April 16, 20205 yr 33 minutes ago, steins said: Što će reći da su mere loše - najveći broj zaraženih je radno aktivno stanovništvo. Odnosno oni koji idu na posao, prodavnice, kafiće , kladionice i sve ostalo..... Zato je totalni lockdown na dve nedelje u kome će se pohvatati i zatvoriti zaraženi u karantine a okolina u kućne izolacije jedino rešenje. Sve ostalo ne vredi. e: osim nemaca koji su očigledno odlično organizovani, i što je najbitnije, disciplinovani Da ne idem u detalje.Verovatno najveci broj nas koji radimo imamo mnogo manju sansu da se zarazimo od onih ljudi koji cekaju u redovima u marketima. Pritom se naravno slazem sa tobom.Da je se sve ovo sprovelo na pocetku kako treba do sada bi bilo gotovo ovako ko zna,do kada ce,izgleda da je ova struka zakazala. A ovi nasi sto sebe nazivaju strukom samo spartaju od jedne do druge televizije.Ja sam siguran da ni u jednoj zemlji na svetu to nije slucaj.
April 16, 20205 yr @DownforceA ne to je fejk 5G mreža, migranti Edited April 16, 20205 yr by Caligula
April 16, 20205 yr A jes vala, zavidim im sto mi savest ne da da upregnem svoje biciklo i cepam svaki dan od Venecije do zeleznickog mosta i natrag po dva ili tri puta, kao sto sam radio do oktobra 2019. pogresio si coveka i adresu. Nego tebe opalilo ovo prostacko relativizovanje svega razumnog sto se ovde napise. Kako bre covece opravdati dahtanje za guvernarom po gradu u Srbiji aprila 2020te zivo me interesuje. Kakvo je to jebeno moranje dok su ljudima zatvorene radnje i poslovi/zarada stavljeni na cekanje, ne umem da rastumacim. Dahći bre u cetiri zida, lizi kasiku u cetiri zida, socijalizuj se telefonom/internetom, izdrži par meseci, aman zar je toliko tesko da se ukapira?Izvini bro, izgubio sam te kod svega razumnog Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
April 16, 20205 yr 1 minute ago, Блок_64 said: A ovi nasi sto sebe nazivaju strukom samo spartaju od jedne do druge televizije.Ja sam siguran da ni u jednoj zemlji na svetu to nije slucaj. Ali bukvalno. Kon i Kissić se vrv takmiče koliko tv će posetiti u toku dana.
April 16, 20205 yr Na kraju krajeva,mi cemo imati taj kolektivni imunitet mnogo brze nego sto se misli,danas kod nas vec dosta njih na ulici niti nose maske,niti postuju distancu,nista,a ide popustanje mera posle 6 maja,svako za sebe,pa ko pretekne.Lako je Kurcu da popusta sa merama kad zna da ima ko to da iskontrolise i da je narod u najvecoj meri disciplinovan.
April 16, 20205 yr 1 minute ago, Bogotac said: Na kraju krajeva,mi cemo imati taj kolektivni imunitet mnogo brze nego sto se misli,danas kod nas vec dosta njih na ulici niti nose maske,niti postuju distancu,nista,a ide popustanje mera posle 6 maja,svako za sebe,pa ko pretekne.Lako je Kurcu da popusta sa merama kad zna da ima ko to da iskontrolise i da je narod u najvecoj meri disciplinovan. Ne sekiraj se, u mnogim zemljama ljudi uopšte ne nose maske tako da i tu kaskamo Edited April 16, 20205 yr by maheem
April 16, 20205 yr 29 minutes ago, Caligula said: ... pa to je najmanje frekventno mesto na koje moze da se ode. Ja sam u Glavnoj, cim izadjem iz zgrade je guzva. Onda zamaknem sa detetom u ulicicu prema okretnici, izadjem na kej i tu sam. Taj vaš kej je cirkus i u mirnodopsko vreme. Što ne odeš gore ulicom, pa na reku kod Široke staze recimo. Ja bih se tamo preselio kad bih živeo u Zemunu.
April 16, 20205 yr 13 minutes ago, Caligula said: A jes vala, zavidim im sto mi savest ne da da upregnem svoje biciklo i cepam svaki dan od Venecije do zeleznickog mosta i natrag po dva ili tri puta, kao sto sam radio do oktobra 2019. pogresio si coveka i adresu. Nego tebe opalilo ovo prostacko relativizovanje svega razumnog sto se ovde napise. Kako bre covece opravdati dahtanje za guvernarom po gradu u Srbiji aprila 2020te zivo me interesuje. Kakvo je to jebeno moranje dok su ljudima zatvorene radnje i poslovi/zarada stavljeni na cekanje, ne umem da rastumacim. Dahći bre u cetiri zida, lizi kasiku u cetiri zida, socijalizuj se telefonom/internetom, izdrži par meseci, aman zar je toliko tesko da se ukapira? Kakvo dahtanje za vratom, je li to trčite maraton jedan iza drugog? I de opet reci, koja je razlika između trkača i tebe šetača, trkač ti brže izađe iz tvoje zaštićene zone poluprečnika 2m?
April 16, 20205 yr 2 minutes ago, Apollo Creed said: Ali bukvalno. Kon i Kissić se vrv takmiče koliko tv će posetiti u toku dana. Svuda na svetu epidemiolozi pice od televizije do televizije, pisu kolumnu do kolumne po narudzbini, ne znam sta vi gledate i citate. Takvo je vreme doslo da je ono sto oni imaju da kazu najbitnije za stanovnistvo i naravno da ce ih svi zivi zvati da ih pitaju sta treba da ih pitaju.
April 16, 20205 yr 8 minutes ago, Jumanji said: Neko je pisao ovde pre skoro mesec dana da je zaraženo nekoliko vaskularnih hirurga u KCS.
April 16, 20205 yr 1 minute ago, harper said: Svuda na svetu epidemiolozi pice od televizije do televizije, pisu kolumnu do kolumne po narudzbini, ne znam sta vi gledate i citate. Takvo je vreme doslo da je ono sto oni imaju da kazu najbitnije za stanovnistvo i naravno da ce ih svi zivi zvati da ih pitaju sta treba da ih pitaju. Ma da. Interesantno kako recimo nezavisna struka koja svuda ide neće na n1 i Utisak...
April 16, 20205 yr 2 minutes ago, Anonymous said: Taj vaš kej je cirkus i u mirnodopsko vreme. Što ne odeš gore ulicom, pa na reku kod Široke staze recimo. Ja bih se tamo preselio kad bih živeo u Zemunu. Ma rekoh vec, ne mislim na kejsku Dzadu vec na one dzepove odmah do reke, tamo nema puno ljudi, sunce je, sve pet. To mi je na pet minuta od kuce. Da palim auto i idem negde dalje ne praktikujem jer je pakleno tesko posle pronaci parking mesto. 1 minute ago, James Marshall said: Kakvo dahtanje za vratom, je li to trčite maraton jedan iza drugog? I de opet reci, koja je razlika između trkača i tebe šetača, trkač ti brže izađe iz tvoje zaštićene zone poluprečnika 2m? Napisao vec gore, u pitanju je cista fizika. Eno i link covek gore ostavio. Trkac izadje iz moje zone i ostavi mi 5X veci oblak nego bilo koji setac u mojoj zoni. Iz dubine zdravih pluca. Ne mogu da verujem da to nije jasno.
April 16, 20205 yr 4 minutes ago, Apollo Creed said: Ma da. Interesantno kako recimo nezavisna struka koja svuda ide neće na n1 i Utisak...