Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Da li je moguce da nicega nije bilo?
Ni D2L, ni Blackboard, ni Moodle...
Makar samo pasivna platforma gde kace materijale?
bilo je svega, naravno, a posle par nedelja su se setili i gde im stoji, ali na samom pochetku je bilo play dead i nemojte nas zvati ne znamo nishta i sve je strashno. e kad su ljudi uspostavili svoje kucne sisteme, privatno dokupili resurse na platformama i naveliko radili, ko je hteo da radi, onda je krenuo pritisak ne mozete vi kako vi hocete, daj mudle daj timove. i naravno izveshtaje, to je najbitnije. i da li student moze biti ispitivan onlajn :ph34r:

meni je najveci shock bio da razni univerziteti u svetu (ne karvardi i kembridzi) imaju kako tako razradjen sistem makar na nivou ako onda. registrujte se ovde i uzmite ovo, tipa zvanichno.

drugi shock mi je bio da ovih dana kad se pojavila zvanichna stranica bu, na listi korisnika tradicionalno nije bilo ni jednog instituta bu. a nije da necemo da ih hakujemo za vreme korone i na jurish preuzmemo njihovu nastavu i njihove studente. vazno je znati ko je pravi neprijatelj :s_w:

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

14 minutes ago, steins said:

Uz rizik da zvučim kao onaj kljakavi akademik iz Variole - rekao sam i ponoviću, dokle god ima slučajeva, nema otvaranja, ni koordinisanog ni nekoordinisanog, inače nek nam je svima bog u pomoći.

Slazem se ja s tobom, samo prognoziram sta ce se svejedno desiti.

Pominjao ja, ali na topiku o pravima u doba konrada. Nesrećnik, oblaćen i sada mrtav.
E on je taj jedan od dvojice o kojima sam pričao danas i pitao@freak - a...
On i jedna žena...
Koje su okrivili i osudili na KZŠ...

... Shiit has hit the fan...

1 hour ago, Anonymous said:

Koje su temperature sad kod vas tamo? Da znamo šta nas očekuje.

Razlicite.

Kod mene ladno, ako ima 10 stepeni, bila oluja danas...

U Gvajakilu oko 30, UV pici, vlaznost velika.

Kod mene (Kito) ok, tipa Beograd, u Gvajakilu 6703 mrtva u prvih petnaest dana ukupno po civlnom registru u odnosu na oko 1000 u normalna vremena.

1 minute ago, Frank Pembleton said:

E on je taj jedan od dvojice o kojima sam pričao danas i pitao@freak - a...
On i jedna žena...
Koje su okrivili i osudili na KZŠ...

... Shiit has hit the fan...

I Pljosnati.

Sad jedino njegova porodica da pokuša da gura taj slučaj. Ukoliko im je uopšte više do nečeg.

2 minutes ago, Budja said:

Razlicite.

Kod mene ladno, ako ima 10 stepeni, bila oluja danas...

U Gvajakilu oko 30, UV pici, vlaznost velika.

Kod mene (Kito) ok, tipa Beograd, u Gvajakilu 6703 mrtva u prvih petnaest dana ukupno po civlnom registru u odnosu na oko 1000 u normalna vremena.

E to. Toliko o slabljenju virusa.

15 minutes ago, gospa buba said:

bilo je svega, naravno, a posle par nedelja su se setili i gde im stoji, ali na samom pochetku je bilo play dead i nemojte nas zvati ne znamo nishta i sve je strashno. e kad su ljudi uspostavili svoje kucne sisteme, privatno dokupili resurse na platformama i naveliko radili, ko je hteo da radi, onda je krenuo pritisak ne mozete vi kako vi hocete, daj mudle daj timove. i naravno izveshtaje, to je najbitnije. i da li student moze biti ispitivan onlajn :ph34r:

meni je najveci shock bio da razni univerziteti u svetu (ne karvardi i kembridzi) imaju kako tako razradjen sistem makar na nivou ako onda. registrujte se ovde i uzmite ovo, tipa zvanichno.

drugi shock mi je bio da ovih dana kad se pojavila zvanichna stranica bu, na listi korisnika tradicionalno nije bilo ni jednog instituta bu. a nije da necemo da ih hakujemo za vreme korone i na jurish preuzmemo njihovu nastavu i njihove studente. vazno je znati ko je pravi neprijatelj :s_w:

sent from bubamoto

Mi smo, kao, neki treci svet.

Ne postoji ovde privatni univerzitet koji vec godinama nema bilo moodle bilo D2L. Mi imamo i preplatu na zoom od pre godinu dana direktno nakacen na Moodle platformu, i MS Teams. Plus Banner.

Kod mene, malo malo, pa "mere" koriscenje Mudla jos od pre dve godine, iako nastava nije virtuelna.

8 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

ja sam otkrila algoritam po kome mogu odmah da izbacim neki besmislen podatak koji traze za izvestaj. vrlo je lako i proverljivo :sleep: 

btw

Spoiler

Image

[mention=361]Aleksija[/mention] vidish to sa vezanim ochima nisam chula da razmatraju, kod nas ce se ici na neku kombinaciju 2 platforme, ali onda mora keva da sedi u kujni na drugom uredjaju i gugla ogovore i pishe ih na vrlo veliki papir hihi.gif

jadni studenti da ih neko tera da uche u ovako teshkom trenutku. da uche!

i josh im se sumnja u poshtenje biggrin.png

edip@budja. zato i kazem, mi smo odlichni, koliko smo prepushteni sami sebi, a s vremena na vreme i sprechavani, tek da ne zaboravimo ko smo dry.png

sent from bubamoto

sad vidim vest da je veceras iz niskih bolnica otpusteno oko100 pacijenata.

neko u tvitu ispod se pita da li je tacno da je promenjen protokol i da se posle jednog negativnog testa - ne dva, kao do sada - ide kuci.

zaista, da li je moguce? 

Tako je. Na drugom forumu je jedan clan na sajmu i ceka vec desetak dana drugi test a sad im rekli da ce ko ima jedan negativan ici kuci.

da li josh neko u svetu relaksira sistem posle prvog testa?

sent from bubamoto

sad guglam, za inficirane koji su bili hospitalizovani, dva negativna testa u razmaku od najmanje 24 casa - sve zdravstvene organizacije preporucuju isto.

kakvo ce ovi cudo da naprave :ph34r:

da ushtede pare namaknu brojeve.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout