April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:44, čekmeže said: Grafik imaš na wikiju, korona po državama pa Srbija. e hvala
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:44, čekmeže said: Grafik imaš na wikiju, korona po državama pa Srbija. Nije to to, ako Ravaneli ne okaci..
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 13:24, theanswer said: Utemeljenje za tu teoriju ti je gde tačno? Utemeljenje je u njihovom prethodnom ponašanju, na osnovu koga mogu da predvidim njihovo buduće ponašanje. ... Shiit has hit the fan...
April 15, 20205 yr da li je u petak neradni dan? kao sto bi bilo da nije vanrednog stanja zna li se da li ce raditi prodavnice, poste, apoteke? pretpostavljam da se pisalo, ali vise ne mogu da pohvatam
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:43, zgembo said: Bilo je skoro 150 pre neki dan, sad je valjda 128. Treba da uzmeš u obzir da je u međuvremenu neko i preminuo, ali deluje da se ne povećava broj toliko, s obzirom na to koliko se povećava broj zaraženih. @dùda jasno je to, a umirali su i ranije ali je broj na respiratoru ipak rastao ne znam, vidim da su danas ljudi baš u lošem raspoloženju zbog ovih brojki, ali ja ne, baš zbog pada ovog broja na respiratorima meni je to mnogo sigurniji pokazatelj a zaraženih ima mnogo više, svuda pa i kod nas
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:55, pbg12345 said: da li je u petak neradni dan? kao sto bi bilo da nije vanrednog stanja zna li se da li ce raditi prodavnice, poste, apoteke? pretpostavljam da se pisalo, ali vise ne mogu da pohvatam sve će raditi
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 13:30, Miljenko said: U Jagodini solidna guzva oko pijace i danas. Posto kod nas ista regularno radi i dalje, sa svim pratecim lokalima, veliki je broj automobila iz okoline( Cuprija, Svilajnac i gomila okolnih sela, poput Strizila npr. ) Mi smo odmah do pijace, pa majka kada vidi neki auto sa tablicama iz komsiluka, odmah prska kroz ogradu trotoar nekim dezinfekcionim sredstvom. Ne mogu da verujem da u Jagodini još uvek radi pijaca!? Inače, tamo je bilo ozbiljan požar juče u bolnici. Naravno, kao i sve ostale loše informacije iz Jagodine su tvrdo banovane. https://www.blic.rs/vesti/hronika/veliki-pozar-u-jagodini-gore-garaze-opste-bolnice-nema-povredenih-video/bsnxez3
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:42, Tale said: Zakon o odbrani, po kojem je proglašeno vanredno stanje, ne sadrži način angažovanja komunalne policije. Ne postoji u komandnom lancu, ako može tako da se kaže.komanalna policija vuče komandni lanac u svoj džepInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 15:03, Jumanji said: U Leskovcu izgorele robne rezerve. Doduse gorele dobrano, ne znam bas da li su izgorele do kraja [emoji185]Desilo se, jbgSent from fav toy
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:56, dùda said: jasno je to, a umirali su i ranije ali je broj na respiratoru ipak rastao ne znam, vidim da su danas ljudi baš u lošem raspoloženju zbog ovih brojki, ali ja ne, baš zbog pada ovog broja na respiratorima meni je to mnogo sigurniji pokazatelj a zaraženih ima mnogo više, svuda pa i kod nas ovi boldovano nije sasvim tacno vecina nas i reaguje zbog stanja u okruzenju, gde znacajno pada broj novozarazenih poslednjih dana to za respiratore jeste dobra vest mene najvise "hrabri" da po broju umrlih na broj stanovnika zapravo stojimo jako dobro ako se to uopste moze tako reci, naravno da nije dobro ako umre i samo 1 osoba a to je mozda i najznacajniji podatak
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:58, rođeni said: sve će raditi bez obzira sto je verski i drzavni praznik? odlicno hvala
April 15, 20205 yr On 15. 4. 2020. at 16:43, zgembo said: Bilo je skoro 150 pre neki dan, sad je valjda 128. Treba da uzmeš u obzir da je u međuvremenu neko i preminuo, ali deluje da se ne povećava broj toliko, s obzirom na to koliko se povećava broj zaraženih. @dùda ovo ja pratim Vojvodinu i KCV od pocetka. kao sto rekoh, primetno je poslednjih nedelju dana "smirivanje". ne menja se broj hospitalizovanih i ne raste broj ljudi na respiratoru. ono sto raste je broj ljudi na sajmu i broj obolelih u Novom Sadu. moguce da cu slazem za vreme, jer nisam siguran, ali pre jedno dve nedelje, taman kada je Prvorodjeni imao svoju "sve cu vas pozatvaram" epizodu Novi Sad i Nis su bili na oko 90 obolelih. Novi Sad je juce bio na 170, Nis na preko 500. znaci evidentni rast je boom koji se desio u Nisu/Leskovcu/Cupriji. Novi Sad definitivno ne ide van projekcije, a verujem da je i onih 1500 u Beogradu ocekivano. ako uspeju da stabilizuju jug, ja verujem da je ovo govno kontaminirano dovoljno i da onda ostaje problem kako razresiti Beograd, jer to je realno i pored svih problem sa sistemom i glupsonima, jedino mesto za koje nemamo realno resenje. naravno, postoji opcija gde ce sve da ode u tri picke materine, ali to je vec pitanje samog virusa, ne mera... budimo realni, 100 zrtava u mesec dana, nek su slagali jos 100, nije bas tako katastrofalan bilans(ako si ti ili neko tvoj u tih 100-200, onda nemos biti katastrofalniji, ali pricamo ipak o celoj Srbiji) i imamo realnu sansu da iz ovoga izadjemo sa manje od 500 zrtava. ruzno je reci, ali to zaista nije toliko strasno
April 15, 20205 yr Jučerašnji podaci za Vojvodinu: Quote Na teritoriji AP Vojvodine, na današnji dan, od ukupno 3.268 testiranih osoba kod njih 435 je potvrđeno prisustvo virusa kovid 19. Od početka epidemije 11 obolelih je preminulo, dok su se 54 pacijenta oporavila. http://www.vojvodina.gov.rs/sr/вести/у-војводини-435-оболелих-од-вируса-ковид-19-54-пацијента-се-опоравила Dakle, manje od 10% obolelih i nešto preko 10% preminulih su iz Vojvodine.