April 21, 20205 yr 13 minutes ago, zgembo said: Meni je neverovatan broj zaraženih u NS, 1-2 dnevno. Ako je istina, može se reći da je u Vojvodini stvarno pod kontrolom - pu pu, da ne čuje zlo. da se pomerim i ja s mesta, ali dominiramo ceo juznobacki okrug od pocetka odlican, a Novi Sad je bio potencijalno najvece zariste posle BG. ostale opstine sve jednocifreno. jeste da su ostalo male opstine(Backa Palanka nesto preko 50K, Vrbas ispod 50K, ostali manje), ali opet, bitno da se ni tamo nije sirilo
April 21, 20205 yr 25 minutes ago, harper said: Najavio je Vucic sastanak izborne komisije 2 do 5 dana nakon sto se proglasi velicanstvena pobeda protiv genocidne i nicim izazvane korone. To je jasno kao dan. Izbori se ne smeju vise cekati.
April 21, 20205 yr Tanja se baš naguzila ovima za volej. Umesto da mu ga ona zavuče, jer je SBB dao $1,000,000, a DJ Žeks kaže da je dao 5k vizira (po 3€ komad), oni se tako lepo nameste, svaki put. Da, Pomoravlje gori, ima preko 400 inficiranih u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu. Izgleda da nikome nije zanimljivo. Zvaću popodne dolje, pa javim šta se dešava.Koja Tanja? Aleksić? Šta je rekla? ... Shiit has hit the fan...
April 21, 20205 yr 5 hours ago, Milosh76 said: Ignorisi ako je indiskretno pitanje... da li je generalni u drzavnoj ili privatnoj firmi privatna, naravno. domaca kompanija. mi smo inace "raspusteni" nedelju dana pre vanrednog stanja. odmah nam je javljeno da mart, april, maj, jun nece biti nikakvih promena. ako stanje potraje do juna, onda bi razmisljali sta dalje. nikakvo otpustanje nije bila niti je opcija. sta god da se desi, desava se svima, tako je odavno odluceno, tako radimo. firma inace placa sve po PS, osigurani smo svi 24/7, pored redovnog uplacuje nam se svima i privatno zdravstveno osiguranje(ostavljena mogucnost svim zaposlenima da u zajednicki paket koji smo kao firma dobili prijave i decu/supruznike). itd, itd... svetao primer u Srbiji
April 21, 20205 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Koja Tanja? Aleksić? Šta je rekla? ... Shiit has hit the fan... aleksić
April 21, 20205 yr Quote U Кliničkom centru Niš, do 16,00 časova, 21. aprila, 2020. godine, ukupno su hospitalizovana 472 pacijenta, sa potvrđenim prisustvom koronavirusa. U starom delu КC Niš, ukupno 185 pacijenata i u novoj zgradi КC Niš 287 pacijenata, poručili u Kliničkom centru. U privremenoj bolnici u hali Sportskog centra „Čair“, hotelu „Centroturist“, studentskom domu MF i Domu učenika srednjih škola u Nišu, trenutno je hospitalizovano 426 pacijenata, pozitivnih na koronavirus. Svi su sa lakom kliničkom slikom, ili bez simptoma. U objektima Instituta Niška Banja, trenutno su hospitalizovana 193 pacijenta. Niske vesti Te otpustaju izmedju 100 i 150, te izmedju 150 i 200, te bice otpusteno 300, te otpusteno 37 pacijenata iz Leskovca i okoline koji su bili smesteni u Nisu, te bice zatvorena jedna privremena bolnica...medjutim, kako god obrnes, u Nisu preko 1000 pacijenata.
April 21, 20205 yr Author 18 minutes ago, freakns said: privatna, naravno. Svaka cast za firmu i odnos prema zaposlenima. KOd mene jos ne javljaju nista, zabole ih sta prica Vucic, tek planiraju da iznesu plan rada za dalje. Nesto mi se cini da im rad od kuce odgovara, dokle god se vrti lova
April 21, 20205 yr 20 minutes ago, Nesh said: Te otpustaju izmedju 100 i 150, te izmedju 150 i 200, te bice otpusteno 300, te otpusteno 37 pacijenata iz Leskovca i okoline koji su bili smesteni u Nisu, te bice zatvorena jedna privremena bolnica...medjutim, kako god obrnes, u Nisu preko 1000 pacijenata. Tamo će svakako biti problematično još neko vreme, nedavno je na jugu izbilo nekoliko žarišta, sve te slučajeve šalju u Niš. Naravno, više transparentnosti u smislu strukture zaraženih bi bilo više nego poželjno, ali mislim da smo do sad zaključili da to ne možemo očekivati. I meni se čini da se Pomoravlju poklanja nedovoljno pažnje iz nekog razloga, nedavno je čitava uzbuna nastala zbog juga - naravno, s razlogom, ali ako su zaista u pitanju lokalizovana žarišta, to se može držati pod kontrolom. S druge strane, u ove tri pomoravske opštine epidemija po svemu sudeći može trajati još mesecima i čini mi se da niko nema predstavu šta se tamo zaista dešava. Takođe, u jednom trenutku je izgledalo da je Valjevo kao jedno od prvih žarišta stavljeno pod kontrolu, ali svejedno se tamo broj slučajeva popeo na 160 i pojavljuju se i dalje novi. Edited April 21, 20205 yr by Halvard
April 21, 20205 yr Na sajtu B92 su ažurirali infografik sa geografskom distribucijom obolelih. Ako je tačno, u odnosu na juče ukupno je manje zaraženih u Beogradu (-75), Nišu (-42), Smederevu (-25), Valjevu (-15), Leskovcu (-14)... S druge strane, Aleksinac i Blace su eksplodirali. Nešto je više zaraženih i u Vranju i Zaječaru. Ostala mesta su koliko vidim manje-više na istom ili u blagom padu. Edited April 21, 20205 yr by Halvard
April 21, 20205 yr 5 minutes ago, Halvard said: Na sajtu B92 su ažurirali infografik sa geografskom distribucijom obolelih. Ako je tačno, u odnosu na juče ukupno je manje zaraženih u Beogradu (-75), Nišu (-42), Smederevu (-25), Valjevu (-15), Leskovcu (-14)... S druge strane, Aleksinac i Blace su eksplodirali. Nešto je više zaraženih i u Vranju i Zaječaru. Ostala mesta su koliko vidim manje-više na istom ili u blagom padu. gde im se to na sajtu nalazi, ne mogu da nađem
April 21, 20205 yr 2 minutes ago, dùda said: gde im se to na sajtu nalazi, ne mogu da nađem https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=21&nav_category=12&nav_id=1670072, pa skroluj dole do grafikona sa geografskom distribucijom. E sad, ovo umanjenje broja zaraženih se ne poklapa sa zvaničnom cifrom od 107 izlečenih u odnosu na jučerašnji dan, možda je do neažurnosti spiskova, a možda ima veze i sa procedurom koja je neophodna da se prođe da bi neko zvanično dobio potvrdu da je izlečen.
April 21, 20205 yr Na jugu i jugoistoku ce tek da izbijaju zarista. Sa vise strana cujem da su i Nis i okolina vrlo problematicni. Brat od tetke najboljeg druga, Nislija, doslovce kaze da licno poznaje ili zna za osmoro nepovezanih preminulih od korone. Jeste da i on i supruga na poslu imaju kontakte sa mnogo ljudi, ali kaze nemoguce da na ovaj broj preminulih on ovako ili onako poznaje osmoro. Okolna mesta su isto problematicna, u pojedinim je virus tek poceo da se siri i bice cupavo. Stvarno mi nije jasno kakve ce pobede da proglasavaju. Ovo ce dosadasnjim intenzitetom da traje jos sigurno mesec dana. Kakvi crni izbori... Edited April 21, 20205 yr by Malvo
April 21, 20205 yr 21 minutes ago, Malvo said: Stvarno mi nije jasno kakve ce pobede da proglasavaju. Ovo ce dosadasnjim intenzitetom da traje jos sigurno mesec dana. Kakvi crni izbori... Valjda je vec osam godina jasno da se ovde prvo ujutru pogledaju istrazivanja a onda na osnovu toga sta kaze fokus grupa donose odluke. Sutra kada bi recimo vanzemaljci javili sa razglasa da su dosli da pokore planetu, ovaj bi prvo procitao sta kaze fokus grupa na to, da li da uci vanzemaljski jezik i uvuce im se u dupe ili da se suprotstavi teslinim oruzjem. Korona je macji kasalj za zlo od kojeg smo oboleli, svi komplet.
April 21, 20205 yr Izmedju 6 do malopre je gomila penzionera šetala Bulevarom Despota Stefana, sad su se malo razišli. U jednom je trenutku bila veća gužva nego onog prošlog petka i pretprošle subote kad su svi izašli da prošetaju. Šta će jadni ljudi, jedva dočekali malo slobode... Slikao bih, ali mi otisla kamera, a novi mob koji sam naručio pre 2 sedmice (sa rokom isporuke 5 dana) mi još nije stigao, grr. Ali kontam da će stići već neka slika od nekog drugog ubrzo, jer ne verujem da je bilo lokalizovano....