April 17, 20205 yr 17 minutes ago, Dimitrije said: Njegov glavni neprijatelj je virus I hejteri s Fejsa
April 17, 20205 yr 27 minutes ago, Dimitrije said: Glas razuma, profesionalnosti i integriteta. Ja znam da bi PPP-ovci voleli da se Predrag Kon ponasa kao Tomas Beket i Tomas Mor. Medjutim, ova dvojca su se zalagali za principe bliske Carstvu nebeskom koji su se sukobljavali sa interesima Carstva zemaljskog, pa su shodno tome delovali i zbog toga od vladaocevog maca stradali. Kon se bavi veoma zemlji prikovanim porblemima. On nema vremena za probleme niti Carstva nebeskog niti zemalkskog iako mu se vikari oba carstva ponekad nalaze na putu ili mu disu za ledjima. Njegov glavni neprijatelj je virus; sve ostalo je mnogo manje bitno. Lepo, onda moze na zemlji da se konacno istrazi njegova uloga u 2009 i nabavki vakcina. Bese to golem skandal u kojem se on cudno izvukao. Verujem da nije kriv posto je profesionalac i ima integritet.
April 17, 20205 yr 2 minutes ago, pasha said: Lepo, onda moze na zemlji da se konacno istrazi njegova uloga u 2009 i nabavki vakcina. Bese to golem skandal u kojem se on cudno izvukao. Verujem da nije kriv posto je profesionalac i ima integritet. Kave to (ako je "to" uistinu tacno) veze ima sa Konovim delovanjem u epidemiji Korone? Zelite da ga dezvuisete radi cega? Koja je svrha ovoga sto ste napisali?
April 17, 20205 yr 2 minutes ago, Dimitrije said: Kave to (ako je "to" uistinu tacno) veze ima sa Konovim delovanjem u epidemiji Korone? Zelite da ga dezvuisete radi cega? Koja je svrha ovoga sto ste napisali? Svrha je da postoji sumnja u njegovu profesionalnost i integritet.
April 17, 20205 yr A koji su to rezulati njegovog delovanja u epidemiji korone? Šta je on to toliko dobro uradio do sad, da imamo pretpostavku kako bi mnogo gore bilo da on nije u štabu?
April 17, 20205 yr za početak nije organizovao osmomartovski izlet u milano, a nije da smo bili daleko od
April 17, 20205 yr 13 minutes ago, Dimitrije said: (Kovic, Djurkovic, Trifkovic, Antonic et al.) Sila nebeska! Osobito Srđa Trfković i Miša Đurković
April 17, 20205 yr 39 minutes ago, Leia said: „Mnogi će moje podržavanje mera pripisati podršci nekoj opciji. Ja sam sarađivao sa svakom vlašću, ja sam uvek uz vlast zbog same prirode ovog posla sopstvene pozicije i privilegija“, predočio je Kon. Eto ako nekom mora i da se crta. Evo još jedna crta, čisto da dobije pravo značenje.
April 17, 20205 yr Koje pozicije? Čovek početkom juna stiče uslov za starosnu penziju i ako se do sada nije obezbedio, malo mu je kasno za takve akcije
April 17, 20205 yr Kakav cirkus u Valjevu...Cenim da ni u drugim centrima nije bolje...https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/valjevo/9525/Direktorka Zavoda za javno zdravlje dr Marija Gavrilović, koja nije prihvatila ponovno imenovanje na mesto rukovodioca Stručno-operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija (SOT), o svojoj odluci obavestila je Štab za vanredne situacije Valjeva, a o razlozima zbog kojih ne želi da ponovo bude na čelu SOT obavestila je premijerku Anu Brnabić i ministra zdravlja dr Zlatibora Lončara.... Shiit has hit the fan...
April 17, 20205 yr u Srbiji je sve crno ili belo, sredine nema. nije da nisam znao ovo i ranije, ali je definitivni dokaz bio pljuvanje po Saletu Djordjevicu nakon SP u Kini. bukvalno bilo koji javni posao da radis u Srbiji, ti ces biti omrazen. ne da te ljudi nece voleti, ili te nece postovati. jok bre, mrzece te. i sto vise uspeha budes imao u zivotu, to ce te mrzeti jace i sa vise zelje ce cekati jedan tvoj pad da zadovolje svoju bolest(da, konstantno mrzeti nekoga i onda traziti nove mete je bolest) Kon je takav kakav je. od pocetka je pokusavao da ostane izvan politike, ali bukvalno je iz dana u dan bombardovan. "zasto predsednik pravi farsu sa respiratorima, pa onda jos naredjuje medijima odakle da ga slikaju iako time krse predloge struke o 2m rastojanja?" zato sto je jebeni retard, eto zasto. ali valjda je normalno da Kon to ne izgovori? ja sam napisao sta mislim da je drzava pogresila, i ostajem pri tome. napisao sam i da mislim da je "struka" morala bolje da odreaguje i sto vise obuzda Vucica u igranju malog Napoleona. verovatno su uradili koliko su mogli... ne znam, al znam da je ludilo prvorodjenog bolest koja se tesko obuzdava. sve njihove pohvale na racun Vucica me ic ne pogadjaju. sve sto ocekujem je da oni urade koliko mogu da se ovo zavrsi. i to sam siguran i da rade. sa kompletno raspadnutim sistemom, sa ludakom autokratom i sa narodom kojem je pun kurac izolacije i ne moze vise ni sekunde da izdrzi, nema tog epidemiologa koji bi sve odradio savrseno. i da, narod je itekako kriv. danas su hiljade i hiljade ludaka isli da lizu kasike. ako to za nedelju dana eksplodira, bice opet Kon kriv jer nije Vucicu polupao glavu jer ovaj nije Irineju polupao glavu.
April 17, 20205 yr Sad se prošetah sa detetom (smetnje u razvoju). Sedmoro baba i deda sam video po raznoraznim coskovima i ulazima... Ne mogu vise ljudi da izdrže.
April 17, 20205 yr 7 minutes ago, freakns said: u Srbiji je sve crno ili belo, sredine nema. nije da nisam znao ovo i ranije, ali je definitivni dokaz bio pljuvanje po Saletu Djordjevicu nakon SP u Kini. bukvalno bilo koji javni posao da radis u Srbiji, ti ces biti omrazen. ne da te ljudi nece voleti, ili te nece postovati. jok bre, mrzece te. i sto vise uspeha budes imao u zivotu, to ce te mrzeti jace i sa vise zelje ce cekati jedan tvoj pad da zadovolje svoju bolest(da, konstantno mrzeti nekoga i onda traziti nove mete je bolest) Kon je takav kakav je. od pocetka je pokusavao da ostane izvan politike, ali bukvalno je iz dana u dan bombardovan. "zasto predsednik pravi farsu sa respiratorima, pa onda jos naredjuje medijima odakle da ga slikaju iako time krse predloge struke o 2m rastojanja?" zato sto je jebeni retard, eto zasto. ali valjda je normalno da Kon to ne izgovori? ja sam napisao sta mislim da je drzava pogresila, i ostajem pri tome. napisao sam i da mislim da je "struka" morala bolje da odreaguje i sto vise obuzda Vucica u igranju malog Napoleona. verovatno su uradili koliko su mogli... ne znam, al znam da je ludilo prvorodjenog bolest koja se tesko obuzdava. sve njihove pohvale na racun Vucica me ic ne pogadjaju. sve sto ocekujem je da oni urade koliko mogu da se ovo zavrsi. i to sam siguran i da rade. sa kompletno raspadnutim sistemom, sa ludakom autokratom i sa narodom kojem je pun kurac izolacije i ne moze vise ni sekunde da izdrzi, nema tog epidemiologa koji bi sve odradio savrseno. i da, narod je itekako kriv. danas su hiljade i hiljade ludaka isli da lizu kasike. ako to za nedelju dana eksplodira, bice opet Kon kriv jer nije Vucicu polupao glavu jer ovaj nije Irineju polupao glavu. U principu si u pravu, odličan odgovor svima onima koji pišu postove poput ovog. Quote ljudi, mante vise s Konom, jel poltron ili nije... to je sta je, taj nam je kakav nam je, i nece ga menjati iskreno, meni se ne dopada previse. ne zato sto mislim da je SNS kadar(realno, zabole me), vec zato sto nista nije uradjeno na vreme i sve sto radimo ukazuje da radimo pogresno. imali smo podatke, videli sta se desava u Italiji, i opet nismo bili spremni. eo razmisljam sta je to Kon uradio toliko dobro? da li imamo outbreak? ocigledno da da, u Nisu i okolini situacija je katastrofalna. znaci to nije sprecio. da li imamo najrestrektivnije mere u okruzenju, koje su istovremeno najmanje ucinkovite? imamo. pred svaki vikend guzve su nesnosne, posle vikenda jednako lose. sta god da je namera bila sa policjskim satom, omasena je. da li im je trebalo mesec dana da donesu uredbu o dozvoli izlaska deci sa posebnim potrebama? jeste. kao lekare, treba da ih je sramota, sve tamo, sto su trebala pitanja novinara da bi neko o tome razmislio. da li postoji ista uredba za dijabeticare? naravno da ne. da li je makar kultivisao kretena i ubedio ga da je opasno da sada vodi kampanju? ne samo da nije, vec ga podrzava u "gradjani su krivi za sve" mantri. tako da, do sada od Konovih velikih uspeha i supervelike strucnosti, cini mi se da je uspeo da ubedi Vucica da psi moraju ipak da pisaju. od ostalih mera, ja ne znam sta su mogli da urade a da bude gore? da nas zatvore na mesec dana,zabrane bacanje smeca i usput ukinu toplu vodu? pa dobro, to imaju u onim torovima za stoku sto su pravili po sajmovima, model made in China at its best. sreca te nemamo dovoljno policije, vec bi upadali po stanovima i otimali ljude... mozda on radi najbolje sto zna, ali rezultati pokazuju da to jednostavno nije dovoljno dobro. Edited April 17, 20205 yr by Goranz
April 17, 20205 yr 19 minutes ago, Frank Pembleton said: Kakav cirkus u Valjevu... Cenim da ni u drugim centrima nije bolje... https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/valjevo/9525/ Direktorka Zavoda za javno zdravlje dr Marija Gavrilović, koja nije prihvatila ponovno imenovanje na mesto rukovodioca Stručno-operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija (SOT), o svojoj odluci obavestila je Štab za vanredne situacije Valjeva, a o razlozima zbog kojih ne želi da ponovo bude na čelu SOT obavestila je premijerku Anu Brnabić i ministra zdravlja dr Zlatibora Lončara. ... Shiit has hit the fan... to ti je slika i prilika, i u vecini centara je tako. to je mogao i Kon da uradi. PPP bi bio sretan, mi bi smenili jos troje dok Nestorovic ne bi postao alfa i omega, i nalozio zabranu koriscenja zastitne opreme... i PPP bi onda jebo mater Konu sto nije malo isrpeo, valjda je znao koliki je ludak Nestorovic, ovako nas sa njim ostavio, blabalbla