Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Milosh76 said:

To je vise nego juce, cini mi se

juce je bilo 126.

Edited by Nesh

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, pt 2.0 said:

Sve se to da srediti.

Nema ulaska u bus bez maske i rukavica, nigde se ne žuri, a kontrola je i policijska ako je potrebno.

meni ovo jako problematicno, ako je maska 100 din, koliko coek treba mesecno da odvoji ako koristi samo 2 maske na dan  (pri dolasku, odlasku s posla), ako ima npr minimalnu platu..valjda ce smanjiti cenu sad sa hvaljenom fabrikom maski u rumi.

Par rukavica 50din maske 100. Znaci mesecno 5-6 soma samo na to. 

1 minute ago, InvisibleLight said:

meni ovo jako problematicno, ako je maska 100 din, koliko coek treba mesecno da odvoji ako koristi samo 2 maske na dan  (pri dolasku, odlasku s posla), ako ima npr minimalnu platu..valjda ce smanjiti cenu sad sa hvaljenom fabrikom maski u rumi.

Pa dobicete sad po 100 evra, koliko maski moze da se kupi¿

3 minutes ago, theanswer said:

pa wm samo prepisuje podatke, kad nema novih podataka oni samo prepišu od juče. wm je sajt koji samo skuplja podatke, nema Kona na hotlineu

da, saznacemo sutra

pricala s drugaricom lekarom, kod nas ima 2 respiratora i oba su zauzeta, inace salju n ns

jedan pacijent na respiratoru je dovezen s banjice jer se tamo zarazio koronom lezeci zbog neke operacije :isuse:

Edited by InvisibleLight

ama ljudi kakve maske u bg busevima, ulazak na jedna vrata?

salite se ili ste ozbiljno zaboravili kako izgleda bg prevoz?

Koristice pamucne koje se peru.

Bezobzira na sve mere, onog momenta kada se GSP pusti u funkciju zaraza ce da bukne ko sumski pozar. Sustina je da se do tada stvori kakav takav kolektivni imunitet. 

Just now, pbg12345 said:

ama ljudi kakve maske u bg busevima, ulazak na jedna vrata?

salite se ili ste ozbiljno zaboravili kako izgleda bg prevoz?

Naravno da smo zaboravili.

Jesi li čuo ti za optimizam sećanja? :sleep:

1 minute ago, Lancia said:

Pa dobicete sad po 100 evra, koliko maski moze da se kupi¿

:lolol:

6 minutes ago, pasha said:

Smanjen broj testiranja znacajno u odnosu na prosle dane ali broj zarazenih nije pao u odnosu na juce. Ali nema veze, virus slabi.

Fascinantno je kako Srbija pravilnost u broju umiranja 5-7 svakog dana. Nekada se omakne manje.

Ono sto Srbija ima niko nema.

Zivela Srbija

jesi gledao kako je gradska vlast podelila 10000 zastava srbije da gradjani kace na terase kao podrsku u borbi protiv korone :dry:

2 minutes ago, pt 2.0 said:

Naravno da smo zaboravili.

Jesi li čuo ti za optimizam sećanja? :sleep:

kakav optimizam?

nema optimizma

crnoooo je sve

pocrkacemo

ko prezivi koronu, sacekace ga postapokalipticna vuciceva srbija iza ugla :fantom:

evo i braca grobari se slazu da je sve propalo i zazivaju crne ptice zlosutnoce :(

Ali ima novih podataka.

Информација о новом корона вирусу на дан 19.04. године у 15 часова

У Републици Србији је до 15 часова 19. априла 2020. године регистровано укупно 6.318 потврђених случајева COVID 19.

Од последњег извештаја тестирани су узорци 2.673 особе од којих je 324 позитивно. Хоспитализовано је 3.900 пацијената.

На респиратору је укупно 120 пацијената.

У Републици Србији тестирана је укупно 38.701 особa која је испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

У последња 24 часа преминуло је 5 особа, четири особе женског и једна особа мушког пола.

Укупан број преминулих од почетка епидемије је 122.

Укупан број излечених грађана је 753

https://www.zdravlje.gov.rs/vest/347091/informacija-o-novom-korona-virusu-na-dan-1904-godine-u-15-casova-.php

kapiram da ti podaci iz 1904 i nisu narocito relevantni danas :fantom:

18 minutes ago, pasha said:

Smanjen broj testiranja znacajno u odnosu na prosle dane ali broj zarazenih nije pao u odnosu na juce. Ali nema veze, virus slabi.

Fascinantno je kako Srbija pravilnost u broju umiranja 5-7 svakog dana. Nekada se omakne manje.

Ono sto Srbija ima niko nema.

Zivela Srbija

Pa sce je to Zeks predvideo: 

19 minutes ago, pasha said:

i posle Dj Žeks ne zna matematiku.

uQtg76Z.png

Background Picker
Customize Layout