Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Milošica said:

Ovo je najbitnija informacija.

Kolko je bilo, 128?

4 preminulo, 4 se oporavlja pa skinuto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

znam da je strinasto, ali bas mi se cini neuvidjavnim ova presminkanost dkt dok cita broj umrlih

1 minute ago, InvisibleLight said:

Kolko je bilo, 128?

4 preminulo, 4 se oporavlja pa skinuto

I nijedan novi slučaj ne ide na respirator? Ima smisla.

• Author

A u Nisu smeju novinari? Ozvucenje je ocajno

Just now, Goranz said:

I nijedan novi slučaj ne ide na respirator? Ima smisla.

Kakogod, opet je 4 vise skinuto nego postavljeno

Sto su u Nisu? 

4 minutes ago, Bambula said:

Sto su u Nisu? 

Da pokazu da im je stalo.

I dalje smo na 14%, uprkos najvećem broju obavljenih testova do sada. Ostaje da se nadamo da će uspeti da drže pod kontrolom ova žarišta koja izbijaju, problem što ona uopšte i izbijaju u ovoj fazi epidemije.

1 minute ago, dacha said:

Da pokazu da im je stalo.

Ozbiljno? 

5 minutes ago, InvisibleLight said:

Kakogod, opet je 4 vise skinuto nego postavljeno

Kao što rekoh, zvuči logično, išli smo do 145 na respiratoru kada smo imali 200-250 slučajeva dnevno, kada se prešlo na više od 400 cifra pada.

zato što se raspadaju dole

22 minutes ago, harper said:

Nije regulisano vec propisano. Cenim da poznajem taj svet dole posto sam veci deo zivota ziveo na Kosovu i mogu ovako na slepo da ti kazem da jedan pozamasan procenat stanovnistva ne jebe tu meru dva posto, isto kao i kod nas u juznim krajevima, malo veci procenat nego u ostalim delovima Srbije. Pricate o merama za koje nemate pojma da li se i koliko postuju, na mestima na kojima ili niste bili uopste a svakako niste bili u vreme trajanja pandemije, i procenjujete koliko imaju smisla. To su prazne price.

Kao neko ko je rođen u Novom Pazaru verovatno ne znam kako se prihvataju propisi, ako ćemo već da se pozivamo na lično iskustvo.

Stvar je u tome da se policijski čas poštuje u velikom procentu, kao i svaka zabrana koja povlači kaznu.

Isto tako se ovde mogu pročitati opisi kako izgleda period kada nije policijski čas i u Beogradu, i u Zemunu i u Novom Sadu, sa sve okupljanjma. Tako da policijski čas služi samo pokazivanju da se nešto kao radi.

17 minutes ago, morgana said:

znam da je strinasto, ali bas mi se cini neuvidjavnim ova presminkanost dkt dok cita broj umrlih

Čini mi se da nije strinasto...jeste neuviđavno. Lepo je to što gospođa drži do svog izgeda ali bi mogla malo da ,,smanji ton,,

Inače...meni ovo liči na totalni raspad sistema, nova ozbiljna žarišta tamo gde se to nije smelo desiti...još u ovoj fazi epidemije...

Edited by Tasha_B

jesu li rekli da li je ovih 109 pozitivnih iz doma u Blacu (Trbunju) medju 445 pozitivnih za poslednja 24 sata?

Edited by Nesh

3 minutes ago, Goranz said:

Kao što rekoh, zvuči logično, išli smo do 145 na respiratoru kada smo imali 200-250 slučajeva dnevno, kada se prešlo na više od 400 cifra pada.

i meni su juce objasnili kad sam izrazio sumnju ... ja prihvatio

Background Picker
Customize Layout