Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, dùda said:

Divan razlog da savesni građani ne izađu . 

#ostanikodkuce :sleep:

Ovo bi bio odličan slogan za izbore i borbu protiv vučićodemije :D

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Posle 1999, još jedna veličanstvena pobeda!

Brnabić: Polako se vidi svetlo na kraju tunela, nazire se kraj epidemije

AUTOR: Beta

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da se povodom epidemije koronavirusa u Srbiji "polako vidi svetlo na kraju tunela" i da se "nazire kraj ove epidemije".

Brnabić je za Pink izjavila da je to "ogroman uspeh za našu zemlju i sve nas", i dodala da se zbog toga "ekstremno emotivno ponosi sa svojom zemljom, našim sistemom, zdravstvenim radnicima, predsednikom, Vladom i našim građanima".

"Čini mi se da smo nadomak da izguramo ovo. Danas je 41. dan, sutra završavamo šestu nedelju, u petak počinje sedma nedelja, očekujemo da polako privodimo kraju epidemiju, uspeli smo da održimo stvari pod kontrolom", kazala je Brnabić i dodala da je važno da svi ostanu disciplinovani i da nastave da se pridržavaju svih propisanih mera.

...

Edited by vememah

Djurdjevdan, Ivandan, Jovandan...Srbistan.

13 minutes ago, freakns said:

ti ga bas mracis :D

ispade da su posle Kona i Jankovic i Radovanovic kupljeni od strane Vucica da bi sto pre organizovo izbore i potrpo radnike nazad na posao...

Ne znam da li su kupljeni i ko je dr Radovanović, al rečenica koja počinje sa Već 12 dana imamo zaravnjenu krivu je uvreda za razum, može li negde da se vidi ta kriva?

edit može biti zaravnjena al horizontalna osa da bude jedno 20 kilometara dužine.

Edited by čekmeže

Mozda struka misli na krivu aktivnih slucajeva

1 minute ago, Ravanelli said:

Mozda struka misli na krivu aktivnih slucajeva

Pa kako je ona zaravnana?

Jedino ako pod aktivnima smatraš samo one na respiratoru, ali i to je vrlo diskutabilno.

Ili je baš velika disproporcija u broju novozaraženih između jugoistočne Srbije i ostatka zemlje. Reče Kon da su se u Vojvodini i Beogradu primirili brojevi.

Nemam pojma koliko su ljudi pustili iz sabirnih centara i ovi sa duplim negativnim testovima sto su ko zna kojekuda sada

Nego...

Rekoh već kako Nebojša dobro komunicira tokom ove krize... :huh:

Edited by mraki

Just now, zgembo said:

Ili je baš velika disproporcija u broju novozaraženih između jugoistočne Srbije i ostatka zemlje. Reče Kon da su se u Vojvodini i Beogradu primirili brojevi.

Neko selo kod Nisa navodno 70 obolelih

4 minutes ago, Ravanelli said:

Neko selo kod Nisa navodno 70 obolelih

Pa jbg, očigledno da bi nam brojevi u zadnjih nekoliko dana bili mnogo bolji da nije bilo toliko zaraženih odjednom u staračkim domovima i bolnicama. E sad, možda računaju da će se smiriti ako to stave pod kontrolu. Ti ljudi iz staračkih domova nemaju sad više kome da prenesu virus. Jbmlg, nemam pojma.

Edited by zgembo

1 minute ago, mraki said:

Nego...

Govno sadističko, baš čudno da radi u policiji.

kako je dobro shto su kuce prepune tehnoloshki pismenog dokonog sveta!

sa akcentom na dokonost.

Edited by gospa buba

Nesa Slina drzavnicki :fantom:

2 hours ago, dùda said:

Divan razlog da savesni građani ne izađu . 

#ostanikodkuce :sleep:

bukvalno.

misli da sprema kampanju a politichki protivnici mu u policijskom satu? u stvari idealno. kako se niko nije setio toga, ni bande njujorka :unsure:

Background Picker
Customize Layout