Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, Milosh76 said:

danas sam licno video radnje koje rade, auto-pranje servis koji radi, dosta ljudi  u setnji, bar 2/3 nema masku, pune radnje, bar pola nema masku, dosta grupa klinaca uglavnom sa vise od 5 na jednom mestu bez maski, saobracaj u BG je kao da je regularan dan, mozda nesto slabiji...

Sve to utice na broj zarazenih...

RIP Danmark :'(
Tamo niko ne nosi maske i ljudi provode vreme vanka. Idem da im javim da su svi umrli ili bar zarazeni

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

13 minutes ago, Time Crisis said:

Kad je rekao da je celo društvo krivo, a ne tamo neki ministri i direktori imenom i prezimenom bože sačuvaj... ćao, zdravo

+1 

Nije ni morao da imenuje, mogao je da ne odgovori ili kaže da je kriv sistem, da je kriva dugogodišnja praksa... 

Nego ko je kriv - krivo je društvo!

(da je neki metuzalem pa da se ponadam da i dalje koristi onaj komunustički ex-yu jezik kojim se nekad govorilo: društvo ovo, društvo ono, društveno-politička situacija drugarice i drugovi... ali nije)

1 hour ago, InvisibleLight said:

Juce sam gledala Kona u nekoj emisiji, rece da je insistirao da se duze ide u skole 'kako bi se postepeno jedan deo dece prokuzio', te da je potom zbog pritiska javnosti tj roditelja promenio odlyku i obustavio skolu ranije i da sad vidi da je to ispalo dobro tako

I da ce vrv to prokyzivanje dece raditi s drugim talasom.

Koliko vidim nesaglasje je i u zemlhama koje su sistematicno pristupile celoj situaciji, bune se roditelji da im se experimentise s decom, a mene zanima, ako virus ne oslabi, sta s 'kuznom' decom koja zive s dedom i babom i sl

Ja sam propustio ovo obraćanje ali ovo jeste bitno priznanje. Ispalo je dobro ne zato što se radilo po njegovom, već zato jer je podlegao pritisku.

Inače se malo priča o tome na forumu ali virus kao da polako gubi virulentnost, to je tema već danima unazad.

44 minutes ago, renne said:

Milion ljudi u porti bežanijske crkve :mad:

Eere, ja prosla kraj obe crkve nigde zive duse, sremci svi partizani stare komunjare:1945_flag_yu::heart:

@maharaja kon rece na kzs da se ne mozemo porediti s drugim zemljama zbog razlicitog testiranja i broja stanovnika, da je jedino relevantan broj preminulih na 1milion stanovnika

Kao da smo tu pa dobri spram ostalih okolbih..

Edited by InvisibleLight

11 minutes ago, Frile said:

(da je neki metuzalem pa da se ponadam da i dalje koristi onaj komunustički ex-yu jezik kojim se nekad govorilo: društvo ovo, društvo ono, društveno-politička situacija drugarice i drugovi... ali nije)

Pa baš nije mladić, ove godine puni 65. A taj izraz društvo je sigurno zaostao iz socijalističkog doba. Čini mi se da upotrebljava i termin milicija, ne komunalna, nego ona narodna, i inače je sav tako retro, pogledaj mu košulje, onakva kragna se nalazi samo u prastarim ormanima ili na buvljacima.

4 minutes ago, Caligula said:

Ako je neko branio Kona i njegovu takticnost i meandriranje na konferencijama to sam ja. Racunam da covek zeli da spasava stvar, zna sa kakvom bagrom ima posla pa otuda i komplromisi i cudne izjave.

Ali ako si struka, onda ces da se boris za gangrenoznu nogu do kraja, ali kada vidis da ipak mora da se amputira, uzeces skalpel i testeru u ruke. Ovaj to ne radi.

Umesto da preseche, on hvali balavog kleptomana i ovu nesposobnu zgadiju. Zato je red da mu se razderemo MSUPICKUMATERINU gnjido sistemska. Jer mnogo bi veca korist bila od 1 njegove izrecene istine na KZS nego od ovolikih nedelja meandriranja i manipulisanja brojevima i podacima.

Bukvalno do juce sam ga branio, sada je vrag odneo shalu.

E, nemam volje da ponavljam iste stvari, zaista. Kada imas “shefa” psihopatu, gledas kako da najtakticnije realizujes bar minimum svojih zamisli dok usput uzurbano radis i damage control onog sto je u medjuvremenu taj zasrao.

To je realnost, a ovo sto ti i jos par kolega pricate su pusti PPP snovi o integritetu struke i licnosti, no valjda moraju ljudi nesto da rade u pauzama izmedju popodnevne dremke i degustacije domacih kolaca.

Osam vozila hitne uz policijsku pratnju u bulevaru oslobođenja

kako to mislite društvo izraz iz socijalističkog doba? koji je nov izraz?

Just now, levi said:

Da, cudom se cudim

1 minute ago, levi said:

Ma naravno da je taj izraz postojao i pre i posle socijalističkog doba.
Nego tada se tako govorilo. Taman posla da se neko odvaži da kaže "kriv je predsednik opštine drug Suljo", nego je bilo "krivo je društvo". Šalim se malo.

Da sam korona virus, samo blagim pogledom na Srbiju mogao bih da zakljucim da sam pronasao zemlju svojih snova, gde cu dugo da boravim, lako se razmnozavam i zivim u blagostanju. 

Bar pola ljudi u velikom marketu..sigurno polovina na ulici sa kojima se mimoilazimo..Niko od njih maske ne nosi i prosto im svira paja. 

Pocinjem da se brinem za drugi krug ovog zezanja koji ce, ako je Marfiju verovati, da nas strefi taman onda kad budemo pomislili da je svemu ovome kraj..pa jos organizujemo izbore pride.

Ovo sto Leia navodi moze bez blama da koristi bilo koja persona da opravda svoju kolaboraciju sa rezimom.  Evo prva Bilja Struja misli da bez nje ova zemlja ne moze pa je red i da se naplati.

2 minutes ago, Frile said:

Ma naravno da je taj izraz postojao i pre i posle socijalističkog doba.
Nego tada se tako govorilo. Taman posla da se neko odvaži da kaže "kriv je predsednik opštine drug Suljo", nego je bilo "krivo je društvo". Šalim se malo.

Ma kakvi socijalistički, kada je nešto dobro onda zahvljajući vladi i predsedniku, to je znao da se seti, onda nije bilo "zahvaljujući društvu", a kad je loše onda društvo je krivo, e pazi da nije.

2 minutes ago, Friend said:

Ovo sto Leia navodi moze bez blama da koristi bilo koja persona da opravda svoju kolaboraciju sa rezimom.  Evo prva Bilja Struja misli da bez nje ova zemlja ne moze pa je red i da se naplati.

Bravo, jos korak dva i stizemo i do Hitlera, 3,2,1... :fantom:

u pravu je leia.

Background Picker
Customize Layout