March 17, 20205 yr 35 minutes ago, gospa buba said: nikad ne odem tamo. uopshte ne umem da objasnim zashto sent from bubamoto ma ne mogu u taj kod carine, nikako. udavila me kad joj se sin upisivao na v.akademiju, te da joj nabavim zadatke, te da ga naučim da položi, te ovo, te ono batalio odlazak a najbliži mi je na pijaci u 37.bloku, bukvalno preko ulice, ali što ti kažeš, ne mogu, nikako, ne znam zašto
March 17, 20205 yr 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Kako treba jebati mater ovima kad se zavrsi ovo sranje. Prodavacice u maksiju nemaju maske, nemaju nikakvu zastitu. Sam se prijavi Rebiću zbog širenja lažnih vesti, nemoj da te traži. Radnice na odeljenju delikatesa imaju rukavicu na jednoj ruci, kontingent za ruku kojom seku i pakuju meso nije stigao zbog redukcije javnog prevoza.
March 17, 20205 yr Katarina Karađorđević donirala 8 defibrilatora vrednih 41k evra srpskom zdr. sistemu. RoyalFamily.Org
March 17, 20205 yr Meni danas rekli iz Privrednog suda u Požarevcu da im umesto podneska napišem mejl, a oni će ga odšatmpati i staviti u predmet! Sad, jeste obaveštenje o plaćenoj taksi, ali su mi opet olakšali život da ne moram da idem u poštu zbog toga.U pravosuđu je haos. Posle jučerašnjeg sastanka ministarke pravde, predsednika VKS, RJ tužiteljke, predsednika AKS, JIKS i JBKS jutros je ministarstvo izdalo preporuku predsednicima sudova i javnim tužiocima za organizaciju rada. Rezultat - svako radi kako hoće. Neki sudovi ne rade uopšte, neki rade ali odlažu suđenja, neki rade kao da se ništa nije dogodilo... Po samim sudovima pojedine sudije rade, druge ne. Kod mene predsednik osnovnog rekao dolazite na suđenja, a ako ne dođete nećete trpeti posledice, što će reći može a i ne mora bit'. Ja idem na sva, ne mogu sebi da dozvolim luksuz da mi zbog tuđeg idiotizma, dezorganizacije i javašluka tužbe idu u povlačenje. Pa šta mi bog da. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
March 17, 20205 yr Ko mene u kraju apotekarke nose maske, strogo se ulazi jedan po jedan. Odšetao posle do Gavrila Principa, u onom seljačkom kafiću Planeta preko puta ekonomskog sedi dvadesetak pijanih matorih majmuna, urlaju, grle se i ljube, tačno da ih u ludaru pošalješ a kafić temeljno dezinfikuješ.
March 17, 20205 yr 5 minutes ago, Orle Zmajević said: Prica se da je sestra na pedijatriji u DZ Novi Beograd u bloku 44 zarazena i primljena na infektivnu, i da su svi lekari u karantinu - jel ima neko da potvrdi ovo ? 3 minutes ago, Ivo Petović said: Čuo sam i ja iz nekoliko izvora. To bi trebalo da zajebemo ovde, ko je prošao kroz '99-tu zna na šta mislim.
March 17, 20205 yr Nema šta da se priča, ja sam video masku koju devojka nosi na poslu i blago sam užasnut tim kvalitetom, ko sa pijace. To nema šanse da može da je sačuva. Kontam da ovi na infektivnom imaju bolje, ali opet.. Inače su otkazali konferenciju u 18h, što ovi iz N1 da pitaju nešto stručnjake, bolje Vučić da se prenemaže u 20h i da mu pitanje postavi neko iz Tanjuga ili sa Pinka. Edited March 17, 20205 yr by theanswer
March 17, 20205 yr 1 hour ago, beta kentauri said: u većini prodajnih objekata osoblje ima samo rukavice. Ima li neko predstavu da li i koliko često mijenjaju rukavice? Onoliko se pričalo da rukavice imaju efekta samo za jednokratnu operaciju.
March 17, 20205 yr Јел си пробао да отвориш налог на електронском шалтеру РГЗ за адвокате?Masa ljudi se žali da su poslali zahteve i nikakav odgovor nisu dobili. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
March 17, 20205 yr Još 7 pozitivnih od 39 testiranih, za 24 sata najveći broj zaraženih, ali procenat nije dramatičan još uvek.
March 17, 20205 yr 20 minutes ago, Tribun_Populi said: U pravosuđu je haos. Posle jučerašnjeg sastanka ministarke pravde, predsednika VKS, RJ tužiteljke, predsednika AKS, JIKS i JBKS jutros je ministarstvo izdalo preporuku predsednicima sudova i javnim tužiocima za organizaciju rada. Rezultat - svako radi kako hoće. Neki sudovi ne rade uopšte, neki rade ali odlažu suđenja, neki rade kao da se ništa nije dogodilo... Po samim sudovima pojedine sudije rade, druge ne. Kod mene predsednik osnovnog rekao dolazite na suđenja, a ako ne dođete nećete trpeti posledice, što će reći može a i ne mora bit'. Ja idem na sva, ne mogu sebi da dozvolim luksuz da mi zbog tuđeg idiotizma, dezorganizacije i javašluka tužbe idu u povlačenje. Pa šta mi bog da. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Sta ocekivati od nesrecnog Tintora, Gostiljca, Zore i ekipe.
March 17, 20205 yr 5 minutes ago, theanswer said: Još 7 pozitivnih od 39 testiranih, za 24 sata najveći broj zaraženih, ali procenat nije dramatičan još uvek. 15pozitivnih u 24h Rast od 1.26, ukupno 72
March 17, 20205 yr 8 minutes ago, keitel said: Ima li neko predstavu da li i koliko često mijenjaju rukavice? Onoliko se pričalo da rukavice imaju efekta samo za jednokratnu operaciju. Reklo bi se da je to jednokratno jedan dan. U Maxiju je samo lik na odeljenju svežeg (i to je sad diskutabilno) mesa imao obe rukavice, obični radnici nemaju nijednu a maske su im dostupne verovatno koliko i univerzalni prevodilac iz Zvezdanih staza.
March 17, 20205 yr 20 minutes ago, Anonymous said: To bi trebalo da zajebemo ovde, ko je prošao kroz '99-tu zna na šta mislim. +milion molim vas