March 17, 20205 yr Gradski prevoz nije ukinut ni u zemljama gde je uveden prakticno totalni karantin. Ne vidim nikakav smisao ove odluke.
March 17, 20205 yr 2 minutes ago, Kampokei said: Gradski prevoz nije ukinut ni u zemljama gde je uveden prakticno totalni karantin. Ne vidim nikakav smisao ove odluke. Nešto je on zabrljao oko te izjave. Čućemo sutra tačno saopštenje
March 17, 20205 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam razumeo da će se ukinuti samo međugradski prevoz i ja sam tako razumela. 1 minute ago, Goranz said: Džabe se nadaš. Na kraju ćeš ti biti jedini čovek u Srbiji koji radi.
March 17, 20205 yr Ispitao sam raspolozenje u narodu. Svaleri se smorili Cale popizdeo, mislim da ce da ga murija vraca kuci iz setnje sutra Sad sam im na raspolaganje stavio ekipu iz kraja, al budale su moji Edited March 17, 20205 yr by Ravanelli
March 17, 20205 yr na kraju mora sve da stane, to su znali od početka samo postepeno pojačavaju mere i proširuju krug ljudi na koje se odnose
March 17, 20205 yr 7 minutes ago, levi said: na kraju mora sve da stane, to su znali od početka samo postepeno pojačavaju mere i proširuju krug ljudi na koje se odnose Mora sve da stane, ovo je privikavanje, ali mora da se organizuje minimalno kretanje za neodlozno, teska je ovo situacija Radice u hodu, bice rezultat Edited March 17, 20205 yr by villiem
March 17, 20205 yr 21 minutes ago, maheem said: Nešto je on zabrljao oko te izjave. Čućemo sutra tačno saopštenje ma da posle je naveo primer iz pariza, gde je plebs pojurio u unutrašnjost, a on ne bi da se to ovde desi pa da imaju problem u unutrašnjosti
March 17, 20205 yr Bosanski međed glas razuma u ovoj situaciji sa šatorima na granici, da ne govorim da je kafiće i restorane zatvorio ima nedelju dana. Jedino što mu ne ide u prilog je poslednji talas studenata iz Srbije prije par dana. Ako to izgura za 15 dana je win za njega.
March 17, 20205 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ma da posle je naveo primer iz pariza, gde je plebs pojurio u unutrašnjost, a on ne bi da se to ovde desi pa da imaju problem u unutrašnjosti prepametno je to. pošto je tu meru najavio da se uvodi tek narednih dana, sutra ima da nastane stampedo ka unutrašnjosti.
March 17, 20205 yr 33 minutes ago, ultra plasticni said: Po samom Ustavu sloboda kretanja nije zajamčeno ljudsko pravo od koga se ne sme odstupati u vreme vanrednog stanja Upravo tako, sad sam proverio. Pravo drzavljanina da uvek udje u državu je definisano članom 39, a uredbom kojom se definiše vandredno stanje su definisani da se ljudska prava mogu privremeno ograničiti u vreme vanrednog stanja osim nekog užeg seta prava (gde spada npr. pravo na pravično suđenje i sl), ali ne spada ovo gore definisano pravo u članu 39. "Mere odstupanja ni u kom slučaju nisu dozvoljene u pogledu prava zajemčenih čl. 23, 24, 25, 26, 28, 32, 34, 37, 38, 43, 45, 47, 49, 62 , 63, 64. i 78. Ustava." Što ne znači da bi takva odluka lako prošla - posebno u slučaju onih koji su bili turistički na putu, jer kako ih ne primiti ako nemaju gde da se vrate... Edited March 17, 20205 yr by Spooky
March 17, 20205 yr 4 minutes ago, keitel said: Bosanski međed glas razuma u ovoj situaciji sa šatorima na granici, da ne govorim da je kafiće i restorane zatvorio ima nedelju dana. Jedino što mu ne ide u prilog je poslednji talas studenata iz Srbije prije par dana. Ako to izgura za 15 dana je win za njega. da, mnogo pametnije i racionalnije od prvog dana