Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pitanje i za Šabac.
Nema infektologa, nema bolnice

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

Najvio je nov sistem rada u domovima za stare.

"Tim koji je određen juče na kriznom štabu preduzima sve mere da situaciju u Nišu i okolini stavi pod kontrolom. Što se tiče staračkih domova, do juče smo apelovali, posle prepouka šta će da urade. Više nećemo da apelujemo, moraće da se organizuju. U domovima za stare smena radnika moraće da bude na 15 dana - 15 dana rade, 15 odmaraju jer je to procena struke da će tako da najbolje zaštite korisnike i sebe".

Edited by Milosh76

evo dr. Smrt zeli gradjanima da budu pozitivni:laugh:

evo na kraju nam porucuje loncar : 'budite pozitivni' :lolol:

sem sto je crnjak u  doba epidemije, mnogo je i jaka misao, zasluzuje da se stampa na jana kiselim vodama umesto citata lujze hej

Ponovili su za decu sa autizminom, kad i za sve ostale osobe sa nekim smetanjem.
U bilo koje doba dana odobren izlazak

gledam malo ove brojeve

mi smo renutno ubedljivo  najgori od okruzenja, ne samo ex yu, vec od austrije, pa ceo ex istocni blok ovamo

plus kod svih ostalih se mogu uociti nekakvi trendovi, jedino ovo nase kroz zvanicne brojeve nema ama nikakvog smisla

nama je zapravo po zvanicnim brojevima najslicnija turska 

ne pratim vec neko vreme ove ksz da li je neko nesto slicno (u smislu porednjenja sa svim tim drzavama iz sireg okruzenja) pitao "struku" ?

Just now, pbg12345 said:

gledam malo ove brojeve

mi smo renutno ubedljivo  najgori od okruzenja, ne samo ex yu, vec od austrije, pa ceo ex istocni blok ovamo

plus kod svih ostalih se mogu uociti nekakvi trendovi, jedino ovo nase kroz zvanicne brojeve nema ama nikakvog smisla

nama je zapravo po zvanicnim brojevima najslicnija turska 

ne pratim vec neko vreme ove ksz da li je neko nesto slicno (u smislu porednjenja sa svim tim drzavama iz sireg okruzenja) pitao "struku" ?

Pa rekao Nestorovic, oni imaju testove iz smokija koji nisu tacni, a mi radimo bas kako treba,tako da na kraju se vidi ko je pobedio

:s_w:

4 minutes ago, Bambula said:

Pa rekao Nestorovic, oni imaju testove iz smokija koji nisu tacni, a mi radimo bas kako treba,tako da na kraju se vidi ko je pobedio

:s_w:

ozbiljno rekao nesto tako?

Žabari dele kazne za ljude koji idu u par stotina metara udaljeniji market da bi uštedeli... Nazovite to glupošću ali dok se ne shvati da nema poboljšanja ako se ne poštuju mere možete kriviti sve i svašta.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

6 minutes ago, pbg12345 said:

gledam malo ove brojeve

Ako gledas broj zarazenih/umrlih i testiranih po broju stanovnika onda nismo najlosiji ni u jednom od tih segmenata

Just now, pbg12345 said:

ozbiljno rekao nesto tako?

Da testovi u okruzenju nisu precizni, nas metod je bolji i pokazuje realno stanje, a Hrvati lazu sami sebe. 

19 minutes ago, pbg12345 said:

ja sam i mislio na ljude koji su smesteni tu

njih je valjda 14 + 1 radnik

ako se govori o kontekstu zarista (teritorijalnih) onda mi nekako ima smisla da se ti ljudi broje tamo gde zaista borave

to sto im je moguce (ne znam kako se zakonski regulise ako je osoba dugo u domu, da li se prijavljuje na tu adresu) prebivaliste negde drugde je u ovom slucaju potpuno irelevantno

Ne menja se prebivalište (imam nanu u domu).

1 minute ago, Orle Zmajević said:

Ako gledas broj zarazenih/umrlih i testiranih po broju stanovnika onda nismo najlosiji ni u jednom od tih segmenata

ok za broj umrlih na broj stanovnika, to sam i sam pisao 

nego govorim o trenutnom stanju danas i unazad par dana, broj zarazenih kod nas je bas porazavajuc na celokupno okruzenje

1 minute ago, Bambula said:

Da testovi u okruzenju nisu precizni, nas metod je bolji i pokazuje realno stanje, a Hrvati lazu sami sebe. 

o jbt

cak i da progutamo to objasnjenje za hrvate, sta je sa svim ostalim drzavama?

Opet ćemo imati duplo više novih slučajeva od svih ex-Yu država zajedno :mellow:

Edited by Halvard

Ljudi stalno gledaju ukupan broj novozarazenih i onda izvlace pogresne zakljucke. Pa ako imali 70 zarazenih od 500, bilo bi kao dobro je, dvocifrena brojka. Ako je 400 od 2880 onda je kao katastrofa koliko novih zarazenih. A procenat isti.

Background Picker
Customize Layout