Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, gospa buba said:

ima neka masovna drzavna sluzba, koja je specijalno dizajnirana i finansirana budzetski, da to regulishe.

Ja to ne vidim, mada se trudim.

Pa računam ako ja ne vidim onda ne vide ni drugi, pa kada svi ne vidimo onda namignemo jedni drugima i kažemo "ajde da sjebemo ovo što pre inače najebasmo, nema od države ovde pomoći, "... znam da je naivno ali drugačije ne umem.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 minutes ago, Halvard said:

A misli li bilo ko da nas Vučić odavno ne bi zaključao kad bi znao da će 1) to uspeti da se izvede i 2) da će imati ikakvog efekta?

Ili da mnogo organizovanije države od nas, a koje su u mnogo većim problemima već ne bi posegnule za tim spasonosnim rešenjem?

Sad mu pripisuješ izvesnu racionalnu notu, po kojoj baš nije poznat.

25 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Nemojte da se svadjate, zeljko mitrovic je nasao lek, slobodno dzogirajte. 

će sve da vas ozonizira ako ne budete dobri. :sleep:

p.s. buba je u pravu.

a kauboj je u privatnom sektoru, on bi da sabije vreme i gubi živce, i misli da mu narod koji se razmileo odmaže, a ne odmaže mu narod nego struka koja pegla krivu uz razjebano zdravstvo, i psihopata koji odlučuje o svemu iz samo 2  parametra (sačuvati rejting i ostati na vlasti).

Edited by pt 2.0
jasnos'

1 minute ago, pt 2.0 said:

p.s. buba je u pravu.

a kauboj je u privatnom sektoru, on bi da sabije vreme i gubi živce, i misli da mu narod koji se razmileo odmaže, a ne odmaže mu narod nego struka koja pegla krivu uz razjebano zdravstvo, i psihopatu koji odlučuje o svemu iz samo svojih parametara (sačuvati rejting i ostati na vlasti).

propustio sam ovo ozoniranjem ali sam nesto ceprkao po guglu oko nivoa kiseonika u krvi jer su neki forumasi pricali o uredjajima koji ga mere pa sam naisao na neke tekstove koji velicaju znacaj kiseonika i kako ga vratiti na zadovoljavajuci nivo. izmedju ostalog sam video i "reklamu" za tecni kiseonik a danas je Kisicka rekla da nema pojma o tome. ako je neko vrsio istrazivanja o tecnom kiseoniku neka ga podeli ovde sa nama na nekom topiku.

Znoj nije zarazan, širenje bolesne panike šteti više nego virus koji se nađe otvorenom prostoru.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

7 minutes ago, pt 2.0 said:

p.s. buba je u pravu.

a kauboj je u privatnom sektoru, on bi da sabije vreme i gubi živce, i misli da mu narod koji se razmileo odmaže, a ne odmaže mu narod nego struka koja pegla krivu uz razjebano zdravstvo, i psihopatu koji odlučuje o svemu iz samo svojih parametara (sačuvati rejting i ostati na vlasti).

Kauboj je negde na svoj način u pravu, nije da nismo znali kako će ova radikalska država (sa sve strukom, crkvom, policijom, vojskom, sudstvom...) reagovati na ovo sranje i onda ostajemo prepušteni sami sebi, o čemu smo i pisali na početku ovog sranja da će se desiti. Nula ljudi od mojih poznanika sad pokušava da istera pravo da recimo džogira, sede kući i trpe. Ni sa kim se nisam video već mesec dana, negde nam se to podrazumeva. Ima vremena, viđaćemo se kasnije.

31 minutes ago, dvb-t manijak said:

Tako što posle trčanja uđe u lift i ozbiljno ga zagadi, npr.

Kako?  Od smrada? Od diranja dugmića i vrata znojavim rukama?
Daleko je veća verovatnoća da će znojavi zaraženi šetač zaraziti nekog česticama izbačenim na nos i usta, nego nekim volšebnim transferom znoja.

iskreno, mislim da je priča sa zarazom preko znoja jako jako nategnuta (da ne kažem izmišljena kao argument protiv znojavih šetača)

19 minutes ago, Anonymous said:

Kauboj je negde na svoj način u pravu, nije da nismo znali kako će ova radikalska država (sa sve strukom, crkvom, policijom, vojskom, sudstvom...) reagovati na ovo sranje i onda ostajemo prepušteni sami sebi, o čemu smo i pisali na početku ovog sranja da će se desiti. Nula ljudi od mojih poznanika sad pokušava da istera pravo da recimo džogira, sede kući i trpe. Ni sa kim se nisam video već mesec dana, negde nam se to podrazumeva. Ima vremena, viđaćemo se kasnije.

Pa to, ne ocekujem od drzave i zdravstva nista jos od februara. Ne zivim normalno ali trudim se da izvucem neke dobre stvari iz izolacije, ucim neke nove stvari, nove programe, koristice, sredicu svoj sajt etc. Moji prijatelji uglavnom takodje uvazavaju cinjenice i postuju situaciju, cujemo se redovno, sve ok jebiga trpimo. Koleginica iz Milana zatvorena sa porodicom vec dva meseca, trpi zena sta ce.

A onda izadjem na ulicu i vidim da se bukvalno dzabe odricem nekih stvari (i uskracujem porodici takodje) jer jedan deo ljudi je vrlo sebicno odlucio da ih zivo boli kurac za sve.

Pa se ti ne nerviraj.

Edited by Caligula

43 minutes ago, Lancia said:

+16

Buba zna, Kauboj ne zna.

komshija vidi ovaj shta nam radi zavadja ko ochi u glavu :hihi:

Od virusa korona preminuo poznati hirurg Dragan Marković: Zaraženi i supruga i ćerka

Ugledni beogradski vaskularni hirurg dr Dragan Marković preminuo je od posledica novog korona virusa.

On je gotovo dve sedmice bio na respiratoru na Infektivnoj klinici, gde je bio hospitalizovan.

Virusom je zaražena i njegova supruga, takođe doktor, koja je takođe hospitalizovana, ali u stabilnom stanju, a njihova ćerka je u samoizolaciji, kod kuće, saznaje Tanjug.

Profesor Dragan Marković bio je specijalista opšte hirurgije sa subspecijalizacijom iz vaskularne hirurgije, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu na katedri za hirurgiju, a radio je u KCS.

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:859726-Od-virusa-korona-preminuo-poznati-hirurg-Dragan-Markovic-Zarazeni-i-supruga-i-cerka

19 minutes ago, Anonymous said:

Ni sa kim se nisam video već mesec dana, negde nam se to podrazumeva. Ima vremena, viđaćemo se kasnije.

Recimo 7 maja ukinu ovo

Kad se vidis sa prijateljima i kako? 

1 minute ago, Ravanelli said:

Recimo 7 maja ukinu ovo

nikad jebote na zumu se vidjamo do kraja godine :ohmy:

ko da se ja ikad i vidjam sa ikakvim prijateljima :dry:

jes da je namenjeno 1 kauboju, al ja sam se osetila izabranom :hihi:

Edited by gospa buba

Just now, Ravanelli said:

Recimo 7 maja ukinu ovo

To je veoma zanimljivo pitanje, mislim da će slobodna procena biti u pitanju. Trenutno uopšte ne mogu da zamislim da sedimo u istoj kafančugi kao nekad.

Testirah se u subotu. Bejah u kontaktu sa dvojicom koji su skinuti pre neki dan sa respiratora i devojkom sa blagim simptomima. Svi su bili zdravi, ali su dugo cekali da se jave. Stigli juce rezultati. Koleginica pozitivna sa mnogo manje kontakta. Ja negativan.

Testiranje je bilo stvar izbora. Ko hoce. Sad je proveravaju na svakih par sati.

Cini mi se da je taktika "radnja mora da radi, a da se sto vise ljudi izbori sa virusom". Em nam je mentalitet takav kakav je, em sistem, em i ovi disciplinovani narodi se moraju kad tad otvoriti i sta opet da se zatvore...

Malo sam se smorio. Nadao sam se da sam to pregurao bez simptoma. 

4 minutes ago, Ravanelli said:

Recimo 7 maja ukinu ovo

Sedmog maja 2021, ako bude vakcine :fantom: Inace se ne grlim sa ljudima niti mi je bitan fizicki kontakt, softver je sasvim dovoljan.

Nego zena i dete me brinu, oni su normalni i topli, shvatice drzavu bukvalno.

Background Picker
Customize Layout