April 17, 20205 yr 7 minutes ago, vememah said: Podesi UTF-8 dekodovanje. Da bi čitao to? Sve ostalo na netu mi se normalno pojavljuje.
April 17, 20205 yr Zašto si se žalio ako ne želiš da čitaš? I inače sigurno čitaš puno .txt fajlova u browseru. Ako snimiš na disk, čak i Notepad će ti ga najnormalnije otvoriti, glupi browseri nisu optimizovani za .txt fajlove.
April 17, 20205 yr 1 minute ago, vememah said: Zašto si se žalio ako ne želiš da čitaš? I inače sigurno čitaš puno .txt fajlova u browseru. Ako snimiš na disk, čak i Notepad će ti ga najnormalnije otvoriti, glupi browseri nisu optimizovani za .txt fajlove. Vidi, povodom codepages i sličnih stvari (uključujući i prilagođavanja raznih OS-ova tome) znam više nego što možeš da pretpostaviš. Nisam se žalio, nego sam se smejao.
April 17, 20205 yr 6 hours ago, gospa buba said: zeljko mikovic moze shto se mene tiche da ispishe are papira o svojim profesionalnim dostignucima, od studentskih dana naovamo i zauvek edit. a da ne greshim dushu kompletno, samo zato shto je bio bash iskreno nezainteresovan da radi posao, nije ni stigao da mi napravi neku shtetu za srecan ishod se postarao kosmos. +100 što se mene tiče može da eat shit and die.
April 17, 20205 yr Author Kruševački Štab za vanredne situacije je naredio gradskom Gerontološkom centru da postupi po instrukcijama Zavoda za javno zdravlje za prevenciju širenja zaraze koronavirusom, a bolnici da obezbedi tim koji će pregledati korisnike tog centra kod kojih je koronavirus potvrđen. Detalje o tome koliko je obolelih, da li među njima, pored korisnika, ima i zaposlenih, u Gerontološkom centru nisu mogli da saopšte, navodeći da je za to zaduženo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. O tome nisu bili spremni da govore ni u Zavodu za javno zdravlje Kruševac. U naredbi Štaba za vanredne situacije, koja je objavljena na sajtu Gradske uprave Kruševac, bolnici i Domu zdravlja je naloženo da od sutra obezbede po lekara i tri medicinska tehničara koji će raditi u Gerontološkom centru i biti ispomoć medicinskom osoblju tog centra u zbrinjavanju korisnika kojima je potvrđen koronavirus. Od Vojske Srbije je zatraženo da odmah uspostavi dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje Gerontološkog centra. Veterinarskoj stanici Kruševac je naloženo da dva puta dnevno dezinfikuje unutrašnjost tog centra, dok će Javno komunalno preduzeće jednom dnevno dezinfikovati dvorište. http://rs.n1info.com/Vesti/a589962/U-Gerontoloskom-centru-u-Krusevcu-ima-obolelih-nadlezni-ne-navode-koliko.html Evo nam novo zariste...
April 17, 20205 yr znamo da se to desilo u Francuskoj, Spaniji, Italiji. eo i u Svedskoj. bilo je slucajeva i u Hrvatskoj, ali su tamo na vreme reagovali pa se nije prosirilo na sve sticenike... bilo je neminovno da se desi i kod nas. nadam se samo da su ovaj put na vreme reagovali, pa nece biti ko u Nisu
April 17, 20205 yr 6 hours ago, omiljeni said: Jošanjički Prnjavor ima ih 20ак u toj tabeli, a na wiki piše da imaju 36 stanovnika tesko da tamo ima ovoliko mladih ljudi, nesto tu ne stima.
April 17, 20205 yr kon na n1, kaze postoje organizovani napadi na njega ali ne bi on o tome. govnar. moj konacan odgovor.
April 17, 20205 yr tesko da tamo ima ovoliko mladih ljudi, nesto tu ne stima.Mozda postoji vise sela sa istim imenom?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 17, 20205 yr 17 minutes ago, morgana said: kon na n1, kaze postoje organizovani napadi na njega ali ne bi on o tome. govnar. moj konacan odgovor. Govno se uvek proda za neke pare.
April 17, 20205 yr U jagodinskoj opstini? Tesko [emoji3]Nisam ni citao listu. Tesko da tamo ima zarazenih to je skoro mrtvo selo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 17, 20205 yr 1 hour ago, Joe D said: tesko da tamo ima ovoliko mladih ljudi, nesto tu ne stima. Verovatno slična situacija kao s nekim podacima za Vojvodinu: Quote Kako se značajno smanjio broj Novosađana, ali se povećao broj zaraženih virusom u drugim naseljima u Vojvodini, od kojih se neka do sada nisu spominjala ni u jednom izveštaju, može se zaključiti da je došlo do neke promene u prikupljanju podataka za Covid19.rs. Najverovatnije se radi o tome da se sada drugačije vode podaci o mestu stanovanja ili prebivališta zaraženih.
April 17, 20205 yr 1 hour ago, morgana said: kon na n1, kaze postoje organizovani napadi na njega ali ne bi on o tome. govnar. moj konacan odgovor. Jao, kako me iznervirao, kakva gnjida. Neće da iznese privatno mišljenje, kad ga pita zašto, nema odgovora, ali dodaje da i nečita tabloide, a i nije napadnut na televiziji , nego na društvenim mrežama. Edited April 17, 20205 yr by Arkadija
April 17, 20205 yr Ima i ovo: Quote Kada je u pitanju nepripremljenost države na pandemiju, on kaže da tu ne postoji pojedinačna krivica, već krivica čitavog društva.