April 14, 20205 yr Lako je uhapsiti malog direktora Gerontološkog.Baš da vidim kako će da uhapse Bojića koji ima 86 zaraženih.Sent from fav toy
April 14, 20205 yr 14 minutes ago, steins said: ...ej bre,.... Imao sam nekog kontakta jesenas sa bolnicom tamo.......izolovan je blaga reč. Pičio kroz Homoljske planine valjda, samo mi Južnjačka Uteha prolazila kroz glavu. Da se pojavio neki klinac sa gitarom verovatno bi počeo da vrištim ko devojčica. Kako tamo prave Gitarijadu koja opstaje 30 godina, meni nije jasno. bio sam ja poslom tamo na prolece. to je bilo neko putesestvije, radilii nesto za EPS. Vranje, pa Pirot, tamo prespavali, onda Knjazevac, Zajecar, onim starim putem pored stare planine... meni je jasno kako opstaje. kafa im je brutalno dobra, zapalio cigaru i gledao u Timok. dusa ti se odmori i onda odlucili i da prespavamo, bilo nam kasno da idemo nazad u NS, pa prenocili u Gazimestanskoj Banji. jebote, ja bih tamo ziveo. onaj Timok leci. 19 minutes ago, dvb-t manijak said: Auuu, hvala što si mi skrenuo pažnju da proverim stanje tamo. Naime, u Ćupriji je krenulo vrlo ozbiljno testiranje (preko 500 testova), zbog visokog procenta potvrđenih u odnosu na ukupan broj testiranih u ranijim fazama. Na osnovu toga je opravdano pretpostaviti da su ulovili mnogo veći procenat stvarno inficiranih nego ostatak Srbije I još opravdanije pretpostaviti da i u ostatku ima još mnogo neulovljenih. Inače, Novi Sad je više od 10x veći od grada Ćuprije, ali Jagodina, Ćuprija i Paraćin žive kao jedan grad, sa prevozom na 15 minuta i stotinama ljudi koji svakodnevno putuju tako da nije nelogično ovo širenje, koje jeste krenulo iz Ćuprije a ne od gastarbajtera (o čemu sam već pisao) eh batice, pa kroz NS dnevno prodje izmedju 800K i milion ljudi. aj sada je broj malo manji, ali ide do 600K sigurno. cela opsitna gravitira u NS, a opstina je preko 400K ljudi. a gde su Temerin, Vrbas, Becej, Palanka... nedopustivo je to sto se desilo tamo 12 minutes ago, Halvard said: Kako u Boru samo 4 slučaja, zar nije nedavno bila priča da se tamo gomila policajaca zarazila? Inače za Zaječar znam da tamošnji gradonačelnik tvrdi da ih nema 59, nego 29, a da su ostatak oni koji su prijavljeni da žive tamo, ali su se zarazili negde drugo ili već nešto u tom stilu. po prici ljudi odande, kazu da u Zajecaru sada aktivno zivi oko 25K ljudi, tako da ne bih to iskljucio.
April 14, 20205 yr 9 minutes ago, April said: Baš da vidim kako će da uhapse Bojića koji ima 86 zaraženih. Ili onoga iz Fronta. Nikako.
April 14, 20205 yr Malopre mi šalje poruku ortak iz Vlasotinca, ćale mu bio neko mudo u bolnici u Le, otišo u penziju skoro, keva još radi u istoj bolnici: Quote Kako ste Vi šta radite? Ovde je sad potpuni haos, Leskovac i Vlasotince su u kolapsu, mnogo je zaraženih i nažalost preminulih. Jebiga, malo mesto svi se znaju. Mesko* nam je jebo majku, pričaću ti kad se vidimo šta se desilo, lovim net po kući, ovde nema mreže. *Cvetanović, valjda je nekad držao neke mesare, pa mu je nadimak Mesko
April 14, 20205 yr Lik sa Bench foruma priča o svojoj ženi epidemiologu: Quote Inače su i ona i njene kolege iscpljeni potpuno. Nije imala ni dan slobodno od početka cele ove priče, radi 16 sati dnevno. A veliki deo tog vremena provode radeći stvari koje ne nalaže ni struka, ni dobra praksa, ni logika... Da ne ulazim sada u detalje ali skoro svaki dan ima situacije poput ove: neko negde ima "genijalnu" ideju šta bi trebali da urade, jer sada svi žele da se pokažu... oni kao stručnjaci su protiv te neefektivne/neefikasne ideje... onda se okrene par brojeva telefona i ideja više ne može da se odbije sem ako ne želiš napraviš s**je i negativne poene sebi, svojim nadređenima i celoj svojoj instituciji. Ja sam lično prisustvovao kod par takvih poziva i naredbi. Stresirana je konstantno, ne zbog količine posla, već baš zato što je primorana da radi gluposti. Prosto su uhvaćeni u sistem gde svaka odluka ide otprilike ovim putem: Vlast i poeni u javnosti > Institucija i njeni poeni kod vlasti > Mišljenje stručnjaka unutar te institucije.
April 14, 20205 yr 3 hours ago, pt 2.0 said: It’s even worse. to mu je žena. Izvini što quote-ujem samo tebe, ne i @Ravanelli (evo i njega) na koga si se nadovezala, ali mi je malo neumesno baviti se time, čovek je prošao bukvalno pakao kakav ne želim ni da zamislim, pitajući se verovatno u nekom momentima hoće li ugledati sutra. Najlogičnije mi je da u tom stanju piše šta je pisao o voljenoj osobi. Nekako mi je neukusno da se o tome piše posprdno, osim ako vas nisam dobro razumeo.
April 14, 20205 yr 5 minutes ago, vememah said: Lik sa Bench foruma priča o svojoj ženi epidemiologu: ja ovo o strahu od negativnih poena i pristajanju na nešto što ne valja zbog straha zaista ne razumem. Al zaista. Pa bar su sad lekari sa znanjem i iskustvom i kompetencjama ti bez kojh se ne može. Jebmumiša pa dvoje nek skupe jednom kuraž i kažu ne može teko, neki i oni okrenu par telefona ili u krakjnjem slučaju skinu onaj skafander ispred bolnice i kažu e ajte vi sad bez mene jer bolje znate... ti ljudi će od te vrste pritiska pući pre nego od bolesti. Čula sam slično danas od kolegone žene , bukvalno kaže da će dati otkaz čim završi sve ovo, ako preživi
April 14, 20205 yr 10 minutes ago, ljuttko said: ja ovo o strahu od negativnih poena i pristajanju na nešto što ne valja zbog straha zaista ne razumem. Al zaista. Pa bar su sad lekari sa znanjem i iskustvom i kompetencjama ti bez kojh se ne može. Jebmumiša pa dvoje nek skupe jednom kuraž i kažu ne može teko, neki i oni okrenu par telefona ili u krakjnjem slučaju skinu onaj skafander ispred bolnice i kažu e ajte vi sad bez mene jer bolje znate... ti ljudi će od te vrste pritiska pući pre nego od bolesti. Čula sam slično danas od kolegone žene , bukvalno kaže da će dati otkaz čim završi sve ovo, ako preživi Ne moze to preko noci, strah od posledica je drilovan ne godinama vec generacijama. Takodje, sutra da se neko pobuni odmah ce da zavrsi na naslovnici Svinjformera kao djilas-solak kadar koji se kurcira strajkovanjem dok ljudi umiru. Ova banda degenerika sa Pinka, Hepija, Studija B i pisanih govnoida nema granica kad je blacenje ljudi u pitanju. Ko god od tih lekara je prosao pakao, a mnogi su prosli i prolaze ga, kopace rukama i nogama da ode odavde i verovatno proklinje sebe sto vec nisu otisli. Ionako ce kad prodje pandemija potreba za medicinskim kadrom da ode u nebo jer nisu svi na svetu budale kao ovi nasi, neki ce dobro da analiziraju sta im se desilo i potrudice se da stvore uslove da im se vise nikada ne desi.
April 14, 20205 yr 39 minutes ago, Joe D said: ^^to onaj faraon? Taj. Ponosni dobitnik nagrade za najlepše dvorište, naj štiglića pevača, titule dženlmen godine i ko zna šta sve još.
April 14, 20205 yr Naslovne su pokusaj odstupnice i pokrivalica za katastrofu koja se desava na jugu. Formirali su posebne stabove za niski i toplicki okrug. Jednom treba videti da li je odluka o dozvoli da rade frabrike i gradjevina dovela do haosa na jugu, kao sto smo imali slucaj Jure. Sada se spinuje da bi se prikrila katastrofa na jugu. Udara se na sve strane. Edited April 14, 20205 yr by pasha
April 14, 20205 yr 53 minutes ago, ljuttko said: ja ovo o strahu od negativnih poena i pristajanju na nešto što ne valja zbog straha zaista ne razumem. Al zaista. Pa bar su sad lekari sa znanjem i iskustvom i kompetencjama ti bez kojh se ne može. Jebmumiša pa dvoje nek skupe jednom kuraž i kažu ne može teko, neki i oni okrenu par telefona ili u krakjnjem slučaju skinu onaj skafander ispred bolnice i kažu e ajte vi sad bez mene jer bolje znate... ti ljudi će od te vrste pritiska pući pre nego od bolesti. Čula sam slično danas od kolegone žene , bukvalno kaže da će dati otkaz čim završi sve ovo, ako preživi apsolutno! ja se ne secam da sam srela osobu iz srbije, medicinskog kadra da nije imala ego i nekakav stav. kako je moguce da ce takva osoba da tepi ponizavanje ne samo u struci vec i kao coveka?!?! tu nesto ne stima. retko kome sam precutala u zivotu al tom kome jesam je uglavnom da me ne bi jos vise ta osoba smarala. ali svako sam kim sam radila, koliko god lud bio, sociopata, bully...bas bas dosta iskustva imam sa njima.....ti isti nisu mogli sa mnom da se zajebavaju. cak sta vise, dizala sam ton na one koji me placaju i plus nisu smeli da drkaju ostale (predamnom). covek mora da ceni sebe, voli sebe da bi mogao da ceni i voli i postuje druge, nema tu sta neki da palamudi i da mi se dozvoljava taj prostor. prema tome stvarno ne razumem to submisivno ponasanje i trpljenje, danas kada je sve na korak do press recording Edited April 14, 20205 yr by mustang
April 14, 20205 yr Vlada formirala poseban krizni štab za Nišavski i Toplički okrug https://naslovi.net/2020-04-15/danas/vlada-formirala-poseban-krizni-stab-za-nisavski-i-toplicki-okrug/25252560
April 14, 20205 yr Quote Da je u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica" kraj Niša ušao virus korona, potvrdila je zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" Darija Kisić Tepavčević. Ona kaže da je kod preko 40 osoba potvrđen virus i da se radi masovno testiranje zaposlenih i pacijenata. Ona je napomenula da u ovoj ustanovi ima više od 500 pacijenata i preko 400 zdravstvenih radnika, te da je u toku njihovo testiranje. Juzne vesti Sta reci...
April 14, 20205 yr i jedna stvar sto uvek radi posao je Klin se klinom izbija. na zalost, stvarno je tako ali je to jedini jezik koji ta stoka moze da razume Edited April 14, 20205 yr by mustang