April 15, 20205 yr Just now, cartman said: Jel video neko komunalnu policiju od kad je sve ovo pocelo? Mislim da su jednostavno prestali da obavljaju svoju djelatnost. Na Vračaru se na svakom drugom ćošku prodaje asortiman sa pijace.
April 15, 20205 yr 10 minutes ago, keitel said: Mislim da su jednostavno prestali da obavljaju svoju djelatnost. Na Vračaru se na svakom drugom ćošku prodaje asortiman sa pijace. Po meni oni su ti koji bi trebalo da nadgledaju redove u prodavnicama i postovanje pravila drzanja distance... ali cenim da je lakse i lepse izivljavati se na prodavcima lubenica i bakicama koje prodaju cvece
April 15, 20205 yr 40 minutes ago, Nikodije said: ocekujem da ce zavladati sveopsta sokiranost zasto psiho zakazuje izbore za kraj juna, neposredno nakon ukidanja vanrednog stanja... a ugrozena civilizacija. ako izbora bude to će biti da bi se ispoštovao ustav a ne zbog neodložnosti rešavanja kosovskog pitanja - mislim da će merkelova, makron i trampara ovog leta/jeseni imati mnogo važnijih briga, npr kako da restartuju ekonomiju - koliko je to krhka stvar pokazuje primer amerike, gde je za samo 3 nedelje kampanje ostanikod kuće posao izgubilo 16,5 miliona ljudi i gde postoje neke procene da bi zbog korone taj broj mogao da poraste na 47 miliona, a ako se to obistini da 1/3 radno sposobnog stanovništva ostane bez posla, to znači da će desetine milona amera ostati bez kola koja su kupili na kredit, što i nije neka šteta, ali će isto tako desetine miliona banke izbaciti na ulicu kada više ne budu mogli da servisiraju kredit za kuću - videćemo kako će ameri rešiti toliko beskućnika
April 15, 20205 yr Iz 1 hour ago, Nikodije said: ocekujem da ce zavladati sveopsta sokiranost zasto psiho zakazuje izbore za kraj juna, neposredno nakon ukidanja vanrednog stanja... a ugrozena civilizacija. Slažem se, s tim što mislim da to neće imati nikakve veze s Kosovom, već ovaj ne sme da rizikuje da u tom trenutku ekonomska katastrofa izazvana koronom postane suviše očigledna, plus rizik da na jesen dođe do novog talasa.
April 15, 20205 yr 37 minutes ago, Jumanji said: ne znam gde onda vode onih 14 iz doma u umci posto u tabeli za umku stoji svega 6 Edited April 15, 20205 yr by pbg12345
April 15, 20205 yr Po meni oni su ti koji bi trebalo da nadgledaju redove u prodavnicama i postovanje pravila drzanja distance... ali cenim da je lakse i lepse izivljavati se na prodavcima lubenica i bakicama koje prodaju cvecenemaju oni mnogo živaca (čitaj kulture) za to. privatnici imaju organizacioni mentalitet.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 15, 20205 yr 57 minutes ago, pasha said: Ljudi ugolavnom nose maske i drze ostojanje. Ali rad po fabrikama i na gradjevini je mnogo opasniji jer se radi u velikim grupama u cesto zatvorenom prostoru jako dugo. Plus bude puno ljudi bez zastitne opreme. Ovo nije smelo tako. Moralo se to zatvoriti na 1-2 nedelje i samo da prozivodnja sustinska vazna za zivot funkcionise. Koji moj radi Jura? Ali vlast ovde gleda izbore, samo je to bitno. ja s prozora gledam na gradilište. kranovi rade do 9 uveče pod reflektorima. one prve nedelje vanrednog stanja sam predveče prošla pored i videla pun autobus radnika. verovatno ih i sad tako dovoze na posao i s posla.
April 15, 20205 yr 30 obolelih u privatnom staračkom domu u Nišu Истакао је да и у једном приватном старачком дому има 30 позитивних пацијената и три радника. Они су пребачени у Клинички центар или је њихово пребацивање у току.
April 15, 20205 yr 56 minutes ago, cartman said: Po meni oni su ti koji bi trebalo da nadgledaju redove u prodavnicama i postovanje pravila drzanja distance... ali cenim da je lakse i lepse izivljavati se na prodavcima lubenica i bakicama koje prodaju cvece Komunalna policija/milicija nikada nije ni radila svoj posao. U prvo vreme su se samo šetali i drkali mobilne telefone, onda su jurili sirotinju po pijacama, a sada su valjda u izolaciji. Nisu se oni tamo zaposlili da izginu na poslu.
April 15, 20205 yr 23 minutes ago, slepa živana said: ja s prozora gledam na gradilište. kranovi rade do 9 uveče pod reflektorima. one prve nedelje vanrednog stanja sam predveče prošla pored i videla pun autobus radnika. verovatno ih i sad tako dovoze na posao i s posla. Baš me zanima ko će i od čega da kupuje stanove u novogradnji u narednih par godina.
April 15, 20205 yr 19 minutes ago, James Marshall said: Baš me zanima ko će i od čega da kupuje stanove u novogradnji u narednih par godina. Pa kao i do sada, likovi sa torbama punim keša, napunjenim od pustošenja državnih budžeta, budžeta javnih preduzeća, budžeta privatnih kompanija, ugrađivanja i kick-back-ova u javnim i kompanijskim nabavkama, krađe na infrastrukturnim projektima, trgovine gudrovinom, oružjem, transporta migranata, prodaje novorođenčadi iz porodilišta, i ostalih pojavnih oblika srpske ekonomije...naravno, sve na ime nekog nepostojećeg šeika iz UAE ili tetke iz Kanade... Edited April 15, 20205 yr by Ayatollah
April 15, 20205 yr Ma znam ja ko kupuje, samo što ne znam šta će sa njima, već dovoljno stanova zvrji prazno a tek će ove nadolazeće krize da pokrenu egzoduse odavde, ostaće samo sirotinja u porodičnim gajbama.