April 20, 20205 yr 12 minutes ago, James Marshall said: Nisam genijalac ali evo https://www.ndemiccreations.com/en/25-plague-inc-evolved ih, ovo igram jos od 2011 ili 12.
April 20, 20205 yr 6 minutes ago, Arkadija said: Ljiga iz Vojvodine na konferenciji, hvala lepo, pročitaću sažetak, ne mogu očima da ga vidim. Inace ne gledam konferencije, sad malo pustio, odvratna ljigava njuska.
April 20, 20205 yr 5 minutes ago, San Epifanio said: Nemoj tako meni je pbp prozor u svet Misliš desetak prozora u svet sa ehoima ponavljanja? Ja mislim da lepo zadužimo 1 certified KZN volontera followera da sumira korisne info sa KZN, te da mu damo crvena bold slova da to sve ispiše u 1 postu po KZN. edit. Meni je hajlajt ove KZN: Galenika je počela da u ozbiljnoj količini proizvodi hlorokin. Nikako ne kupujte hlorokin sami po apotekama. Taj lek se ne uzima preventivno, nego se daje u strogo određenim indikacijama. Hepatotoksičan je, tj. oštećuje jetru. Edited April 20, 20205 yr by pt 2.0
April 20, 20205 yr 8 minutes ago, precog said: ih, ovo igram jos od 2011 ili 12. Ja obriso kad je krenula pandemija, bas me odbija da igram sad
April 20, 20205 yr Just now, Tsai said: Ja obriso kad je krenula pandemija, bas me odbija da igram sad jes malo cudno, pogotovo sto mi je virus omiljeni vektor, hehe.
April 20, 20205 yr Autoškole rade, pa da, tu je distanca onako baš po propisu... Dosad su ove konferencije bile fenomenalne a danas je baš baš, slušati sat vremena i ne čuti ništa sem uglavnom loših brojeva je danas podignuto na viši nivo
April 20, 20205 yr Evo ga 1885.godina,rat između Bugarske i Srbije, ploča na zgradi Crvenog krsta u Ženevi "budite humani kao što je Srbija bila"Jednom rečju dr.from Vojvodina briljira,biće kvalitetan ministar jednog danaПослато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
April 20, 20205 yr 7 minutes ago, arkonada said: Autoškole rade, pa da, tu je distanca onako baš po propisu... Dosad su ove konferencije bile fenomenalne a danas je baš baš, slušati sat vremena i ne čuti ništa sem uglavnom loših brojeva je danas podignuto na viši nivo Ako sad ne odradim obuku i polaganje za C, nikad necu.
April 20, 20205 yr Dakle, slusamo svasta, a niko da pita nesto o ovih 312 pozitivnih. Odakle su, koliko je pozitivnih u poslednjih 24 sata iz institucija, koliko sa teskim ili laksim simptomima, koliko su testirani zato sto su bili u kontaktu sa obolelim....itd... Da li je moguce da to nikoga ne interesuje, a postavljaju se svakakva pitanja, neki maltene predlazu terapiju... Ne kazem da bi dobili odgovor, ali valjda treba bar pitati.
April 20, 20205 yr 8 minutes ago, Nesh said: Dakle, slusamo svasta, a niko da pita nesto o ovih 312 pozitivnih. Odakle su, koliko je pozitivnih u poslednjih 24 sata iz institucija, koliko sa teskim ili laksim simptomima, koliko su testirani zato sto su bili u kontaktu sa obolelim....itd... Da li je moguce da to nikoga ne interesuje, a postavljaju se svakakva pitanja, neki maltene predlazu terapiju... Ne kazem da bi dobili odgovor, ali valjda treba bar pitati. Koga to zanima? Planira se 1.maj uzurbano a i letovanje dok nisu navalili Englezi i Rumuni na Skijatos jos uvek