April 19, 20205 yr ja jos uvek ne mogu da verujem. pa bolje da uopste ne testiraju nego da testiraju ovako.
April 19, 20205 yr 57 minutes ago, Moća said: Tako je. Na drugom forumu je jedan clan na sajmu i ceka vec desetak dana drugi test a sad im rekli da ce ko ima jedan negativan ici kuci. Ajde da ne prenosimo bas sve. Znam devojku koja je danas otpustena sa sajma, radjena su joj dva testa u 3 dana i oba bila negativna. Taj laze da ceka drugi test 10 dana.
April 19, 20205 yr Lik se javlja redovno vec desetak dana cak je i fotografijama dokumentovao. Kaze da su na sajmu ok uslovi ali da je organizaciono potpuni haos tako da je moguce da je toj devojci odradjeno to u tri dana ali mnogima nije.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 19, 20205 yr mislis, omcu?kako za koga. nash problem je shto ni u 'mirnodopsko' doba nemamo mnogo jasnu predstavu o razlichitim interesima koji sve vreme traze svoje, imaju planove i ochekivane ishode. mi na nivou informacija grebemo neshto po povrshini i naslucujemo, a i to samo zato shto su nashi akteri zapravo aljkavi. sent from bubamoto
April 19, 20205 yr Ocekujem magicno spsutanje brojeva zarazenih u narednim danima i velicanstveno otvaranje za 1. maj uza prasice i jagnjice po parkicima i drugim sumicama.
April 19, 20205 yr 7 hours ago, steins said: Uz rizik da zvučim kao onaj kljakavi akademik iz Variole - rekao sam i ponoviću, dokle god ima slučajeva, nema otvaranja, ni koordinisanog ni nekoordinisanog, inače nek nam je svima bog u pomoći. Pa onda se pripremi da budeš zatvoren narednih par godina(barem dok se ne napravi vakcina). A posle par godina gde je sve zatvoreno, više ni bog ne pomaže.
April 19, 20205 yr Meni je em milo, em drago sto je stanje mnogo bolje nego pre 3 dana i svaka cast nasem timu strucnjaka na celu sa vojvodom Konom od tamiflua. Ali meni nije jasno zasto se ne ukida momentalno vanredno stanje? Moze li neko to da objasni. Eto vidimo da pekar, lekar i apotekar krecu punom parom. Tu je i postena mafija sa svojim klubovima, kaficima, borde..ovaj hotelima, gradjevinskim radovima...ali jedino neposteni gradjanin nema pravo da proseta u kolicini krda. Sta je sa vanrednim stanjem dragi predsednice?!
April 19, 20205 yr Jedno su dundjeri a drugo su dunjeru nadredjeni. Tako da dundjere nisam spominjao osim u smislu da im se ugrozava zdravlje i zivot zbog neodgovornosti nadredjenih. Moram to da pojasnim da ne budem pogresno shvacen.
April 19, 20205 yr obavezno je al ne radi za ovo, i nece svi da se urusavaju s tim jer nije prihvatljivo jer ne moze da odrzi nivo
April 19, 20205 yr mi cemo ga najebati samo tako ako ovaj sve pootvara. jasno je da ekonomija trpi, bilo je jasno i pre korone da ulazimo u recesiju, a ovo je samo dodatno pogorsalo stvari. ali ako krenes sve da otvaras, bojim se da ce ekonomija dodatno da trpi kada se ljudi porazboljevaju. ali jbg, valja se ici na izbore, a za izbore treba novaca, a novaca nema ako se porezi ne uplacuju. plus, valjaju se nekako i parice oprati, znaci kladionice sto pre otvarati. doduse, cela Evropa ce krenuti postepeno da se otvara. jedina razlika je sto su tamo uglavnom uredjene zemlje koje imaju neki plan sta da rade a ovi nasi dunsteri numeju ni pertle zavezati
April 19, 20205 yr Meni nije jasno kako postoje kursevi, na bilo kojem univerzitetu, koji ne koriste moodle kao background tool već desetak godina. Ja sam mislio da je to svuda obavezno. Sad je samo svuda dodat MS Teams i Zoom.ne znam, ja ne drzim nastavu, ovi koji drze su dosad radili mejlom i viberom konsultacije 1 na 1, na postdiplomskim svakako. ali posle se ispostavi, ako imash malicioznog studenta sa vishkom ochekivanja, da moze i da te tuzi shto drzish konsultacije izvan zgrade fakulteta nije kod nas nishta jednostavno ni inache, a studentima sistem sugerishe da su skoro kao muchenici neprekidno razapeti i da zasluzuju diplomu bez obzira. edip. ponavljam, kod nas nastava na daljinu nije akreditovana ni na jednom nivou. chim se ovo zavrshi vrlo je moguce da studenti mogu da tuze fakultete za krshenje svega. sent from bubamoto