Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Odlicno

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

26 minutes ago, mraki said:

Znaš li do kad radi Maxi sad, do 16 ili 17h?

17

Jesu rekli koliko je na respiratoru?

101 mislim

Just now, variola said:

101 mislim

Hvala, juče bilo 108, valjda.

Jel moze negde da se nadje broj novoobolelih danas po gradovima?

1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

Jel moze negde da se nadje broj novoobolelih danas po gradovima?

https://covid19.data.gov.rs/infected

Samo nije još ažurirano za danas, ažuriraju ga nekad ... 

Probaj malo kasnije, juče su update-tovali oko 10-11 uveče.

Edited by zgembo

5 minutes ago, zgembo said:

E hvala, sto ne okaci to ranije, ja se stalno pitam gde da nadjem te podatke, pitao sam se da li sam toliko glup da ne mogu to da nadjem na onom covid.rs sajtu...

1 minute ago, Nesh said:

E hvala, sto ne okaci to ranije, ja se stalno pitam gde da nadjem te podatke, pitao sam se da li sam toliko glup da ne mogu to da nadjem na onom covid.rs sajtu...

Kačio sam još pre mesec dana, ali baš su bili neažurni, po 5-10 dana nisu ažurirali. Sad makar ažuriraju jednom dnevno, u zadnjih nedelju dana. 

1 hour ago, slepa živana said:

sačuvaj bože

sad sam bila u maksiju i do trafike, kakva drastična promena. čitala sam šta se pisalo ovde od jutros i sad sam radoznala u čemu je tačno štos, u zalihama ili dodatnom satu slobode... ili nešto treće.

pa nema vise najave apokalipse, kapiram da je to

inace, prodajem dzak brasna ako kome treba :D :isuse:

9 minutes ago, zgembo said:

Probaj malo kasnije, juče su update-tovali oko 10-11 uveče.

Zanimljivo je ovo, broj slučajeva u Beogradu se prepolovio u odnosu na pre 5 dana, ali juče je ipak u bio blagom porastu u odnosu na dan pre. Svejedno deluje da ide u dobrom smeru.

Vide se tačno žarišta tipa Niš (GC), Aleksinac, Blace... Nešto se i u Smederevu desilo sa porastom broja zaraženih 18. aprila, što sam očigledno propustio. 

Problem je što se Ćuprija i Paraćin nikako ne smiruju, već dugo su problematični, juče je opet zabeležen popriličan skok.

Biće zanimljivo videti rezultate za danas.

Just now, Halvard said:

Zanimljivo je ovo, broj slučajeva u Beogradu se prepolovio u odnosu na pre 5 dana, ali juče je ipak u bio blagom porastu u odnosu na dan pre. Svejedno deluje da ide u dobrom smeru.

Vide se tačno žarišta tipa Niš (GC), Aleksinac, Blace... Nešto se i u Smederevu desilo sa porastom broja zaraženih 18. aprila, što sam očigledno propustio. 

Problem je što se Ćuprija i Paraćin nikako ne smiruju, već dugo su problematični, juče je opet zabeležen popriličan skok.

Biće zanimljivo videti rezultate za danas.

Meni je neverovatan broj zaraženih u NS, 1-2 dnevno. Ako je istina, može se reći da je u Vojvodini stvarno pod kontrolom - pu pu, da ne čuje zlo.

Tanja se baš naguzila ovima za volej.

Umesto da mu ga ona zavuče, jer je SBB dao $1,000,000, a DJ Žeks kaže da je dao 5k vizira (po 3€ komad), oni se tako lepo nameste, svaki put.

10 minutes ago, Halvard said:

Da, Pomoravlje gori, ima preko 400 inficiranih u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu.

Izgleda da nikome nije zanimljivo. Zvaću popodne dolje, pa javim šta se dešava.

Edited by dvb-t manijak

4 minutes ago, dvb-t manijak said:

Da, Pomoravlje gori, ima preko 400 inficiranih u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu.

Izgleda da nikome nije zanimljivo. Zvaću popodne dolje, pa javim šta se dešava.

Da, a i Aleksinac ne izgleda uopste dobro (17.04. 35, 19.04. 56, 20.04. 18....a 18.04. Aleksinca nema medju mestima sa vecim brojem zarazenih).

Nis 17.04. 116, posle toga 31. 31. 21..e sad tu bi pomoglo da se vodi statistika o tome da li su pozitivni iz institucija, sa tezim/laksim simptomima, kontakti itd. Ne mogu da se setim da li je tog 17.04. prijavljen neki veci broj zarazenih iz institucija (GC Nis je bio ranije, Dom za stare u Novom Selu je isto bio ranije...ne pada mi na pamet nista drugo)...

Background Picker
Customize Layout