April 20, 20205 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel od sutra zabrana kretanja od 18h? ... Shiit has hit the fan... jel neko rekao neshto zvanichno ili chekamo da neko na tviteru prepricha shta se gazda slobodno asocirao na instagramu? edip. shta je na najgledanijem zabranjenom videju svih vremena. ako nije reptilian nation, necu gledam Edited April 20, 20205 yr by gospa buba
April 20, 20205 yr 1 hour ago, pt 2.0 said: edit. Meni je hajlajt ove KZN: Galenika je počela da u ozbiljnoj količini proizvodi hlorokin. Nikako ne kupujte hlorokin sami po apotekama. Taj lek se ne uzima preventivno, nego se daje u strogo određenim indikacijama. Hepatotoksičan je, tj. oštećuje jetru. Sve je to super, samo da još dobije dozvolu ALIMS-a za puštanje u promet, makar i dozvolu pod posebnim okolnostima. Pod referentnim ATC-ovima P01BA01 i P01BA02 (hidrohlorokin) u Srbiji još uvek nema ništa registrovano, barem ne po podacima na sajtu ALIMS. Drugim rečima, ne bi ni smelo da ga bude po apotekama, jer nije dobio dozvolu. Btw, moguće je da se nešto promenilo otkada su ovi navodni Brazilci kupili Galeniku, ali dok sam ja još bio u industriji, Galenika nije mogla da pribavi GMP sertifikat, pa su joj naši gledali kroz prste jer je smatrana strateškom fabrikom (suštinski, bili su u tehnološkom stanju da ne smeju da proizvode lekove). Zbog toga su i bili pukli sa izvozom. Ponavljam, od tada je prošlo dosta vremena, pa su možda uspeli u međuvremenu da srede proizvodnju da uhvati GMP. Suma sumarum, ja bih bio ekstremno oprezan u kombinaciji neregistrovanog leka i problematičnog proizvođača. Edited April 20, 20205 yr by Ayatollah
April 20, 20205 yr Drug otvori_oči će otvarati oči na nekom drugim forumima do oktobra, a u međuvremenu ćemo vidjeti šta ćemo. Rasprava je prebačena na onaj "Covid teorije zavjere" topic, mada je zapravo zrela za brisanje komplet. Nećemo više o njemu.
April 20, 20205 yr Nisam sve gledao, jel na konferenciji bez medija bilo pitanje za kasicicu i nesprovodjenje zabrane kretanja za Uskrs?
April 20, 20205 yr Koliko sam čuo nije ali nisam mogao do kraja da izdržim, otišao po pivo. Jel još nekom ovaj Gojković liči na Čavoškog?
April 20, 20205 yr 8 minutes ago, Nesh said: Nisam sve gledao, jel na konferenciji bez medija bilo pitanje za kasicicu i nesprovodjenje zabrane kretanja za Uskrs? ne
April 20, 20205 yr 18 minutes ago, Nesh said: Nisam sve gledao, jel na konferenciji bez medija bilo pitanje za kasicicu i nesprovodjenje zabrane kretanja za Uskrs? Ko nije sproveo zabranu kretanja za uskrs.Prastaj ali nisam ispratio.
April 20, 20205 yr 2 minutes ago, Блок_64 said: Ko nije sproveo zabranu kretanja za uskrs.Prastaj ali nisam ispratio. Ako su izvestaji tacni, recimo, oni policajci koji su samo posmatrali gradjane kako ulaze u crkvu u vreme policijskog casa. Ili onaj ko je dozvolio okupljane vise od dva lica u javnom prostoru, televizija je i prenosila te prizore posle ponoci u nedelju. Ili onaj ko je rekao da nece hapsiti popove. Eto nekih primera.
April 20, 20205 yr 36 minutes ago, Ayatollah said: (suštinski, bili su u tehnološkom stanju da ne smeju da proizvode lekove). Džizus fakin krajst...neke stavri je bolje ne znati.
April 20, 20205 yr Darija u Fokusu b92. Negledljivo, voditelj ne takav idiot da je to neopisivo. Edited April 20, 20205 yr by mraki
April 20, 20205 yr Darija u Fokusu b92. Negledljivo, voditelj ne takav idiot da je to neopisivo.Možda neslušljiva.Još ovaj učiteljica autfit... kazni me, molim teSent from fav toy
April 20, 20205 yr 2 hours ago, renne said: Automehaničari, vulkanizeri, obućari, autoškole, knjižare... od sutra Sve vec radilo, a ako nisu, nisu zato sto im se ne isplati. E sad, ima drzavnih knjizara i stranackih autoskola koje ce mozda dobiti naredbu da se pootvaraju, sto ne znaci mnogo ako narod ne bude hteo tamo da ide. A knjizare se nece napuniti bez skola i firmi, a ni automobili autoskola gde deset razlicitih ljudi dnevno opipa volan i menjac i nadise se vazduha u kolima. Edited April 20, 20205 yr by Malvo
April 20, 20205 yr na kraju ocekivano, od celog onog vucicevog spektakularnog najavljivanja pobede nad virusom i otvaranja, samo su skratili policijski cas at vremena i pustili penzionere napolje par sati. sto su im bile najvece greske kod odredjivanja mera u startu i trebalo je ranije da uvide i isprave. ovako nisu priznali da u ispali papci sa tim merama, nego prde da su kao nesto posigli.