April 15, 20205 yr Pa da operu crnu lovu za početak, a posle će videti šta dalje. Šta god mi mislili, potražnja za nekretninama u Beogradu će uvek postojati u većoj ili manjoj meri. Osim toga, koliko sam ja razumeo ljude koji se bave nekretninama, i Beograd i Srbija (pa i istočna Evropa u globalu) u celini imaju problem sa kvalitetom nepokretnosti, jer mi imamo puno nekretnina, ali su one u proseku lošeg kvaliteta i loše održavane - kako stambeni, tako i poslovni prostor. Neko ko ima dosta para očekuje da ima u zgradi i parking sa liftom, i recepciju, i video nadzor, i podno grejanje, u luksuznijim varijantama i bazen i/ili teretanu, dok više od pola Beograda u zgradi nema liftove (ili su im stalno neispravni), ljudsku kanalizaciju, centralno grejanje, itd.
April 15, 20205 yr 1 hour ago, gone fishing said: ako izbora bude to će biti da bi se ispoštovao ustav a ne zbog neodložnosti rešavanja kosovskog pitanja - mislim da će merkelova, makron i trampara ovog leta/jeseni imati mnogo važnijih briga, npr kako da restartuju ekonomiju - koliko je to krhka stvar pokazuje primer amerike, gde je za samo 3 nedelje kampanje ostanikod kuće posao izgubilo 16,5 miliona ljudi i gde postoje neke procene da bi zbog korone taj broj mogao da poraste na 47 miliona, a ako se to obistini da 1/3 radno sposobnog stanovništva ostane bez posla, to znači da će desetine milona amera ostati bez kola koja su kupili na kredit, što i nije neka šteta, ali će isto tako desetine miliona banke izbaciti na ulicu kada više ne budu mogli da servisiraju kredit za kuću - videćemo kako će ameri rešiti toliko beskućnika Ja bih samo hteo da stavim u kontekst ovaj broj nezaposlenih u USA. Tamo veliki broj ljudi radi na satnicu. Ako ti restoran/frizerski salon/butik/market... sta god ne radi ti ne dobijas tu satnicu i efektivno si nezaposlen. Naravno, onda se prijavis da bi dobijao neki benefit za to vreme dok ne radis. To je tih 16,5 miliona ljudi. Onog momenta kada se sve te delatnosti otvore imace ponovo potrebu za barem delom ovih ljudi, ako ne i vecinom, tako da nije da je svih 16,5 miliona trajno izgubilo posao i nema gde da se vrati. Edited April 15, 20205 yr by nick1986
April 15, 20205 yr 1 hour ago, pbg12345 said: ne znam gde onda vode onih 14 iz doma u umci posto u tabeli za umku stoji svega 6 ne mora da znači da osoblje živi u umci. pa i starci, ko zna odakle su smešteni tu.
April 15, 20205 yr pojavilo se par slucajeva u okolnim selima ovde. sto nije narocito bitna vest po sebi. ali ovo sa juga je deprimirajuce i deluje da krecemo ka gorim brojevima umesto da silazimo u vezi sa tim, napravila turneju po elektronskim i tv medijima koje kontrolise vucic, svuda neko herojsko raspolozenje, optimizam, price o planovima i ekonomiji, atmosfera kako se ceo svet izborio sa ovim i da svi pokrecu pogone. to je to, nakon uskrsa ce garant i ovde izaci sa planom o otvaranju malih radnji, pa restorana itd Edited April 15, 20205 yr by InvisibleLight
April 15, 20205 yr Ovo drkanje naroda je potpuno izgubilo smisao, sad sam prošao krajem, u posljednjih 15 godina veće gužve u parkićima nisam vidio. A tu je i neki Coffee Dream koji ko fol prodaje kafe za ponijeti a zapravo ispred tog štanda je mjesto za socijalizaciju. Džiberi u džipovima su svi tu, iako navodno ništa ne radi. Gužva nikad veća.
April 15, 20205 yr Sta ima veze, proglasicemo pobedu nad koronom 8.maja, reci da je stratehija vlade bila najbolja u evropi a sad ekonomija mora dalje, drztexse diatance, cao
April 15, 20205 yr @James Marshallu našem kraju je uvek haos jer imamo isuviše idiota po m2 a rado dođu i sa strane. jutros kod pijace nije moglo da se prođe a mogu da zamislim kako je kod restorana. lepo ja kažem, samo napalm.
April 15, 20205 yr Author testirano 2.880 pozitivno 408 na respiratoru 128 preminulo 5 osoba Domovi za stare 243 zarazenih korisnika i 32 zaposlena Edited April 15, 20205 yr by Milosh76
April 15, 20205 yr Mogu do sutra da proslavljaju pobedu, ako nemas mesta na respiratorima ne mozes da otvaras drzavu.
April 15, 20205 yr 2 minutes ago, beta kentauri said: @James Marshallu našem kraju je uvek haos jer imamo isuviše idiota po m2 a rado dođu i sa strane. jutros kod pijace nije moglo da se prođe a mogu da zamislim kako je kod restorana. lepo ja kažem, samo napalm. Ja sam jutros od 7 do 9 uspio da obiđem pijacu i 3 radnje. I još mislim da sam dobro prošao. Da, pogotovo gore, valjda lako doći automobilom a misle da je zaklonjeno Inače ti objekti gore privlače vjerovatno najgori tip ljudi
April 15, 20205 yr Sta ima veze, proglasicemo pobedu nad koronom 8.maja, reci da je stratehija vlade bila najbolja u evropi a sad ekonomija mora dalje, drztexse diatance, caoPa to izmisliće jedan dan sa 0 preminulih, 0 novih na aparatima, proglasiti pobedu, svi koji posle umru, to je slepo crevo, infarkt, samoubistvo itakoto... ... Shiit has hit the fan...
April 15, 20205 yr Rezultati nisu loši, situacija pod kontrolom sem u Nišu i Požarevcu, kaže Lončar...