Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

27 minutes ago, James Marshall said:

Ono, ako im daješ pola sata fore da izlaze napolje, daješ im i odriješene ruke da promjene boravište. Sem ako neće biti punktovi na izlazima iz svakog grada da provjeravaju ko se kreće i odakle je pošao. 

mene zanima ko će da im meri vreme :lolol:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 hours ago, gospa buba said:

univerzitet je recimo isto pokrio ochi i ushi i shaputao da niko ne chuje - radite shta hocete radite shta hocete. odziv je bio od kupujem sofver za komunikaciju i komuniciram za svoje pare do pravim se mrtav dok medved ne ode. posle nekoliko nedelja su fakulteti stidljivo pocheli da mucaju o guglovima mudlovima timovima, neki su tehnichari imali odmah sve gotovo, neki su pocheli da se snalaze na osnovu prethodnog snalazenja veshtijih svojih nastavnika. onda su se tek rektorat senat i ostali sabori probudili i pocheli da vrishte o unifikaciji sistema i da ne moze da radi ko shta hoce. i naravno, izveshtaji, izveshtaji, shto vishe izveshtaja.

sent from bubamoto

Da li je moguce da nicega nije bilo?

Ni D2L, ni Blackboard, ni Moodle...

Makar samo pasivna platforma gde kace materijale?

1 minute ago, Budja said:

A Beograd i Jagodina su iste velicine?

Ajde da vidimo po bgd opstinama, pa da vidimo da li je tiih 5% ravnomerno rasporedjeno, ili, pak, ima neko "zariste". Prvi slucaj je bolji od drugog, ali to ne znamo.

Koje su temperature sad kod vas tamo? Da znamo šta nas očekuje.

1 hour ago, pt 2.0 said:

mislim da se od 1 tačke AV usro od cele ove situacije

mene sad hipotetički interesuje koja je to situacija. šta je to što ga je to slomilo?

danilo? gc niš? nešto treće kad, mu je došlo iz dupeta u glavu

upadljivo ga ima manje u medijima, od onog intervjua sa jovanom, a sns menažerija je u zemlju propala, nikog nigde. ni sline, ni vulina, ni gašića, zorane, martinovići, i ostali...

brnaba se pojavi(al od one slike danla i milice i nje je sve manje) i vesić, al on je slobodni strelac sa svojim ličnim pr-om koji nema veze sa strankom ni sa izraelcima

ne kontam ovo otvaranje za tipa 10 dana krecu frizeri i teretane, legla zaraze.

a sad brojke skoro pa iste kao i u prethodnom periodu.

valjda treba neki drasticniji pad.

mislim jasno mi je sve ali opet

19 minutes ago, James Marshall said:

Pa dobro, što nekog sin ne bi odvezao u kuću na selu, ako nije uspio da utekne na vrijeme. Što je meni sasvim ok, ovo "možeš pola sata triput sedmično i ne dalje od 300 metara od kuće" je ponižavajuće. 

ih pa to bi tek bio haos. rano je još za mešanje mlađih i starih. samo oko kuće da protegnu noge, kad nema nikoga

2 minutes ago, keitel said:

Gdje si bio dok se pričalo o zaravnjavanju krive, njenoj eksponencijalnoj strukturi i opadanju virulencije kod virusa? Pomenuto je samo na ovom topiku jedno 10000 puta.

Tu sam sve vreme.

Ne videh ni jednu ozbiljnu studiju po kojoj je virus oslabio ili po kojoj će ga toplije vreme oslabiti. Vakcina koliko znam isto neće još.

To zaravnanje krive je isto malo problematično rekao bih, a jasno je i da se može i preokrenuti vrlo lako, pogotovo u slučaju otvaranja kafića itd...

Jasno mi je da smo ekonomski u problemu, ali ne mogu mi prodati priču da smo u ovom momentu pobedili virus.

Planiramo otvaranje restorana i kafića u periodu od 3. do 10 maja ali uz pravljenja distance. Međutim, ako krene lošije povući ćemo sva ublažavanja mera i vratiti na postojeće - objasnio je on.

:mellow:

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mene sad hipotetički interesuje koja je to situacija. šta je to što ga je to slomilo?

upadljivo ga ima manje u medijima, od onog intervjua sa jovanom, a sns menažerija je u zemlju propala, nikog nigde. ni sline, ni vulina, ni gašića, zorane, martinovići, i ostali...

brnaba se pojavi(al od one slike danla i milice i nje je sve manje) i vesić, al on je slobodni strelac sa svojim ličnim pr-om koji nema veze sa strankom ni sa izraelcima

Ma nije ga slomio nego sada svi živi prate i vesti i emisije, ljudi su kod kuće i jednostavno ih je smorio da ga gledaju i za sve što im smeta kriviće njega i onda naravno da na prvom sledećem pojavljivanju priča o labavljenju mera, ne sme da se igra sa rejtingom

Nekako ne sumnjam da ce nase vrlo rukovodstvo, od svih opcija koje sy na stolu, izabrati apsolutno najvece sranje. 

1 minute ago, theanswer said:

Ma nije ga slomio nego sada svi živi prate i vesti i emisije, ljudi su kod kuće i jednostavno ih je smorio da ga gledaju i za sve što im smeta kriviće njega i onda naravno da na prvom sledećem pojavljivanju priča o labavljenju mera, ne sme da se igra sa rejtingom

to bi uradila neka racionalna osoba. psihopata sigurno ne.

msm poturio bi vulina, ili slinu ili zlatiborca

nigde nikog nema. sns je u mišijoj rupi

Mnoge zemlje nameštaju rezultate o broju mrtvih i zaraženih. Srbija je uradila odlučno brzo i efikasno sve što je bilo potrebno. Neću da dozvolim da oni za koje znam da su mnogo lošiji da se predstavljaju drugačije.

Limeni sanduci.
Sve dok se oni ne pojave, sve nože da se spinuje. Kad se oni pojave, onda postaje gusto.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Државе крећу полако са проглашавањем победе над вирусом. И оне са 10 заражених дневно, и оне са 300. Нико ту не жели да закасни. Да не буде масовних прелазака из заражених у оздрављене декретом по моделу преласка из четника у партизане.

6 minutes ago, Kubrick said:

ne kontam ovo otvaranje za tipa 10 dana krecu frizeri i teretane, legla zaraze.

a sad brojke skoro pa iste kao i u prethodnom periodu.

valjda treba neki drasticniji pad.

mislim jasno mi je sve ali opet

Tu sam već u iskušenju da odem.

Edited by Anonymous

Background Picker
Customize Layout