April 15, 20205 yr 13 minutes ago, Nikodije said: Mislim da će biti popuštanje do sredine maja, da bi izbori mogli da budu do kraja juna. Ма који избори. има да их одрже 2021 ако и тада...... има да буде стално ванредно стање ....
April 15, 20205 yr 6 hours ago, Aleksija said: https://jugmedia.rs/vlasotincanka-danijela-lepojevic-42-zvanicno-umrla-od-upale-pluca-zatvorena-fabrika-gruner/ koliko li cemo ovakvih prica cuti i videti jos... jezivo. jao bre, isplakah se ko kisa u kojoj rupcagi od drzave mi zivimo
April 15, 20205 yr I onda će, kad mere popuste, svi morati da se prilagode novim izazovima: većoj mogućnosti zaraze i ekonomskim problemima - ili otežanim poslovanjem ili nekim još gorim socijalno-ekonomskim posledicama.
April 15, 20205 yr koliko li ima ovakvih slucajeva koji nisu usli u statistiku a mogli su i dalje biti medju zivima da su dobili iole korektan zdravstveni tretman?
April 15, 20205 yr valda svaki epidemiolog zna proceduru ili bar pokusava da koristi tudja iskustva a drzava je tu da servisira. kod nas sve kontra. ovo ce biti sado igranka bez prestanka. sve pogresno sve u rukama psihopate.
April 15, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jao, nije mi dobro, bukvalno mi se povraća... Jao majku vam jbm crkli dabogda... ... Shiit has hit the fan... meni je skroz dobro. mozda sam samo oguglao na sve i previse sam cinican, ali postavio bih pitanje. 1. zasto ova prica izlazi sada, zasto nije izasla pre nego je uhapsen lik? 2. zasto nijedna ovakva prica(a ima ih) nije izasla gde sinovi nastradalih nisu novinari? da li je moguce da cela bolnica u Leskovcu ode u ocin, da strada infektolog pred penzijom, zena za koju svi imaju samo reci hvale? sta, smucilo joj se sve, mrzela pomisao da ce u penziju, pa je namerno zakacila koronu da ubije sebe i druge. saletala ih u WC kad skinu zastitnu oprenu. van toga, sve po propisu, opreme bilo koliko zelis... sta je bilo s izjavama doktora iz Cuprije, kako su terani da rade, gde je jednaki seronja gradonacelnik kao iz Leskovca sebe proizveo u sefa staba civilne zastite, krsio sve protokole, pa kad je izbilo sranje, ispalo da je cela bolnica bila u Italiji na skijanju... sveti primer novinarstva, setio se da napise clanak kad mu je otac premio a i to tek nakon sto se direktor gerontoloskog poceo vrteti ko zec na raznju. za ostalo ce i blic i on da cute ko picke dok im Prvorodjeni ne da odobrenje.
April 15, 20205 yr Author Da, trebalo mu je 5 dana da napise tekst, od smrti oca do objave na sajtu BLICa... Trebalo je odmah po informaciji da sedne za laptop i objavi isto vece....
April 15, 20205 yr ne, vec je trebalo da napise tekst pre nego sto mu je otac preminuo. Juzne vesti su upozoravali na ovo ima vise od nedelju dana, njemu je otac bio tamo, mogao je malo da se potrudi i pre nego je sve otislo po zlu. ili da saceka da sve ovo prodje, da se on smiri, pa lepo od A do S, ko je lik koji je postavljen na to mesto, ko ga je postavio, zasto, sa kojim kvalifikacijama.... naravno od toga nema nista. ima samo jedan clanak pun patetike. istrazivacko novinarstvo, made in Serbia
April 15, 20205 yr Author Onda bi bila prica o zloupotrebi novinarske profesije zbog licnog problema. A drugo, cisto sumnjam da je imao vremena da jurca oko oca i da se bavi pisanjem teksta. A mozda je on rekao ovima iz juznih vesti, pa su oni pokrenuli tu pricu...
April 15, 20205 yr 3 hours ago, April said: Primer: Kon traži zabranu kontakta, a dobije sulude avetinjske vikende. Skoro je izvesno da su taj dan pre i dan posle uzrokovali ovaj nagli skok. na koji dan pre i dan posle misliš?
April 15, 20205 yr Ma nema više pravila. Ponedeljak i petak su postali vašari. Glavu dajem da se više ljudi zarazi u ta dva dana nego što bi subotom i nedeljom, uz podrazumevano zatvaranje izletišta.
April 15, 20205 yr Zatvore pijace, izbace ih iz sistema, ljudi se skupljaju ispred pijaca bez kontrole, ja gledao prošli petak. Tvrdim da bi jedan policajac mogao da kontroliše red prilikom ulaska u pijacu. Jedan jedini. Kao i ispred marketa, pošta i banaka. ispred banaka, pošti i marketa stoji po jedan iz obezbeđenja? velike gradske pijace su ipak posebne kategorije, ima tu mnogo više siromašnih koji se motaju, zgubidana koji pogubljeno švrljaju i (večitih) švercera koji neprekidno napadaju. Sad ti raspoznaj koji je koji, dvojica bi još mogla da urade nešto i održe kontrolu sat-dva ali onda pucaju. Ne mislim bukvalno, ali nije ni to daleko od realnog. Narod još iz Titinog vremena i Žikine dinastije ima poverenja u značku ko ker u mačku, to su pogoršale 90-te... neki su dobili strah (bez poštovanja), neki su izgubili poverenje a mnogi strpljenje. Da je vojska tu onda bi bilo drugo, malo bolje, dva vojnika nek stoje a jedan iz obezbedjenja reguliše.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 15, 20205 yr 1 hour ago, 1n54jd3r said: koliko li ima ovakvih slucajeva koji nisu usli u statistiku a mogli su i dalje biti medju zivima da su dobili iole korektan zdravstveni tretman? Milion. Ko i kad nije korona.
April 15, 20205 yr na koji dan pre i dan posle misliš?Ovog vikenda kritični će biti petak i utorak.Oni ponište sve efekte karantina.Ali za to nije trebala pamet - imali smo mi par nepar, moglo se predvideti.Sent from fav toy
April 15, 20205 yr 5 minutes ago, April said: Ovog vikenda kritični će biti petak i utorak. Oni ponište sve efekte karantina. Ali za to nije trebala pamet - imali smo mi par nepar, moglo se predvideti. Sent from fav toy A ima i nešto ovako: Quote Na osnovu odluke Ministarstva zdravlja, građani Kosova od danas mogu da izlazi samo 90 minuta dnevno u cilju snabdevanja. Raspored izlaska organizovan je u sedam grupa od 7 do 22:30 sati i zavisi od predzadnjeg ličnog broja u ličnoj karti.