Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Danas je odnos zarazenih/testiranih 12.02%, najnizi od 1. aprila i treci dan zaredom pokazuje znacajni pad.  Neka tako nastavi.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Image may contain: 5 people, text

15 minutes ago, Dimitrije said:

dok mislim da se nasim lekarima iz kriznog staba (a verovatno i onima izvan kriznog staba) malo veruje.  

Šokantno... a očekivalo bi se da im se bezuslovno veruje nakon što stalno menjaju mišljenje i sami sebe demantuju. Ne može se svetu nikako ugoditi. 

Sve što sam očekivao od Kona je da radi svoj posao i ne daje legitimitet prljavim igrama Aleksandra Vučića. Izgleda je i to bilo previše.

Edited by mraki

Nestvarno je da ovoliko pisete o Konu,kao da ne poznajete ko je AV i zasto je upravo Kon uz Dariju isturen,naravno da AV najvise pogoduju takvi koji imaju dosije,za laksu kontrolu,pri tom Konara ima godina,a zna ko je ovaj i sa kim ima posla,da nije pristao sjebo bi ga rutinski a nekog drugog isturio,mozda onog retarda iz Vojvodine.AV ljudski zivot ne znaci nista,1 Kon manje ili vise.E sad,stavite  sebe u njegovoj situaciji,pa razmislite da li bi rekli ne i koje bi bile posledice.

Edited by Bogotac

Ja sam danas ocekivao da kaze naravno da n1 ne zeli da pomremo

Sve ostalo deluje je onako kako je svaki dan, cak i posle verovatne namestaljke na fejsu, jel uopste video neko te napade

To je lepo rekao lekar kada je bila kzs u Nisu, najveci doprinos demokratiji u ovo mutno i nesretno vreme, to nam treba

Realno mogao je, odlucio je da je bolje da ne kaze i sad vise nemamo takvih ocekivanja, nek radi svoj posao, bolje on nego zeks i nestor

Oko Kona, meni je najveci problem u njegovim javnim nastupima onaj dupli pas sa tabloidima kada je pominjao da su neki stali na stranu virusa.  to je skandalozna izjava, a jos gora je kad se zna da je to narativ koji je sns krenuo da gura vece pre toga. 

u nisu su krenuli da testiraju sve zdravstvene radnike. 

• Author

Duhoviti doca Nestorovic..." smatra da smo već pobedili korona virus, ali za 1. maj smatra da nema potrebe uvoditi policijski čas, već je dovoljno zabraniti okupljanja".

9 minutes ago, villiem said:

Sve ostalo deluje je onako kako je svaki dan, cak i posle verovatne namestaljke na fejsu, jel uopste video neko te napade

bacio pogled, 1244 ekipa, uzeo pare za vakcine

mahom postovi pisani ћирилицом

4 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said:

Glas razuma, profesionalnosti i integriteta.  Ja znam da bi PPP-ovci voleli da se Predrag Kon ponasa kao Tomas Beket i Tomas Mor.  Medjutim, ova dvojca su se zalagali za principe bliske Carstvu nebeskom koji su se sukobljavali sa interesima Carstva zemaljskog, pa su shodno tome delovali i zbog toga od vladaocevog maca stradali.   Kon se bavi veoma zemlji prikovanim porblemima.  On nema vremena za probleme niti Carstva nebeskog niti zemalkskog iako mu se vikari oba carstva ponekad nalaze na putu ili mu disu za ledjima.  Njegov glavni neprijatelj je virus; sve ostalo je mnogo manje bitno.

22 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said:

„Mnogi će moje podržavanje mera pripisati podršci nekoj opciji. Ja sam sarađivao sa svakom vlašću, ja sam uvek uz vlast zbog same prirode ovog posla“, predočio je Kon.

On je naglasio da nije vreme za zloupotrebe ovakve situacije, jer imamo „jasnog zajedničkog neprijatelja i moramo njime da se bavimo“. „Ako se poteže pitanje vladajuće strukture, potežite, nemam ništa protiv toga. Sigurno će to doći na red“, zaključio je Kon.

Eto ako nekom mora i da se crta.

"Sustina je u tome da bez ovakve podrske vlasti ove zemlje, pa mora se reci i predsednika licno nista od ovoga ne bi bilo. Mi bi bili u katastrofalnoj situaciji."

:fantom:

Duhoviti doca Nestorovic..." smatra da smo već pobedili korona virus, ali za 1. maj smatra da nema potrebe uvoditi policijski čas, već je dovoljno zabraniti okupljanja".
Pa to će izgleda da bude spinovanje, kao zameraju iz EU na semantici...

... Shiit has hit the fan...

vi ste stvarno mislili da ce nekoj moralnoj gromadi i coveku od integriteta biti dozvoljeno da se pita bilo sta u bitno ovoj drzavi?

Background Picker
Customize Layout