April 15, 20205 yr Vlada formirala poseban krizni štab za Nišavski i Toplički okrug https://naslovi.net/2020-04-15/danas/vlada-formirala-poseban-krizni-stab-za-nisavski-i-toplicki-okrug/25252560Sad gledam sta je sve u tom Toplickom okrugu..Prokuplje (6 obolelih) Blace (1) Kursumlija (2) i Zitoradja (0) U Bg 50% inficiranih a nema poseban stab Mozda nemaju mnogo poverenja u sopstvene statse
April 15, 20205 yr ^^ to je kad ljudi razumeju problem. a dovoljno je 15 dana sistema da shvate gde im se sistem gomila i gushi. vishe nego dovoljno. i kad im drzavom ne upravljaju najgenijaliniji geniji u novijoj istoriji. nego neko obichan. sent from bubamoto
April 15, 20205 yr 2 hours ago, Далибор said: Ма који избори. има да их одрже 2021 ако и тада...... има да буде стално ванредно стање .... nisam siguran. kosovo mora da se resava ove godine, tako da mislim da nema vremena da se ceka jesen za izbore.
April 15, 20205 yr 10 hours ago, harper said: Ne moze to preko noci, strah od posledica je drilovan ne godinama vec generacijama. Takodje, sutra da se neko pobuni odmah ce da zavrsi na naslovnici Svinjformera kao djilas-solak kadar koji se kurcira strajkovanjem dok ljudi umiru. Ova banda degenerika sa Pinka, Hepija, Studija B i pisanih govnoida nema granica kad je blacenje ljudi u pitanju. Ko god od tih lekara je prosao pakao, a mnogi su prosli i prolaze ga, kopace rukama i nogama da ode odavde i verovatno proklinje sebe sto vec nisu otisli. Ionako ce kad prodje pandemija potreba za medicinskim kadrom da ode u nebo jer nisu svi na svetu budale kao ovi nasi, neki ce dobro da analiziraju sta im se desilo i potrudice se da stvore uslove da im se vise nikada ne desi. Ovo ce dovesti do jos jednog egzodusa medicinskih radnika a mozda i sire. Tako i treba. Zelim im svima bolji zivot. 4 hours ago, April said: Mogu da razumem ljude, poput Kona i Kisić, koji znajući gde žive, pokušavaju da zadrže kontrolu nad situacijom za koju osećaju odgovornost. Iza njihovih leđa vire neozbiljni predsednik, premijerka i ministar zdravlja, koji gledaju kako da na njih svale komplet pucanje epidemiološkog sistema zbog nepridržavanja procedura i dezorganizacije. Primer: Kon traži zabranu kontakta, a dobije sulude avetinjske vikende. Skoro je izvesno da su taj dan pre i dan posle uzrokovali ovaj nagli skok. Zatvore pijace, izbace ih iz sistema, ljudi se skupljaju ispred pijaca bez kontrole, ja gledao prošli petak. Tvrdim da bi jedan policajac mogao da kontroliše red prilikom ulaska u pijacu. Jedan jedini. Kao i ispred marketa, pošta i banaka. Uostalom, prošlo je više od 15 dana od uvođenja rigidnih mera, koji rezultat imamo? Dok se u sprovođenje izabranog koncepta ozbiljno ne uključi država, rezultata ne može biti. To je suštinska razlika između našeg neuspeha i hrvatskog uspeha. Generalno nemam problema sa merama vlasti ali ovde se slazem sa jednom kljucnom stvari a to je nedostatak planiranja. Da smo za prosli vikend znali kakva ce biti situacija za dolazeci, imali bi ljudi 5 dana da kupuju stvari. Umesto toga imaju 3, oni koji planiraju da idu van BGa 2 ili cak samo 1 ako ce uzeti cetvrtak slobodno. Jutros redovi koliko ti dusa iste ispred svega sto prodaje bilo sta. Takodje, gde je ta jebena policija. Terence za basket kod mene ima redove ekipa, bas kad sam ja prolazio pre neki dan tu, prosla i marica, vidim da lik ih gleda i nista. Mislim jbt, kad bi policija bila prisutnija mozda bi ljudi vise postovali distanciranje i onda mozda ne bi morali da imamo ovako drakonske mere. Treca stvar je neizleciva a to je sto podguzne muve koje je vlast postavila vode sve zivo, ukljucujuci i bolnice. I tako imamo ove totalne raspade na sve strane. Te podguzne muve ce biti zrtvovane tek kad narod poludi i krene da se dize al sistem ce preziveti. Vlast tera taj sistem koliko moze i tako ce biti jos duuugo. Mozda je vreme da se ide iz zemlje for good. 3 hours ago, Frank Pembleton said: Jao, nije mi dobro, bukvalno mi se povraća... Jao majku vam jbm crkli dabogda... Nazalost ovo je business as usual. Mi sa juga imamo brdo slicnih prica i iz "mirnodopskog" vremena. To je standardna situacija a ti se nadas da ako zatreba ces preko veza moci da dodjes do onog malog broja dobrih doktora. Jedino sto ovo nije standardna situacija pa dok ti odreagujes i povuces veze... prekasno.
April 15, 20205 yr lol mora da se rešava kosovo, pa to je sada i nama i amerima i eu zadnja rupa na svirali, što bi rekao gospodin dimitrije opstanak civilizacije je blizu da bude doveden u pitanje, biće skoro propast sveta
April 15, 20205 yr ne, vec je trebalo da napise tekst pre nego sto mu je otac preminuo. Juzne vesti su upozoravali na ovo ima vise od nedelju dana, njemu je otac bio tamo, mogao je malo da se potrudi i pre nego je sve otislo po zlu. ili da saceka da sve ovo prodje, da se on smiri, pa lepo od A do S, ko je lik koji je postavljen na to mesto, ko ga je postavio, zasto, sa kojim kvalifikacijama.... naravno od toga nema nista. ima samo jedan clanak pun patetike. istrazivacko novinarstvo, made in SerbiaNe lupetaj freak, patetika, a otac mu preminuo.Ne mudrijaši.A to što to ti je dobro, to je super!Samo nastavi!Da se potrudi u vreme vanrednog stanja?Šta je konkretno mogao da uradi?On oca nije mogao da izvuče ako mu ovi nisu dali.I gde bi sa njim? ... Shiit has hit the fan...
April 15, 20205 yr vratih se iz nabavke dobar deo ljudi su jednostavno idioti dakle cim nema striktno da ih nadgleda neko naskacu jedni na druge da sto pre udju u market, nece da sacekaju da neko izadje prethodno, da prodavac donese korpe, nego ulecu i jure za njima, unutra tek, dvoje penzosa 75+ caskaju ne mozes ih zaobici, neka zena takodje oko 70godina gura dvoja velikih kolica prepuna imam utisak da uopste nije bilo ovako prvih dana, zapravo do unzad 7 dana ja kod mene nisam primecivao ovakve stvari (bar ni priblizno u ovoj meri) mislim da sam zavrsio kupovinu do posle uskrsa u petak ni u ludilu ne idem, sutra eventualno do pekare ako zamoli neko od komsija i da, mleka slabo ima, jogurta imlekovog nema uopste, zapravo jogurta bas malo u ponudi ne znam dal je trenutno neki problem
April 15, 20205 yr Pojedini pripadnici interventne u džipovima legitimišu, pitaju za istoriju krivičnog gonjenja ukoliko ona postoji, kao i za podatke o zaposlenosti. Traže ličnu kartu, upisuju podatke u nekakav formular (pretpostavljam da imaju određenu kvotu) i odobravaju povratak na dalje aktivnosti. Neki možda imaju spuštene maske premda su neki od timova sačinjeni od tri individue. Edited April 15, 20205 yr by Malkmus
April 15, 20205 yr 11 minutes ago, gone fishing said: lol mora da se rešava kosovo, pa to je sada i nama i amerima i eu zadnja rupa na svirali, što bi rekao gospodin dimitrije opstanak civilizacije je blizu da bude doveden u pitanje, biće skoro propast sveta ludilo kolko ljudi mistifikuju bitnost kosova.
April 15, 20205 yr Usput, kod mene u kraju je primetna ispražnjenost rafova u sekcijama za mlečne proizvode, ujkjučujući parmezan, za grickalice i još za neke grupe proizvoda kojih trenutno ne mogu da se setim. e. Da - Petit Beurre u svim varijantama. Instant supe i čorbe - smanjena ponuda; neki začini. Edited April 15, 20205 yr by Malkmus
April 15, 20205 yr 20 minutes ago, gone fishing said: lol mora da se rešava kosovo, pa to je sada i nama i amerima i eu zadnja rupa na svirali, što bi rekao gospodin dimitrije opstanak civilizacije je blizu da bude doveden u pitanje, biće skoro propast sveta ocekujem da ce zavladati sveopsta sokiranost zasto psiho zakazuje izbore za kraj juna, neposredno nakon ukidanja vanrednog stanja... a ugrozena civilizacija.
April 15, 20205 yr 53 minutes ago, April said: Ovog vikenda kritični će biti petak i utorak. Oni ponište sve efekte karantina. Ali za to nije trebala pamet - imali smo mi par nepar, moglo se predvideti. Sent from fav toy Ljudi ugolavnom nose maske i drze ostojanje. Ali rad po fabrikama i na gradjevini je mnogo opasniji jer se radi u velikim grupama u cesto zatvorenom prostoru jako dugo. Plus bude puno ljudi bez zastitne opreme. Ovo nije smelo tako. Moralo se to zatvoriti na 1-2 nedelje i samo da prozivodnja sustinska vazna za zivot funkcionise. Koji moj radi Jura? Ali vlast ovde gleda izbore, samo je to bitno.
April 15, 20205 yr 26 minutes ago, Malkmus said: Pojedini pripadnici interventne u džipovima legitimišu, pitaju za istoriju krivičnog gonjenja ukoliko ona postoji, kao i za podatke o zaposlenosti. Traže ličnu kartu, upisuju podatke u nekakav formular (pretpostavljam da imaju određenu kvotu) i odobravaju povratak na dalje aktivnosti. Neki možda imaju spuštene maske premda su neki od timova sačinjeni od tri individue. Mene juče u zaustavili u Z.Đinđića, izlegitimisali, isporveravali i rekoše srećan put i ostatak dana
April 15, 20205 yr 21 minutes ago, Nikodije said: zasto psiho zakazuje izbore za kraj juna, neposredno nakon ukidanja vanrednog stanja da ugrabi šta može dok mu je dobar rejting