March 17, 20205 yr 7 minutes ago, renne said: ne mogu, udavi me šefica jasna kad god se pojavim pa izbegavam Troll on To šatirana, oniža? Troll off Btw, Maksi kod Durmitora je uvek prazan, još neprovaljen. Tamo sam našla lego Spajdemena kad ga nije bilo nigde u Beogradu.
March 17, 20205 yr u većini prodajnih objekata osoblje ima samo rukavice. danas u veru vidim da u delu gde je vaga za povrće/voće stoji asepsol da kupci fajtaju ruke.
March 17, 20205 yr dobra stvar je sto ne moramo da gledamo. jos uvek kod mene u apoteci do juce su imali obicne maske, a od danas nekakve hajtek.
March 17, 20205 yr Troll on To šatirana, oniža? Troll off Btw, Maksi kod Durmitora je uvek prazan, još neprovaljen. Tamo sam našla lego Spajdemena kad ga nije bilo nigde u Beogradu. nikad ne odem tamo. uopshte ne umem da objasnim zashto sent from bubamoto
March 17, 20205 yr 2 minutes ago, Ras said: Koji je to Maksi kod Durmitora? Bio sam jednom, koliko se secam nalazi se odmah iza Durmitora u onom sokaku
March 17, 20205 yr To vam kažem, relativno je nov i zabačen, nikad nikog nema. Fak, sad sam vam otkrila foru
March 17, 20205 yr 11 minutes ago, beta kentauri said: ima idiota koji i dalje sede po restoranima Graficar sigurno razbija sad.
March 17, 20205 yr 3 minutes ago, Lancia said: Graficar sigurno razbija sad. ne znam. nešto slabo obraćam pažnju na grafičar od kad ga drže mafijaši.
March 17, 20205 yr Jeste li primetili Alekove poruke o borbi i pobedi na digitalnim bilbordima Neka se pojavi veceras..i treba da se pojavi..taman se zabrinuh da je bolan u pluca. U glavu znam da jeste.