April 17, 20205 yr 2 hours ago, Блок_64 said: Govno se uvek proda za neke pare. Gledam upravo reprizu Ljigav je, bez kicme, vrda non stop, zavaralo me odelo, kravata i tvrdo ć, mislis gospodstina s dignitetom a ono prosecni krele Bold- šala, da me neko ne zeza
April 17, 20205 yr Konara je i 2010 podnosio ostavku, pa ga nagovorili da ostane. Što bi se reklo, izrazito kratak fitilj za ostavke, još kraći za stavljanje moratorijumaTM na ostavke „Tačno je, jedna od tačaka dnevnog reda bila je i moja ostavka. To, međutim, nisu prihvatili članovi Radne grupe i ja ostajem na funkciji predsednika. Iako je virus trenutno potpuno miran u Srbiji, mi i dalje imamo sporadične slučajeve obolevanja i, nažalost, smrtne ishode. Tako da u takvoj situaciji čovek ne može da se povuče iako možda to želi, jer borba protiv virusa koji i dalje cirkuliše predstavlja borbu za živote ljudi.“ (Press, 30. januar 2010.) Edited April 17, 20205 yr by omiljeni
April 17, 20205 yr 3 minutes ago, gospa buba said: od njega se neshto ochekivalo od da povede srpski narod u pobedu do popuni po zelji. sent from bubamoto To to, u najmanju ruku da na kzs o koroni napravi drzavni udar, ispod toga ne idemo Dok srpska opozicija isprobava recepte za kolace i mesi hleb u samoizolaciji
April 17, 20205 yr Danas ocekivana guzva oko zelene pijace. Toliko je vec ljudi cirkulisalo oko 9 sati, da sam morao traziti manje zakrcen prolaz/ulaz. Redovi ispred vecine lokala, po 5 osoba u redu u proseku. Van tezgi je puno ljudi iznelo cvece i rasad. Cuh u prolazu kako je covek dosao cak iz Varvarina, posto nema gde da izlozi cvece blize. U Lidl nisam smeo da privirim, ali mogu pretpostaviti kakav je tek tamo spetakl ( juce ujutru je bio grabez na vocu, vec u 7:05, toliko da smo se sestra i ja iznervirali, zasto smo uopste dosli). Narod i dalje ne veruje da je ovo previse ozbiljno ( sumnjaju da je kao sto vlast prica, a da nekom kazem da je situacija u stvari jos gora, rekao bi da sam lud). Covek koji prodaje rasad ispred pijace kaze da je to zavera protiv malih proizvodjaca.
April 17, 20205 yr 3 minutes ago, ToniAdams said: pa jebote, vucic je govno, Nestor je lud ko stakor iz ludnice, onaj iz bajage ne znam ni ko je, ovaj bi kao trebao biti covek od integriteta. naravno da cu pre da popizdim kad on tvrdi da deca ne prenose il da smo prvi dan zaravnali krivu. Ne bih da opet pisem nesto sto je vec sto puta receno, ali se slazem sa skolom misljenja da se od Kona krajnje nerealno ocekuje da bude nekakva neocekivana sila sto spasava stvar. Sta god govorio na kraju balade on nije taj koji donosi odluke sta ciniti, nego znas vec ko. Uostalom imamo situaciju da se o virusu realno zna(lo) malo sta pouzdano, i WHO je imala izjava koje sada izgledaju tragikomicno, kao ono da se virus ne prenosi sa coveka na coveka, i sta sad, bacamo ih pod autobus, sarlatani? Treba da promenis fokus i raspalis po nekima koji su provereno i potvrdjeno gadovi i stetocine, evo na primer SPC.
April 17, 20205 yr pa stvarno ne znam ko ocekuje to sto navodis. sto se mene tice, i znam da je to medju vama nepopularno misljenje, ali svako treba da snosi odgovornost.
April 17, 20205 yr mislim, znam da nije glamurozno poput konovljevih beseda na pinku i hepiju, ali trenutno smo jako dobro plasirani na listi zemalja sto se smrtnosti bolnickog osoblja tice, a ovaj vas prica o nikad jacoj podrsci vlasti. fuj.
April 17, 20205 yr 3 hours ago, morgana said: kon na n1, kaze postoje organizovani napadi na njega ali ne bi on o tome. govnar. moj konacan odgovor. Moram da pohvalim Natašu Miljković, nisam je još gledao u ovom jutarnjem programu, ali stvarno je lepo vodila razgovor, bar taj deo koji sam ja ispratio.
April 17, 20205 yr Ma ne mora uopste Kon da bude revolucionar, niti opozicionar. Problem je sto je prvo to sto ili nema integriteta (da se suprotstavi suludim odlukama, a pristaje da glumi paravan) ili pameti i znanja (ako su odluke njegove). Sulude odluke = za pocetak glumljenje ludila s ovim rezimom gde smo prepodne Svedska, setnja, pijace (gledam sad neki snima s Kalenica, ludilo), a popodne Severna Koreja. Drugi problem je sto je lik ocigledno attention whore impresioniran i paznjom javnosti i odnosom s psihom, te se u ovoj situaciji bavi gomilom stvari koje nisu u njegovom opisu posla. Kakve bre crne drustvene mreze, kakvi napadi, kakve teorije zavere. Nit ga se to tice, niti ima sta da komentarise po medijima. Time sebe politizuje i stavlja se u sluzbu propagande. Posledica je totalna konfuzija. Savski nasip je objavio taj video s Kalenica. Pogledajte komentare. To su mahom neki "urbani" opoziciono-liberalno nastrojeni pratioci za koje se pretpostavlja da su u stanju da razumeju vesti i da su funkcionalno pismeni. A u komentarima citav spektar od "jao bas divno sloboda", do "potpunog zgrazanja". Ta konfuzija je posledica totalne nekonzistencije koja od pocetka dolazi kako od drzavnog vrha (kako to smesno zvuci) tako i od Kona (nema zatvaranje skola, ima, i tako dalje). Uz sva ta premiranja "Ovo je kljucna nedelja." "Jos tri dana i znacemo." "Nedelje broj pet." "Do cetvrtka." Potpuno i temeljno sviranje kurcu. Kao sto je "kao" zauzeo stav i pretio ostavkom zbog SPC, mogao je to bar deset puta ranije da uradi. I to ne iz bilo kakvih politickih pobuda, naprotiv, iz ciste profesionalne obaveze.
April 17, 20205 yr 2 hours ago, Блок_64 said: Govno se uvek proda za neke pare. Ja sam jos na pocetku rekao da Kon ima tapiju na epidemije i da to nece nikada da prepusti.Jer to mu super do sad nije imao epidemiju a para sigurna.E sad kad se vidi da pojma nema onda najlakse udariti u pesmu kako njega mucenog prozivaju a on je bio rezervni major JNA (kao da je to nesto specijalno).Jer ta sluzba pri vojsci vise od DDD nije nikada radila, kao i nas celokupni ABHO. Ako vec glumi strucnjaka onda je na onoj prvoj konferenciji trebao da prekine Nestorovica, jer matora je to konjina valjda se do sada dovoljno nakrao za mirnu starost, pa moze da istrpi to sto bi ga Vucic isutirao iz kriznog staba.
April 17, 20205 yr intermeco Quote Kako navodi policija u Beogradu, u naselju Braće Jerković okupilo se 17 osoba, a sedamdesetogodišnji vlasnik gostima je služio alkohol dok su igrali šah, domine i mice. Svih 17 osoba je privedeno u policijski Stanicu Voždovac