April 18, 20205 yr Da li je moguce da nicega nije bilo? Ni D2L, ni Blackboard, ni Moodle... Makar samo pasivna platforma gde kace materijale?bilo je svega, naravno, a posle par nedelja su se setili i gde im stoji, ali na samom pochetku je bilo play dead i nemojte nas zvati ne znamo nishta i sve je strashno. e kad su ljudi uspostavili svoje kucne sisteme, privatno dokupili resurse na platformama i naveliko radili, ko je hteo da radi, onda je krenuo pritisak ne mozete vi kako vi hocete, daj mudle daj timove. i naravno izveshtaje, to je najbitnije. i da li student moze biti ispitivan onlajn meni je najveci shock bio da razni univerziteti u svetu (ne karvardi i kembridzi) imaju kako tako razradjen sistem makar na nivou ako onda. registrujte se ovde i uzmite ovo, tipa zvanichno.drugi shock mi je bio da ovih dana kad se pojavila zvanichna stranica bu, na listi korisnika tradicionalno nije bilo ni jednog instituta bu. a nije da necemo da ih hakujemo za vreme korone i na jurish preuzmemo njihovu nastavu i njihove studente. vazno je znati ko je pravi neprijatelj sent from bubamoto
April 18, 20205 yr 14 minutes ago, steins said: Uz rizik da zvučim kao onaj kljakavi akademik iz Variole - rekao sam i ponoviću, dokle god ima slučajeva, nema otvaranja, ni koordinisanog ni nekoordinisanog, inače nek nam je svima bog u pomoći. Slazem se ja s tobom, samo prognoziram sta ce se svejedno desiti.
April 18, 20205 yr Pominjao ja, ali na topiku o pravima u doba konrada. Nesrećnik, oblaćen i sada mrtav.E on je taj jedan od dvojice o kojima sam pričao danas i pitao@freak - a...On i jedna žena...Koje su okrivili i osudili na KZŠ... ... Shiit has hit the fan...
April 18, 20205 yr 1 hour ago, Anonymous said: Koje su temperature sad kod vas tamo? Da znamo šta nas očekuje. Razlicite. Kod mene ladno, ako ima 10 stepeni, bila oluja danas... U Gvajakilu oko 30, UV pici, vlaznost velika. Kod mene (Kito) ok, tipa Beograd, u Gvajakilu 6703 mrtva u prvih petnaest dana ukupno po civlnom registru u odnosu na oko 1000 u normalna vremena.
April 18, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: E on je taj jedan od dvojice o kojima sam pričao danas i pitao@freak - a... On i jedna žena... Koje su okrivili i osudili na KZŠ... ... Shiit has hit the fan... I Pljosnati. Sad jedino njegova porodica da pokuša da gura taj slučaj. Ukoliko im je uopšte više do nečeg.
April 18, 20205 yr 2 minutes ago, Budja said: Razlicite. Kod mene ladno, ako ima 10 stepeni, bila oluja danas... U Gvajakilu oko 30, UV pici, vlaznost velika. Kod mene (Kito) ok, tipa Beograd, u Gvajakilu 6703 mrtva u prvih petnaest dana ukupno po civlnom registru u odnosu na oko 1000 u normalna vremena. E to. Toliko o slabljenju virusa.
April 18, 20205 yr 15 minutes ago, gospa buba said: bilo je svega, naravno, a posle par nedelja su se setili i gde im stoji, ali na samom pochetku je bilo play dead i nemojte nas zvati ne znamo nishta i sve je strashno. e kad su ljudi uspostavili svoje kucne sisteme, privatno dokupili resurse na platformama i naveliko radili, ko je hteo da radi, onda je krenuo pritisak ne mozete vi kako vi hocete, daj mudle daj timove. i naravno izveshtaje, to je najbitnije. i da li student moze biti ispitivan onlajn meni je najveci shock bio da razni univerziteti u svetu (ne karvardi i kembridzi) imaju kako tako razradjen sistem makar na nivou ako onda. registrujte se ovde i uzmite ovo, tipa zvanichno. drugi shock mi je bio da ovih dana kad se pojavila zvanichna stranica bu, na listi korisnika tradicionalno nije bilo ni jednog instituta bu. a nije da necemo da ih hakujemo za vreme korone i na jurish preuzmemo njihovu nastavu i njihove studente. vazno je znati ko je pravi neprijatelj sent from bubamoto Mi smo, kao, neki treci svet. Ne postoji ovde privatni univerzitet koji vec godinama nema bilo moodle bilo D2L. Mi imamo i preplatu na zoom od pre godinu dana direktno nakacen na Moodle platformu, i MS Teams. Plus Banner. Kod mene, malo malo, pa "mere" koriscenje Mudla jos od pre dve godine, iako nastava nije virtuelna.
April 18, 20205 yr 8 minutes ago, gospa buba said: bilo je svega, naravno, a posle par nedelja su se setili i gde im stoji, ali na samom pochetku je bilo play dead i nemojte nas zvati ne znamo nishta i sve je strashno. e kad su ljudi uspostavili svoje kucne sisteme, privatno dokupili resurse na platformama i naveliko radili, ko je hteo da radi, onda je krenuo pritisak ne mozete vi kako vi hocete, daj mudle daj timove. i naravno izveshtaje, to je najbitnije. i da li student moze biti ispitivan onlajn meni je najveci shock bio da razni univerziteti u svetu (ne karvardi i kembridzi) imaju kako tako razradjen sistem makar na nivou ako onda. registrujte se ovde i uzmite ovo, tipa zvanichno. drugi shock mi je bio da ovih dana kad se pojavila zvanichna stranica bu, na listi korisnika tradicionalno nije bilo ni jednog instituta bu. a nije da necemo da ih hakujemo za vreme korone i na jurish preuzmemo njihovu nastavu i njihove studente. vazno je znati ko je pravi neprijatelj sent from bubamoto ja sam otkrila algoritam po kome mogu odmah da izbacim neki besmislen podatak koji traze za izvestaj. vrlo je lako i proverljivo btw Spoiler
April 18, 20205 yr [mention=361]Aleksija[/mention] vidish to sa vezanim ochima nisam chula da razmatraju, kod nas ce se ici na neku kombinaciju 2 platforme, ali onda mora keva da sedi u kujni na drugom uredjaju i gugla ogovore i pishe ih na vrlo veliki papir jadni studenti da ih neko tera da uche u ovako teshkom trenutku. da uche! i josh im se sumnja u poshtenje edip@budja. zato i kazem, mi smo odlichni, koliko smo prepushteni sami sebi, a s vremena na vreme i sprechavani, tek da ne zaboravimo ko smo sent from bubamoto
April 18, 20205 yr sad vidim vest da je veceras iz niskih bolnica otpusteno oko100 pacijenata. neko u tvitu ispod se pita da li je tacno da je promenjen protokol i da se posle jednog negativnog testa - ne dva, kao do sada - ide kuci. zaista, da li je moguce?
April 18, 20205 yr Tako je. Na drugom forumu je jedan clan na sajmu i ceka vec desetak dana drugi test a sad im rekli da ce ko ima jedan negativan ici kuci.
April 19, 20205 yr sad guglam, za inficirane koji su bili hospitalizovani, dva negativna testa u razmaku od najmanje 24 casa - sve zdravstvene organizacije preporucuju isto. kakvo ce ovi cudo da naprave