Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

opet prvorođeni okupio ortake na pristojnoj udaljenosti

93819912_1579784705532362_51864432020176

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa jebote bog

Ne brinite, ovi su svi negativni.

S mozgom.

Šta vam je, šta se stresirate, pa pobijedili smo, niste čuli vijesti

U Sremu drugi dan za redom bez novih slučajeva kovida.

13 minutes ago, renne said:

Sa ce Konara da mu kaze, majstore, iz pete u drugu,lavino...

1 hour ago, pt 2.0 said:

šljivka >>> kvasac

:D

3 hours ago, pt 2.0 said:

...

@svi

IMAM MOLBU/PITANJE:

Od juče je jedna od novih mera prebačena na poslodavce, u smislu toga da oni koji počinju da rade moraju za zaposlene obezbediti rukavice i maske.

Molim vas, ako neko zna na koji način i gde poslodavci mogu da urade ove nabavke, javite mi na PM ili ovde. 

Ovo i mene zanima. Osim maski i rukavica treba da nabavim još i jednokratne mantile ili kombinezone. 

Svi dobavljači kojih sam se setio do sada ništa od svega nemaju na stanju.

58 minutes ago, renne said:

I opet s maskom koju nije navukao preko nosa.

E4k4bvh.jpg

sačuvaj bože

sad sam bila u maksiju i do trafike, kakva drastična promena. čitala sam šta se pisalo ovde od jutros i sad sam radoznala u čemu je tačno štos, u zalihama ili dodatnom satu slobode... ili nešto treće.

ajd da branim malo, ako imas nacare i masku preko nosa posle 5 sekundi nista ne vidis

kako smo se opustili danas, ko rat da smo dobili, sopstvena rodbina mi prebegla :D

nadam se da ce biti stojanovic na kzs, il neki drugi panicar

2 minutes ago, slepa živana said:

sačuvaj bože

sad sam bila u maksiju i do trafike, kakva drastična promena. čitala sam šta se pisalo ovde od jutros i sad sam radoznala u čemu je tačno štos, u zalihama ili dodatnom satu slobode... ili nešto treće.

Znaš li do kad radi Maxi sad, do 16 ili 17h?

Edited by mraki

1 minute ago, mraki said:

Znaš li do kad radi Maxi sad, do 16 ili 17h?

zaboravila sam da pogledam

22 minutes ago, villiem said:

ajd da branim malo, ako imas nacare i masku preko nosa posle 5 sekundi nista ne vidis

zato onaj most od naočala staviš na tkaninu i sve je ok

:cool:

3543
260

Background Picker
Customize Layout