Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, theanswer said:

Pa nije najavljeno za ujutru u 7 nego za par dana, znači ima nekog vremena. 

za šta ima vremena? da proširimo zarazu po unutrašnjosti?

Covid kad uleti u unutrasnost krece ozbiljno. Iz mog iskustva oni ne izbijaju jedni drugima iz kuca, plus gomile starih, lose zdravstvo... Bice opasno

Pomoravlje, istocna srbija, zapadnu ce vec resiti gastarbajteri kad ostanu bez sljake pa krenu masovno nazad... 

220px-COVID-19_Outbreak_Cases_in_Serbia.

Edited by Ravanelli

U kom smislu zatvoren? :huh:
Pa ne mozes da udjes u Sokobanju, ne znam za izlazak i naravmo ne znam da li je to tacno, treba mi potvrda.
1 minute ago, Jumanji said:
12 minutes ago, JozoMujica said:
U kom smislu zatvoren? :huh:

Pa ne mozes da udjes u Sokobanju, ne znam za izlazak i naravmo ne znam da li je to tacno, treba mi potvrda.

Kako mozes da uopste verujes u takve vesti jbt

Opstine nemaju mogucnost da odredjuju ko moze da udje, a ko ne moze. To moze jedino policija da sprovede, a policiju kontrolise republika.

7 minutes ago, slepa živana said:

za šta ima vremena? da proširimo zarazu po unutrašnjosti?

Ne kapiram šta h9oćeš da kažeš. Pričamo o merama kad su uvedene i dal će da izazovu gužve. Kažem da nije ko u Italiji gde je večeras procurelo za ujutru nego da je tek najavljeno da će biti za 2,3 dana. 

2 minutes ago, mlatko said:

ko ima kuću sa bašticom pozicioniranu blizu kolko-tolko sređenijoj proizvodnoj infrastrukturi. svakako bolje nego karantin

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

kako sam razumeo karantin je proglašen na teritoriji cele srbije, uz to da je van urbanih područija starosna granica 70+

3 minutes ago, theanswer said:

Ne kapiram šta h9oćeš da kažeš. Pričamo o merama kad su uvedene i dal će da izazovu gužve. Kažem da nije ko u Italiji gde je večeras procurelo za ujutru nego da je tek najavljeno da će biti za 2,3 dana. 

Njena poenta je da ljude iz zarazenih podrucja (bg, ns, nis) ne treba pustati da se vrate u unutrasnjost

Ovako im se daje vremena se popakuju, organizuju i vrate

Guzva nije tema

Edited by Ravanelli

2 minutes ago, theanswer said:

nisam znala ovo za italiju, ali koliko znam tamo je kretanje već prilično ograničeno. kod nas je do sutra u 22h slobodno kretanje što ostavlja ceo dan penzionerima i nepenzionerima da krenu da beže iz gradova.

penzioneri od sutra u 10 ne mogu da se kreću

a i pitao sam malo pre, ne kapiram, nije valjda da svaki penzioner ima negde kuću u unutrašnjosti?

da mislio sam na sve a ne samo na +65... jer očekujem o nedelju npr totalni lockdown. samo radnje i apoteke. i ko mora na posao

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ma to je fama da su BG i NS zarazena podrucja, a u unutrasnjosti sve cist vazduh, organska hrana i zdravi ljudi.

2 minutes ago, slepa živana said:

nisam znala ovo za italiju, ali koliko znam tamo je kretanje već prilično ograničeno. kod nas je do sutra u 22h slobodno kretanje što ostavlja ceo dan penzionerima i nepenzionerima da krenu da beže iz gradova.

kod nas je slobodno kretanje, a penzionerima je zabranjeno od 10 ujutru 

3 minutes ago, Ravanelli said:

Njena poenta je da ljude iz zarazenih podrucja (bg, ns, nis) ne treba pustati da se vrate u unutrasnjost

Ovako im se daje vremena se popakuju, organizuju i vrate

Guzva nije tema

to je drugo onda

47 minutes ago, keitel said:

Bosanski međed glas razuma u ovoj situaciji sa šatorima na granici, da ne govorim da je kafiće i restorane zatvorio ima nedelju dana. 

Jedino što mu ne ide u prilog je poslednji talas studenata iz Srbije prije par dana. Ako to izgura za 15 dana je win za njega.

Dodik i ekipa u RS su svi odreda Drzavnici u odnosu na ove nase retarde

Dovoljno je samo pogledati njihovu konferenciju za stampu ...