Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Evo, okačili i na Tviter...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Evo, okačili i na Tviter...

Voditelj Oliver Jakšić.
Čovek ne može da žvaće žvaku i da hoda ulicom, ili će da proguta žvaku ili će da se saplete. Redak primerak debila. Velika je tajna kako je doživeo ovoliko godina!

... Shiit has hit the fan...

A kako je dospeo na TV? :huh:

49 minutes ago, chandra said:

Kon bi mogao da bude prvi pik za novu Brnabicku nakon izbora, mmw. Jel gay?

Ako ne bude bar ministar zdravlja džabe je krečio. Ionako su sadašnjeg skroz skrajnuli.

1 hour ago, Nesh said:

Ako su izvestaji tacni, recimo, oni policajci koji su samo posmatrali gradjane kako ulaze u crkvu u vreme policijskog casa. Ili onaj ko je dozvolio okupljane vise od dva lica u javnom prostoru, televizija je i prenosila te prizore posle ponoci u nedelju. Ili onaj ko je rekao da nece hapsiti popove. Eto nekih primera.

Nista novo jebiga.Oni bi rekli da nisu za to nadlezni.

[mention=50]Kelt[/mention]
koje su sanse da kovid19 nestane kao sars, ako su male zasto? u par recenica sazeto, za laike, hvala:)
Već su pomenuli par puta al evo i ja da parafraziram Rudana kog su slično pitali: covid 19 je komplikovaniji od sarsa i mersa jer mu je inkubacija dugačka i ne primetiš da si bolestan a zarazis gomilu ljudi. Sars i Mers imaju kratku inkubaciju tj postajes zarazan kad pocnes da pokazujes znakove bolesti. I rekao Rudan da je sreća u nesreći sa njima bila ta da su klasteri lako identifikovani jer su ljudi vrlo brzo umirali pa uz laku identifikaciju virusa lako sprecis sirenje.

Nisam iscitao do kraja i sve ali da li je samo meni čudan procenat smrtnosti u Srbiji koji svaki dan sve više pada. Sad je koliko 1.80%? Mislim znam ja da smo nebeski narod i da nam krizni štab sastavljen od budućih nobelovaca al mi opet čudno

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Nista nije cudno,dovoljno je to da su samoinicijativno ukinuli 2 negativna testa za otpustanje,sad pustaju kuci sa jednim.:isuse:

1.89% po današnjim podacima

• Author
6 minutes ago, Bogotac said:

Nista nije cudno,dovoljno je to da su samoinicijativno ukinuli 2 negativna testa za otpustanje,sad pustaju kuci sa jednim.:isuse:

Posalju kuci posle prvog negativnog, a posle 14 dana se ponovo testira pacijent i ako je negativan to je ok, ako ne onda opet Sajam...

8 minutes ago, Milosh76 said:

Posalju kuci posle prvog negativnog, a posle 14 dana se ponovo testira pacijent i ako je negativan to je ok, ako ne onda opet Sajam...

Nije ok,WHO to ne preporucuje,tek posle dva da se pustaju kuci.

Trenutno je dinamika saobraćaja na Slaviji kao da je normalan dan.

20 minutes ago, Arkadija said:

Trenutno je dinamika saobraćaja na Slaviji kao da je normalan dan.

na koji fazon?

jebote, jel postuje jos neko sem mene policijski cas u ovoj drzavi?

Ma preterivanje, udju mozda dva auta u kruzni tok u minuti, proverite na net kamerama

šure ovi iz donesi i raznorazni dostavljači, skoro svaki dan se vraćam u vreme policijskog časa, i ne sretnem više od dva automobila(da nisu mup/hitna pomoć)

Možete i sami proveriti
http://saobracaj.bg-info.org/kamere-uzivo

Saobracaj je na otprilike 1% redovnog nivoa.... Trenutno npr. na gazeli vidim jedno vozilo, a maksimalno sam video 2...

Edited by Spooky

Background Picker
Customize Layout