April 15, 20205 yr https://www.istinomer.rs/izjava/vakcinacija-propala-a-kon-ostaje/Predsednik radne grupe Ministarstva zdravlja za praćenje pandemije novog virusa gripa o razlozima pod kojima će podneti ostavku. (FoNet 28. decembar 2009. godine) „Tačno je, jedna od tačaka dnevnog reda bila je i moja ostavka. To, međutim, nisu prihvatili članovi Radne grupe i ja ostajem na funkciji predsednika. Iako je virus trenutno potpuno miran u Srbiji, mi i dalje imamo sporadične slučajeve obolevanja i, nažalost, smrtne ishode. Tako da u takvoj situaciji čovek ne može da se povuče iako možda to želi, jer borba protiv virusa koji i dalje cirkuliše predstavlja borbu za živote ljudi.“ (Press, 30. januar 2010.)
April 15, 20205 yr 7 minutes ago, beta kentauri said: @James Marshallu našem kraju je uvek haos jer imamo isuviše idiota po m2 a rado dođu i sa strane. jutros kod pijace nije moglo da se prođe a mogu da zamislim kako je kod restorana. lepo ja kažem, samo napalm. Posle će da bude problem zabrane. Pa kako drugačije kad smo maloumni.
April 15, 20205 yr 12 minutes ago, James Marshall said: Ovo drkanje naroda je potpuno izgubilo smisao, sad sam prošao krajem, u posljednjih 15 godina veće gužve u parkićima nisam vidio. A tu je i neki Coffee Dream koji ko fol prodaje kafe za ponijeti a zapravo ispred tog štanda je mjesto za socijalizaciju. Džiberi u džipovima su svi tu, iako navodno ništa ne radi. Gužva nikad veća. Kod mene upravo suprotno, nikad manje ljudi.
April 15, 20205 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa to izmisliće jedan dan sa 0 preminulih, 0 novih na aparatima, proglasiti pobedu, svi koji posle umru, to je slepo crevo, infarkt, samoubistvo itakoto... ... Shiit has hit the fan... Utemeljenje za tu teoriju ti je gde tačno?
April 15, 20205 yr 3 minutes ago, renne said: Pitao N1 hoće li hapsiti za Dedinje Jel dobili odgovor?
April 15, 20205 yr U Jagodini solidna guzva oko pijace i danas. Posto kod nas ista regularno radi i dalje, sa svim pratecim lokalima, veliki je broj automobila iz okoline( Cuprija, Svilajnac i gomila okolnih sela, poput Strizila npr. ) Mi smo odmah do pijace, pa majka kada vidi neki auto sa tablicama iz komsiluka, odmah prska kroz ogradu trotoar nekim dezinfekcionim sredstvom. Edited April 15, 20205 yr by Miljenko
April 15, 20205 yr 5 minutes ago, Nesh said: Jel dobili odgovor? sta mislis? dodzovano pitanje kao Neo metak u Matriksu
April 15, 20205 yr Pre tačno mesec dana u Srbiji je uvedeno vanredno stanje. 15.3.2020. 48 zaraženih 0 umrlih 15.4.2020. 4873 zaražena 99 umrlih
April 15, 20205 yr Author 6 minutes ago, Nesh said: Jel dobili odgovor? Jeste... vode racuna o svemu, opredelili su se da prvo srede bolnicu i osposobe je, a nece da menjaju rukovodstvo sada, nego kad sve prodje, onda ce se videti sta i kako... otprilike...
April 15, 20205 yr 4 minutes ago, Miljenko said: U Jagodini solidna guzva oko pijace i danas. Posto kod nas ista regularno radi i dalje, sa svim pratecim lokalima, veliki je broj automobila iz okoline( Cuprija, Svilajnac i gomila okolnih sela, poput Strizila npr. ) Mi smo odmah do pijace, pa majka kada vidi neki auto sa tablicama iz komsiluka, odmah prska kroz ogradu trotoar nekim dezinfekcionim sredstvom. kod vas sela imaju posebne tablice?
April 15, 20205 yr Author "Apsolutno svako za koga se utvrdi da je odgovoran za nešto što se desilo odgovaraće. Imali smo izbor da zatvorimo ustanovu, ali tada ne bi mogla da radi, mi smo se opredelili da pomognemo pacijentima sa postojećim kadrom. Podrazumeva se, i da dezinfikujemo te centre", rekao je Lončar.
April 15, 20205 yr 2 minutes ago, pbg12345 said: kod vas sela imaju posebne tablice? Nemaju sela naravno, no cale je dugo radio u par skola, pa prepoznajem mestane. Plus je pomenuto Strizilo najvece gastarbajtersko selo u okolini Jagodine.
April 15, 20205 yr 1 hour ago, Tihajeza said: ne mora da znači da osoblje živi u umci. pa i starci, ko zna odakle su smešteni tu. ja sam i mislio na ljude koji su smesteni tu njih je valjda 14 + 1 radnik ako se govori o kontekstu zarista (teritorijalnih) onda mi nekako ima smisla da se ti ljudi broje tamo gde zaista borave to sto im je moguce (ne znam kako se zakonski regulise ako je osoba dugo u domu, da li se prijavljuje na tu adresu) prebivaliste negde drugde je u ovom slucaju potpuno irelevantno