April 18, 20205 yr 2 minutes ago, Barrister said: Baš me zanima tačnost vesti da je od danas za puštanje iz bolnice ili privremene bolnice (Sajam i dr.) dovoljan jedan negativan test umesto dva kao do sada. Verovatno nema veze sa prestolonaslednikom ako je tačno. I da jeste tako, nema veze sa juniorom sad im treba sto vise negativnih da potkrepe pricu,a to ce sa se vidi u Julu ili na odmor ili u bolnicu.
April 18, 20205 yr I to sa njim na Sajmu je potpuna PR budalaština, zar on nije nekakva štićena ličnost, je li idu uz njega i 3 Kobre ili ko već koje moraju sad tamo da se gužvaju, kao da mu nije mogla biti data ta jedna soba u nekoj bolnici gdje je logistički to sve lakše. Sad će zbog njega da tamo dolaze i Vulin i DJV i svi da mu izraze podršku. Cirkus.
April 18, 20205 yr Pa bas to, po protokolu on ne bi ne smeo da se nalazi tu, ipak je predsednikov sin Tako da cist marketing u oba slucaja i u njegovom i u ovom vezanom za dvostruki negativan tekst.
April 18, 20205 yr 1 minute ago, James Marshall said: i svi da mu izraze podršku. Cirkus. Mogo bi i da vaskrsne noćaske
April 18, 20205 yr Just now, zmanic said: Mogo bi i da vaskrsne noćaske podignu kamen DJV i Vulin zajedno sabajle, a ono Danila nema. Skokno do splava.
April 18, 20205 yr 1 minute ago, James Marshall said: podignu kamen DJV i Vulin zajedno sabajle, a ono Danila nema. Skokno do splava. A posle do Batocine da mu neverni Toma prepipa stigmate.
April 18, 20205 yr Ahaha, pa tako mozes da pricas i o pravednickom rantovanju protiv bilo kog drzavnog sluzbenika koji neodgovorno radi svoj posao jer su mu, eto, ruke svezane jer usput mora da hendluje ludaka. Ne vredi.Kad sam je isto to pitao ali onda momentalno kreće sa "nerazumevanjem"...Džaba sve.. ... Shiit has hit the fan...
April 18, 20205 yr 1 hour ago, harper said: Nije dzabe. Neka postoji obavezni protokol za koriscenje u ovakvim situacijama pa neka ga onda ne sprovode ako imaju muda. Sa vlasti se i pada, a onda dodje i odgovornost za to sto su ljudi umirali ili bivali zarazeni zato sto vlast nije htela da sprovodi postojeci protokol. Mada, ja i ne mislim da ga neka buduca vlast ne bi koristila, kao sto ne mislim da ga ni ova ne bi koristila da ga ima. Toliko cinican nisam a i ne vidim kakvu bi korist oni mogli imati od toga. Da se bulazni u javnosti na nacin na koji to Vucic cini moze se i sa protokolom i bez njega. postoje vec protokoli, mere, zakoni, nije problem u nepostojanju istih, vec u institucijama koje bi to sprovele, izvrsnoj vlasti. u velikoj meri se slazem sa pointkinim postom. edit. kasnim sa citanjem postova, pisem sa telefona. Edited April 18, 20205 yr by precog
April 18, 20205 yr Ovo sa izveštajem bi bilo dobro iz više razloga.Dobro bi bilo da se zabeleži da je osnovano i ako bi bili dovedeni neki tutumraci od struke[emoji769] da se vidi da li bi to prošlo bez reakcije ostatka kolega. I ako bi se ovi nalupetali da ostane zabeleženo.Ako bi doveli ozboljne stručnjake koji bi napravili ozbiljnu analizu, to je plus sam po sebi.Nisam siguran da li je prva varijanta veća šteta od nepostojamja bilo kakve analize... ... Shiit has hit the fan...
April 18, 20205 yr 6 minutes ago, Leia said: Oko nekih tema se slazemo, oko nekih ne. Stvarno ko bi ocekivao jedan takav plot twist Za PPP forum to i jeste plot twist. Ako za razlicite situacije imas razlicita misljenja odmah te optuze za sizofreniju. Ima da budes na pravoj strani ili ima da te nema. NIkad mi nece biti jasan taj zilotizam kod inace obrazovanih i pismenih ljudi.
April 18, 20205 yr nije lose ovo. znam da je na ppp proglasena nacionalna katastrofa yet again, ali ocigledno je da od kada smo poceli 2000 testova da se otkrvaju laksi slucajevi, te se i oni sklanjaju, a oni su bili najgori rezervoar. jer, niko nije lud zadnjh mesec ipo dana da se grli i ljubi sa nekim ko ima temperaturu 39 meni se dopada, mnogo mi se dopada, sa 138 na 119 u KCV. glede laziranja brojki, ne znam da li i u kolikoj meri laziraju, ali ono sto sam pricao ostaje, KCV od pocetka nije u problemu i koliko mi je poznato, ne vode ljude za BG, osim dece i tinejdzera koji svi idu u Dragisa Misovic. verovatno ima ljudi koji su preminuli a nece biti u zvanicnim brojkama, kao sto je na pocetku bila gomila ljudi koji su sa poprilicno ozbiljnim simptomima bili ostavljani kuci, bila je gomila sranja, ali evidentno je da je situacija u Vojvodini stabilna. ono sto je evidentno, to je da polako krece otvaranje, i da od djurdjevdana, ako ne bude nekih nepredvidjenih okolnosti, ce da ide back to normal. kada ce tacno otvoriti kafice i restorane, to cemo videt, ali kladionice sigurno otvara, kao i sve fabrike koje su stale s proizvodnjom. sto je neko ovde pisao(ne secam se ko), izbori gotovo sigurno oko vidovdana. taman da se proglasi pobeda nad koronom i da Nemacka/Austrijia/Svajcarska otvore granice, pa posalje nazad ovih 300K ljudi koje je mesec dana optuzivao da su najveca stoka koja je donela virus u Srbiju.Jel imaš pojma šta je to bilo u NS sa dvojicom medicinara koji su zaraženi kojima su pretili tužbom zbog nesavesnog rada itd... ... Shiit has hit the fan...
April 18, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ovo sa izveštajem bi bilo dobro iz više razloga. Dobro bi bilo da se zabeleži da je osnovano i ako bi bili dovedeni neki tutumraci od struke da se vidi da li bi to prošlo bez reakcije ostatka kolega. I ako bi se ovi nalupetali da ostane zabeleženo. Ako bi doveli ozboljne stručnjake koji bi napravili ozbiljnu analizu, to je plus sam po sebi. Nisam siguran da li je prva varijanta veća šteta od nepostojamja bilo kakve analize... ... Shiit has hit the fan... Naravno da bi bilo dobro. Alternativa nam je da legnemo i umremo jer ce nam na vlasti stalno biti debili i stalno cemo imati pateticnu drzavnu organizaciju koja ne ume dve nacrtane ovce da sacuva, pa da ne gubimo vreme i cimamo se bezveze. Te protokole ce, inace, sve drzave, ili bar one pametnije, da revidiraju posle ovoga, jer mi upravo prolazimo kroz kataklizmu kojoj se razmere jos ne mogu ni sagledati i prilika nam je da nesto iz svega ovoga naucimo. Prosto ne zelim da verujem da ce sve ovo proci tek tako.
April 18, 20205 yr 46 minutes ago, Milošica said: Pa i nisu Hrvatska i Slovenija mnogo bolje,ako pogledamo broj mrtvih na milion stanovnika. Hrvatska 36 smrtnih slucajeva, 4.03 milona stanovnika, 8.8 na milion stanvonika. Slovenija 66 2.07 31.92 Srbija 110 6.98 15.75 Izvor (za Srbiju ocigledno nisu uneti danasnji podaci, pretpostavljam i za ostale drzave, ali nisam proveravao). Stopa smrtnosti (Izvor - I ovde pise podaci az 18.04, ali za Srbiju nisu uneti danasnji podaci, verovatno i za ostale, nisam proveravao, pa to treba uzeti u obzir): Slovenia 1,304 potvrdjenih slucajeva 66 smrtnih ishoda 5.06% stopa smrtnosti Srbija 5,690 110 1.93% Hrvatska 1,814 36 1.98% Ako je verovati tabeli na Wikiju, prvi slucaj u Hrvatskoj zabelezen 25. februara, u Sloveniji 4. marta. Eto, trenutnog stanja sto se tice smrtnosti (vec je neko kacio brojeve za poslednja 24 sata, da ne trazim), videcemo kako ce se stvari dalje odvijati. Nadajmo se da ce biti bolje i da ce broj smrtnih slucajeva, naravno i zarazenih smanjivati narednih dana. Edited April 18, 20205 yr by Nesh