Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Sarajevska prazna kao da je već policijski čas. Kasirka u Amanu kaže da će raditi do 18h od sutra. Kad sam joj rekao da se ukida javni prevoz zamalo da se onesvesti: 'pa kako ću ja iz Pančeva na posao?'

Teško da ovo ludilo može da opstane čak i ovde,

5 minutes ago, Anonymous said:

Sarajevska prazna kao da je već policijski čas. Kasirka u Amanu kaže da će raditi do 18h od sutra. Kad sam joj rekao da se ukida javni prevoz zamalo da se onesvesti: 'pa kako ću ja iz Pančeva na posao?'

Teško da ovo ludilo može da opstane čak i ovde,

može naravno

Na teritoriji grada postoje tri okvirne celine iz kojih se ne ulazi u drugu pesice: NBG i Zemun, stari deo grada i juzni deo grada odvojen Sajmom (pritom uopste ne racunam neku Borcu ili Zeleznik). Te tri celine nekako i mogu da funkcionisu same za sebe, ali zajedno ne mogu bez gradskog prevoza. Oni su neopevani moroni ako toga nisu svesni

Edited by Malvo

Ja nešto ipak mislim da neće biti ukinut gradski.

Ovaj grad je bez toga mrtav.

što se nervirate za gradski, to će se ukinuti za 2/3 dana, onda će pooštriti i policijski čas i radiće samo farmaceutska i prehrambena industrija

- autobusi su leglo zaraze, kao što su kinezi već utvrdili

Ova prica sa prevozom je zbog 37K za dva dana sto je uslo, to je katastrofa, nece biti trajno

Just now, gone fishing said:

što se nervirate za gradski, to će se ukinuti za 2/3 dana, onda će pooštriti i policijski čas i radiće samo farmaceutska i prehrambena industrija

- autobusi su leglo zaraze, kao što su kinezi već utvrdili

Kako će radnici doći u tu prehrambenu industriju, prodavnice itd.

2 minutes ago, dùda said:

Ja nešto ipak mislim da neće biti ukinut gradski.

Ovaj grad je bez toga mrtav.

nije mrtav

ako nije umro uzimu 92/3 kada su izbacivali 10ak autobusa neće ni sad

Posebni busevi ih kupe

svojim kolima, imamo najveći džidipi u istoriji povijesti

Just now, radnik said:

Posebni busevi ih kupe

da, najavio je radničke autobuse

Ne znam da li je spominjano, na autoputu policija sprovodi strane šlepere kako bi se što manje zadržali u zemlji. Sam put prilično prazan, niko me nije obišao.

1 minute ago, dùda said:

Kako će radnici doći u tu prehrambenu industriju, prodavnice itd.

Pa to ce valjda njihove firme da smisle, da uvedu car sharing, specijalne buseve i sl.. A cini mi se da su oni jedni od rijetkih koji ovih dana imaju povecane prihode, tako da mogu da se postaraju za to...

prodajem deonice zewe i palome, kupujem fabrike onih električnih trotineta

Jesu i od vas maske koje se prodaju u državnim apotekama a koje su obicno govno (jednokratne, za 2-3h, takoreći skroz prozirne) 187 jebenih dinara?

Gde su te maske koje su bile 7 din/kom pre krize?

Inače, Čačak predveče sablasno prazan, kad bukvalno sa semafora odjekuje ono sto kuca dok se ne upali zeleno za pešake...