Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

jedan dan televizije

drugi dan štampani mediji na kzn

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

6 minutes ago, Arkadija said:

Ljiga iz Vojvodine na konferenciji, hvala lepo, pročitaću sažetak, ne mogu očima da ga vidim.

Inace ne gledam konferencije, sad malo pustio, odvratna ljigava njuska.

5 minutes ago, San Epifanio said:

Nemoj tako meni je pbp prozor u svet

Misliš desetak prozora u svet sa ehoima ponavljanja? :sleep:

Ja mislim da lepo zadužimo 1 certified KZN volontera followera da sumira korisne info sa KZN, te da mu damo crvena bold slova da to sve ispiše u 1 postu po KZN.

:)

edit. Meni je hajlajt ove KZN:

Galenika je počela da u ozbiljnoj količini proizvodi hlorokin.  Nikako ne kupujte hlorokin sami po apotekama. Taj lek se ne uzima preventivno, nego se daje u strogo određenim indikacijama. Hepatotoksičan je, tj. oštećuje jetru.

Edited by pt 2.0

8 minutes ago, precog said:

ih, ovo igram jos od 2011 ili 12.

Ja obriso kad je krenula pandemija, bas me odbija da igram sad

Just now, Tsai said:

Ja obriso kad je krenula pandemija, bas me odbija da igram sad

jes malo cudno, pogotovo sto mi je virus omiljeni vektor, hehe. 

Autoškole rade, pa da, tu je distanca onako baš po propisu... Dosad su ove konferencije bile fenomenalne a danas je baš baš, slušati sat vremena i ne čuti ništa sem uglavnom loših brojeva je danas podignuto na viši nivo

Evo ga 1885.godina,rat između Bugarske i Srbije, ploča na zgradi Crvenog krsta u Ženevi "budite humani kao što je Srbija bila"
Jednom rečju dr.from Vojvodina briljira,biće kvalitetan ministar jednog dana

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

i na kraju  odvali ovaj lala fake news o tabli 'budite humani..' 

7 minutes ago, arkonada said:

Autoškole rade, pa da, tu je distanca onako baš po propisu... Dosad su ove konferencije bile fenomenalne a danas je baš baš, slušati sat vremena i ne čuti ništa sem uglavnom loših brojeva je danas podignuto na viši nivo

Ako sad ne odradim obuku i polaganje za C, nikad necu.

Dakle, slusamo svasta, a niko da pita nesto o ovih 312 pozitivnih. Odakle su, koliko je pozitivnih u poslednjih 24 sata iz institucija, koliko sa teskim ili laksim simptomima, koliko su testirani zato sto su bili u kontaktu sa obolelim....itd...

Da li je moguce da to nikoga ne interesuje, a postavljaju se svakakva pitanja, neki maltene predlazu terapiju...

Ne kazem da bi dobili odgovor, ali valjda treba bar pitati.

8 minutes ago, Nesh said:

Dakle, slusamo svasta, a niko da pita nesto o ovih 312 pozitivnih. Odakle su, koliko je pozitivnih u poslednjih 24 sata iz institucija, koliko sa teskim ili laksim simptomima, koliko su testirani zato sto su bili u kontaktu sa obolelim....itd...

Da li je moguce da to nikoga ne interesuje, a postavljaju se svakakva pitanja, neki maltene predlazu terapiju...

Ne kazem da bi dobili odgovor, ali valjda treba bar pitati.

Koga to zanima? Planira se 1.maj uzurbano a i letovanje dok nisu navalili Englezi i Rumuni na Skijatos jos uvek

Svaka čast na prethodna 2 posta, naša prava slika

alo moderatori, hoće li neko da se pozabavi sa ovim Icke-ovim klovnom ? 

Background Picker
Customize Layout