April 18, 20205 yr Plavuša je lepo rekla da jedino upoređivanje sa prethodnim godinama može da da odgovor koliko smo bili dobri i u smislu da li su drugi postradali od drugih bolesti...a Kon serenda odlično stojimo, drugi falsifikuju... stvarno je sve veći gmaz.
April 18, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Pa kod ove epidemije "ima i toga" završava karantinom, tako da, nemoj kao ovaj "pa dobro alkohol šta da radimo" ... Shiit has hit the fan... I sta sad ocekujes da kazem? Da dva policajca ispred skole udju i pohapse one koji za dz snimaju casove? Sto je Vucicev odgovor Jovicevicki. Poenta je da smo svi mi sistem. I to bas ovaj nas. Mozda zahvaljujuci njemu steknemo bolji imunitet, ko zna...
April 18, 20205 yr 27 minutes ago, Kampokei said: Na osnovu čega to tvrdi? Zar nije čak i jedan zaraženi u gradu potencijalna bomba, ako je virus već toliko zarazan? Ili je R0 vrednost virusa pala? Ja bih voleo da je tako, ali sam ponešto skeptičan. Tvrdi na osnovu dogovora sa predsednikom da igra kako on kaze.Juce smo dobili po usima zbog ugrozavanja ljudskih prava,tako da ocekujte svaki dan da vicu ura pobedili smo koronu,bez obzira na trenutni rezultat.
April 18, 20205 yr Koliko ste vi jebeno dosadni s Hrvatskom i Slovenijom. Imam utisak kao da se svakog dana cekaju u niskom startu rezultati samo da bi moglo da se napise "e, a u Hrvatskoj i Sloveniji onoliko". Jebale vas i Hrvatska i Slovenija vise, kao da je uopste bitno.
April 18, 20205 yr Jebote da li je moguce da neko veruje bilo kakvim brojkama u Srbiji poslednjih 8 godina? Pa ovo su zesce stelovani brojevu u smeru zavisno od potreba vlastu u datom trenutku. I jos se na forumu na osnovu tih laznih podataka grade rasprave i zesce konstrukcije Edited April 18, 20205 yr by Friend
April 18, 20205 yr 13 minutes ago, slepa živana said: dr kon: "profesor nestorović je jednostavno optimista" Inace, videh neku tabloidnu vest na fejsbuku "kon vs nestor"... Nisam otvarao uopste da vidim o cemi se radi, nego od 5000 komentara, 4800 je bilo Nestor strucnjak, kon sarlatan i lopov, ostalih 200 "sklonte se, sklonte obojica"...
April 18, 20205 yr Inace, videh neku tabloidnu vest na fejsbuku "kon vs nestor"... Nisam otvarao uopste da vidim o cemi se radi, nego od 5000 komentara, 4800 je bilo Nestor strucnjak, kon sarlatan i lopov, ostalih 200 "sklonte se, sklonte obojica"... srbi vole lelemude na polozaju. prosto vole. sent from bubamoto
April 18, 20205 yr 1 minute ago, precog said: u cemu je tacno problem da se pogledaju podqci za zemlje u okruzenju? Da se pogledaju podaci za zemlje u okruzenju nije nikakav problem. Zasto bi bio?
April 18, 20205 yr 2 minutes ago, precog said: u cemu je tacno problem da se pogledaju podqci za zemlje u okruzenju? Mi ne treba se poredimo sa tim sabanima, nasa mera su Italija, Francuska I ostale velike zemlje I nacije
April 18, 20205 yr Author 2 minutes ago, hefaca said: Inace, videh neku tabloidnu vest na fejsbuku "kon vs nestor"... Nisam otvarao uopste da vidim o cemi se radi, nego od 5000 komentara, 4800 je bilo Nestor strucnjak, kon sarlatan i lopov, ostalih 200 "sklonte se, sklonte obojica"... I zbog toga se Kon potresao?
April 18, 20205 yr Pa jedna od glavnih zajebancija je počela sa SMS-om "Čeka nas italijanski/španski scenario", a predsjednik države je prvih dana čitao brojeve umrlih u tim zemljama koje su gadnije prošle. Ako može da se upoređujemo sa gorima od nas, što ne može i sa boljima. A nama naša vlast otkad je zasjela stalno potura neke "duing biznis" liste. Pa da makar te cifre stavimo u odgovarajući kontekst.
April 18, 20205 yr Just now, dillinger said: Mi ne treba se poredimo sa tim sabanima, nasa mera su Italija, Francuska I ostale velike zemlje I nacije Mi treba da se poredimo s onim gde postoje pouzdani kriterijumi za poredjenje. Porediti sa neuporedivim samo zato da bi se negovao sopstveni kompleks manje vrednosti nije ni zdravo ni potrebno.
April 18, 20205 yr Poruka je vrlo jasna,žele da se što pre otvori glavni grad.Da nam prorade kafići,javni prevoz i da ljudi počnu da rade.A u ove testove lično ne verujem da su pouzdani.Imate čist primer na jednom drugom forumu od čoveka koga danima cimaju jer su testovi nepouzdani totalno.Ajd da ponovim, on ovo "otvaranje" radi zbog investitora koji su u modu "zabole nas moramo da radimo" e da ne bi bilo da ne sme da im pisne jer su mu jaki donatori.Biće:Nsu oni sami krenuli nego sam im ja naredio! ... Shiit has hit the fan...