nisam ni ateista, al nek nam je bog u pomoci. Zašto magaraca? Evo mom dobrom drugaru pre nekoliko dana istekao ugovor na kruzeru, šta je trebalo, da skoči u more i udavi se? Normalno da će čovek da se vrati kući, jedini je problem što su ga u Minhenu na aerodromu i na Nikoli Tesli samo pitali kako je i da li ima temperaturu. Ništa karantin, ništa nikakva uputstva.
March 17, 20205 yr 1 minute ago, JozoMujica said: Zašto magaraca? Evo mom dobrom drugaru pre nekoliko dana istekao ugovor na kruzeru, šta je trebalo, da skoči u more i udavi se? Normalno da će čovek da se vrati kući, jedini je problem što su ga u Minhenu na aerodromu i na Nikoli Tesli samo pitali kako je i da li ima temperaturu. Ništa karantin, ništa nikakva uputstva. Ali koje mu uputstvo treba?
March 17, 20205 yr Just now, theanswer said: Ali koje mu uputstvo treba? Valjda je trebalo da mu nalože karantin 14 ili 28 dana, kako već ide... Čovek je bio na brodu relativno izolovan od hajpa, kad sam mu u zezanju rekao "došao si da nas zaraziš", odgovorio mi je "na brodu niko nije bio bolestan, ovde ih ima". Pokušaj da razumeš, ne sede svi po ceo dan na tviteru i forumu i prebrojavaju zaražene kao mi ovde.
March 17, 20205 yr 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šizoje izgleda zavrnuo uši tomi moni, sad šije 2k maski dnevno i sve daje kao donaciju ono sto on sije nije ni za qrac, ako je suditi po snimku.