Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, dùda said:

108 na respiratoru

Ovo je dobro ako je tačno jel' te ?

da

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, dùda said:

108 na respiratoru

Ovo je dobro ako je tačno jel' te ?

zavisi gde se uvrsteni oni skinuti sa respiratora

Automehaničari, vulkanizeri, obućari, autoškole, knjižare... od sutra

Pijace otvorene od sutra

Sve

1 minute ago, renne said:

600 metara penzioneri od 18 do 01

Znaci 100 metara na sat

Poslodavci obavezni da nabave zaštitna sredstva

Just now, renne said:

600 metara penzioneri od 18 do 01

kako li ce to panduracija da meri? hoce sad da nose merac kao deo standardne opreme?

uni-t lm45e digital laser distance meter 45m 60m/147ft 196ft laser ...

još ništa od teretana

Topike o korona virusu postalo je nemoguce citati od kolektivne histerije koja je zahvatila forum. Brojke su lose a i nije bitno da li su dobre ili lose jer nisu tacne, vlast ih steluje, zasto zatvaramo kad nema potrebe, vidi kako je u Svedskoj, zasto otvaramo kad smo u govnima, svi ce dumremo, vidi kako je bilo u Svedskoj, ove mere su nehumane, daj humanije, jebi mater niko da ne izlazi, ovaj narod je lud, pusti Vucica (Sestica) cuvaj Kona (Meho), on nam jeba majku, sta su koji kurac zatvarali matorce, vidi kako kod nas umiru mladji jebo im pas mater, narod stoka, vlast stoka, narod stoka, vlast stoka, narod stoka, vlast,... kuca, pos'o, kuca, pos'o, kuca, pos'o, kuca, kuca, kuca, kuca,...

Svi kod onog genijalca sa topika o video igrama koji igra sve zivo da nam prepise po jednu video igru da nam skrene paznju.:D

Pitanje za vrtiće

Bez pravog odgovora

Ne znaju još šta će da nam rade za 1.maj

4 minutes ago, harper said:

Topike o korona virusu postalo je nemoguce citati od kolektivne histerije koja je zahvatila forum. Brojke su lose a i nije bitno da li su dobre ili lose jer nisu tacne, vlast ih steluje, zasto zatvaramo kad nema potrebe, vidi kako je u Svedskoj, zasto otvaramo kad smo u govnima, svi ce dumremo, vidi kako je bilo u Svedskoj, ove mere su nehumane, daj humanije, jebi mater niko da ne izlazi, ovaj narod je lud, pusti Vucica (Sestica) cuvaj Kona (Meho), on nam jeba majku, sta su koji kurac zatvarali matorce, vidi kako kod nas umiru mladji jebo im pas mater, narod stoka, vlast stoka, narod stoka, vlast stoka, narod stoka, vlast,... kuca, pos'o, kuca, pos'o, kuca, pos'o, kuca, kuca, kuca, kuca,...

Svi kod onog genijalca sa topika o video igrama koji igra sve zivo da nam prepise po jednu video igru da nam skrene paznju.:D

ima faza i faza. nekad je svi će dumremo, a nekada je ovo sve mačiji kašalj

forum je genijalan za 1 socio psihološku analizu

:fantom:

Ljiga iz Vojvodine na konferenciji, hvala lepo, pročitaću sažetak, ne mogu očima da ga vidim.

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ima faza i faza. nekad je svi će dumremo, a nekada je ovo sve mačiji kašalj

forum je genijalan za 1 socio psihološku analizu

:fantom:

meni su najbolji pali s marsa koji hijack-uju temu milion puta da zapitkuju nešto što se da saznati dvoklikom na gugl, ili na bilo kom N1 dnevniku. centrosveti, jebe se njima...

edit. Ima li prisutnost ovog direktora iz bolnice u Pančevu na KZN veze sa nekim nastupima Marinike Tepić ili ja tripujem?!

Edited by pt 2.0

Background Picker
Customize Layout