April 21, 20205 yr 13 minutes ago, renne said: opet prvorođeni okupio ortake na pristojnoj udaljenosti Sa ce Konara da mu kaze, majstore, iz pete u drugu,lavino...
April 21, 20205 yr 3 hours ago, pt 2.0 said: ... @svi IMAM MOLBU/PITANJE: Od juče je jedna od novih mera prebačena na poslodavce, u smislu toga da oni koji počinju da rade moraju za zaposlene obezbediti rukavice i maske. Molim vas, ako neko zna na koji način i gde poslodavci mogu da urade ove nabavke, javite mi na PM ili ovde. Ovo i mene zanima. Osim maski i rukavica treba da nabavim još i jednokratne mantile ili kombinezone. Svi dobavljači kojih sam se setio do sada ništa od svega nemaju na stanju.
April 21, 20205 yr 58 minutes ago, renne said: opet prvorođeni okupio ortake na pristojnoj udaljenosti I opet s maskom koju nije navukao preko nosa.
April 21, 20205 yr sačuvaj bože sad sam bila u maksiju i do trafike, kakva drastična promena. čitala sam šta se pisalo ovde od jutros i sad sam radoznala u čemu je tačno štos, u zalihama ili dodatnom satu slobode... ili nešto treće.
April 21, 20205 yr ajd da branim malo, ako imas nacare i masku preko nosa posle 5 sekundi nista ne vidis kako smo se opustili danas, ko rat da smo dobili, sopstvena rodbina mi prebegla nadam se da ce biti stojanovic na kzs, il neki drugi panicar
April 21, 20205 yr 2 minutes ago, slepa živana said: sačuvaj bože sad sam bila u maksiju i do trafike, kakva drastična promena. čitala sam šta se pisalo ovde od jutros i sad sam radoznala u čemu je tačno štos, u zalihama ili dodatnom satu slobode... ili nešto treće. Znaš li do kad radi Maxi sad, do 16 ili 17h? Edited April 21, 20205 yr by mraki
April 21, 20205 yr 1 minute ago, mraki said: Znaš li do kad radi Maxi sad, do 16 ili 17h? zaboravila sam da pogledam
April 21, 20205 yr 22 minutes ago, villiem said: ajd da branim malo, ako imas nacare i masku preko nosa posle 5 sekundi nista ne vidis zato onaj most od naočala staviš na tkaninu i sve je ok